Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - R6s için xenon önerisi...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

R6s için xenon önerisi...

R6s için xenon önerisi...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 18.06.2008 - 18:18    Mesaj konusu: R6s için xenon önerisi... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar egzoz işini tamamladım,
xenon far taktırmak istiyorum duyduğuma göre yanlış seçim yapılırsa konjektör yanabiliyormuş sizce hangi değerde olmalıdır şu ''k'' hesabında
bide ortalama fiyatları ne kadardır?
bu arada uzun kısa taktırmak istiyorum...
şimdiden teşekkürler
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Jam
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 18.06.2008 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mtec 6000 K öneriyorum.
Motosiklet için küçük parmak beyin olarak satılanları var kısa ve uzun taktığında hem yerden kazanmış olursun hemde ses ağırlık yapmaz.
Kelvin olarak en iyi aydınlatma 4300 Kelvindir. Fabrika çıkışı BMW Mercedes bu Kelvini kullanırlar gerçek gün ışığı rengine en yakınıdır. Beyaza yakındır ama sonradan alınan xenonlarda buna en yakını 6000 K o yüzden en iyi görüşü o verir. Bunun üstüne çıktıkça renk mavileşir 12.000 lere geldikçe mora döner görsel olarak güzel gözükür renk tonu hoştur ama görüş olarak yağmurlu ve kapalı havalarda 6000 K nın verdiğini asla veremez.

Çoğu kişinin tercihi Mtec ayrıca motosiklet için özel kitlerde üretiyor bu marka ben kullandım gayette memnundum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 18.06.2008 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sitede daha önce açılmıştı bu konu bayada yazılar yazıldı hatta geçen yine vardı zenon topiğ oradan arattırırsan yeterli bilgi vardır hatta fazlası... Bravo
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 18.06.2008 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzun xenon tavsiye etmiyorum kullanışlı olmuyor!selektör yapamıyorsun küçük bir flas patlaması yapıp kalıyor,ısınmadan tam performans vermediği için uzunları beyaz ampul yapmak daha kullanışlı oluyor!!
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 18.06.2008 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yav sen gel sanayiye çek Muzo'nun oraya ona iki tane gece lambası takalım valla süper olur dai nedir düşmüşsün Xenon'larla derde Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Daim inşallah alırsın eksozt da hayırlı olsun 23:00'dan sonra Malatya Caddesinde video çekeriz artık Çok gülüyorum
motorparca
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 18.06.2008 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xenon far sistemi uygulamasında olabilecek konjektör ve elektrik arızası genellikle çift far uygulaması ve bu çift far xenonun her zaman kullanılması sonucu ortaya çıkmaktadır.uzun farını sadece olması gerektiği gibi kullanan sürücüler için uzun farlara xenon sistemi kendi fikrimce hem gereksiz bir harcama,hem de geç ısınma,tepki süresi uzaması v.b gibi problem şeklinde olacaktır.kısa farlarınıza kaliteli bir xenon far sistemi taktırmanız yeterlidir.iyi günler..
motorparca Çevrimdışı motorparca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
efe_r1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Aydın

MesajTarih: 18.06.2008 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

M-Tec'ten şaşma derim 6000 K Bravo
Başa dön
efe_r1 Çevrimdışı efe_r1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, bende aynı şeyleri dumuştum arabada özellikle selektör yapınca saçma sapan tepkiler veriyomuş diye
motorparca, bu tavsiyelerinizi dinleyip sadece kısa taktırmalıyım
akşamları bazen yol yapmak zorunda kalıyorum aydınlatması olmayan yollardan gittiğim için farlar yetersiz geliyor
uzun beyaz ampüller aydınlatmayı olumsuz yönde etkilermi?
caglar23, işallah caglarcım iyi olur Gülümsüyorum
Jam, mtech'in motosiklete özel olan modellerini seçebilirim teşekkür ederim dostum
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 19.06.2008 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umut2323, bende yeni kasa R6 var hem uzun hemde kısa xenon far var ısınmadan tam performans yakalayamıyor ama ısıtıp kullanırsan herhangı bır sorun yok bırde normal sellektore gore bır sok etkısı yapıyo yanı sellektor yaptıgın kısı veya aracın senı gormemesı ımkansız uzunlarda pek gereklı deıl ama yaparsan cok guzel oluyo tavsıye ederım bu arada ben 8000k kullanıyorum gayette guzel
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 19.06.2008 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xenon konusunda hep düşünmüşümdür japon neden orjinalden takmaz diye...
sorunsuz ve faydalı birşey olsaydı mutlaka takardı diye düşünüyorum... Bravo
motorparca, nında dediği gibi bence gereksiz.....
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 19.06.2008 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

motorparca, nında dediği gibi bence gereksiz.....

motorparca, gereksiz dememiş ki. Uzunlar için gereksiz demiş.
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 19.06.2008 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, abı gereksız olurmu yaw o kadar bmwler mercedeslerde orjınal takıyo mıllet orjınal taktırmak ıcın 2000 dolar fark verenler var bıgun senın arkandan gelem uzun kısa yada gece beraber ızmıre gıdelım bı bak yollar nasıl gunduz gıbı oluyo valla Çok gülüyorum ınanmassan ergule sor Çok gülüyorum
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.06.2008 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Umut2323: JAM'ın dedikleri xenon konusunda kanundur.Keşke her xenon sorulduğunda bu şekilde düzgün ve açıklamalı cvp gelse.
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 19.06.2008 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biker_BoyzZ, sen git ben geliyom........ Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, Erbil abi neden gereksiz olsunki bizim yazlık evimiz şehire 40 km ve sadece 15 kmsinde yol kenarında lambalar var ve geriye kalan 25kmde hem yol aydınlatması yok hemde asvalt çalışması var. yolu ezbere bilmeme rağmen ışık yetersizliğinden bazen 50km hıza kadar düşüyorum yani tek istediğim iyi bi aydınlatma...
Biker_BoyzZ, konjektör yanarsa parasını sen verirsin dostum Delirdim Gülümsüyorum biraz araştırmam lazım uzun kısa için benimde niyetim uzun kısa ama insanın aklı karışıyo sonuçta elektrik tesisatınada zarar vermek istemiyor insan
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal