Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motosiklet Yıkanması Hakkında Soru

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motosiklet Yıkanması Hakkında Soru

Motosiklet Yıkanması Hakkında Soru
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
sparcogs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.06.2008 - 19:53    Mesaj konusu: Motosiklet Yıkanması Hakkında Soru Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkeze selam

3 gün önce motosikletimi yıkatmaya götürdüm.Yıkamacı arkadaş sağolsun jant ilacını şase nin oralara da sıkmış. Aleminyum olan yerlerde lekeler oluştu.
Böyle bişey daha önce yaşayan varmı ? Bunun bi çözümü varmıdır ? Ne yapmayalım ? Moralimi çok bozdu. Yıkamacı olucak kişi işten anlasaydı bunlar başıma gelmezdi Sinirlendim Görmek isteyen olursa resim çekip ekleyebilirim. Herkeze şimdiden teşekkür ederim. Bu arada motor 600RR.

http://img128.imageshack.us/my.php?image=96261677mi2.jpg
http://img403.imageshack.us/my.php?image=22rc2.jpg
http://img387.imageshack.us/my.php?image=55983807en0.jpg
http://img387.imageshack.us/my.php?image=78746294pd9.jpg
http://img114.imageshack.us/my.php?image=56878145kr2.jpg

Resim eklemeyi pek beceremedim.Kusura bakmayın Dil çıkarıyorum

En son sparcogs tarafından 18.06.2008 - 20:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
sparcogs Çevrimdışı sparcogs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 18.06.2008 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum yıkamacılara motosiklet teslim etmem ayrıca sık yıkamam
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 18.06.2008 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sparcogs, gecmıs olsun ama anlamıyorum .....
neden yıkamacı??
neden kendın yıkamıyosun kı?
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.06.2008 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer demiş ki:
İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum yıkamacılara motosiklet teslim etmem ayrıca sık yıkamam

bende sık yıkatmam. Motor yağmurdan dolayı çok lekeliydi. Yıkatmam gerekiyordu. Bunlar başıma geldi.Olan oldu ama bi çaresi vardır inşallah.
Ben biraz araştırdım jant ilacı fazla asitli olduğundan böyle olmuş dediler.

En son sparcogs tarafından 18.06.2008 - 20:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
sparcogs Çevrimdışı sparcogs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

sparcogs, maalesef makınan ısındıgı anda o lekeler kalıcı hale gelıyor arkadasımın 600fede aynısını yaptılar..
armyy şimdi Çevrimiçi armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sparcogs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.06.2008 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pitman demiş ki:
sparcogs, gecmıs olsun ama anlamıyorum .....
neden yıkamacı??
neden kendın yıkamıyosun kı?

haklısın bundan sonra vaktim olunca ben kendim yıkıcam.
Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.06.2008 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bundan sonra vaktim olunca ben kendim yıkıcam.

En ıyısı Bravo
armyy şimdi Çevrimiçi armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sparcogs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.06.2008 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy demiş ki:
sparcogs, maalesef makınan ısındıgı anda o lekeler kalıcı hale gelıyor arkadasımın 600fede aynısını yaptılar..

verdiğin bilgi için teşekkürler. Demek çözümü yok ozaman Ağlıyorum
Başa dön
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 18.06.2008 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum geçmiş olsun inşallah çaresini bulursun ama resimde koysaydın daha rahat yardımcı olabilirdik bence.
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.06.2008 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

armyy demiş ki:

verdiğin bilgi için teşekkürler. Demek çözümü yok ozaman

Umarım yanılırım Üzgünüm
celikay_41
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 18.06.2008 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm geçmiş olsunn benim 600 lük bi makinam olsa ve böle bi olay olsa o yıkamacıyı ortadan kaldırırdım heralde Gülümsüyorum hocam çok kötü duruyosa güzel stritler yapıştır derim
Başa dön
celikay_41 Çevrimdışı celikay_41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sparcogs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.06.2008 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şuan işteyim ama ben bi resim çekip geleyim.Belki bi çözüm bulunur.. 10 dk sonra geliyorum Gülümsüyorum
Başa dön
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 18.06.2008 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sarpedon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 18.06.2008 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok az yıkatırım ve mutlaka sürekli gittiğim yere bırakırım.
Geçmiş olsun dostum.
sparcogs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.06.2008 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimleri ekledim arkadaşlar.Yorumlarınızı bekliyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal