Tarih: 18.06.2008 - 19:53 Mesaj konusu: Motosiklet Yıkanması Hakkında Soru
Herkeze selam
3 gün önce motosikletimi yıkatmaya götürdüm.Yıkamacı arkadaş sağolsun jant ilacını şase nin oralara da sıkmış. Aleminyum olan yerlerde lekeler oluştu.
Böyle bişey daha önce yaşayan varmı ? Bunun bi çözümü varmıdır ? Ne yapmayalım ? Moralimi çok bozdu. Yıkamacı olucak kişi işten anlasaydı bunlar başıma gelmezdi Görmek isteyen olursa resim çekip ekleyebilirim. Herkeze şimdiden teşekkür ederim. Bu arada motor 600RR.
Tarih: 18.06.2008 - 19:56 Mesaj konusu:
yıkamacılara motosiklet teslim etmem ayrıca sık yıkamam _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
yıkamacılara motosiklet teslim etmem ayrıca sık yıkamam
bende sık yıkatmam. Motor yağmurdan dolayı çok lekeliydi. Yıkatmam gerekiyordu. Bunlar başıma geldi.Olan oldu ama bi çaresi vardır inşallah.
Ben biraz araştırdım jant ilacı fazla asitli olduğundan böyle olmuş dediler.
En son sparcogs tarafından 18.06.2008 - 20:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sparcogs, maalesef makınan ısındıgı anda o lekeler kalıcı hale gelıyor arkadasımın 600fede aynısını yaptılar.. _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Kayıt: Dec 16, 2006 Mesajlar: 582 Nereden: İstanbul-Giresun
Tarih: 18.06.2008 - 20:04 Mesaj konusu:
Dostum geçmiş olsun inşallah çaresini bulursun ama resimde koysaydın daha rahat yardımcı olabilirdik bence. _________________ 2007 Hyosung xrx 125 (mavi-beyaz)
125 cc stuntking
Tarih: 18.06.2008 - 20:08 Mesaj konusu:
geçmiş olsunn benim 600 lük bi makinam olsa ve böle bi olay olsa o yıkamacıyı ortadan kaldırırdım heralde hocam çok kötü duruyosa güzel stritler yapıştır derim
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız