Tarih: 19.06.2008 - 02:10 Mesaj konusu: izmirli Endurocular, daglarda bir etabimiz yandi yok artik
17 haziran 2008 13:30 da baslayan izmir menemen emiralem yangini, aksam izmir i karabulutlar kapladi. 100 hektar alan yandi gitti. Endurocu larin daglarda motosikleti ile dolaşanlar icin en guzel etap olan emrialem karagol etabi bitti. Bu etabi enduro ruhunu yasayan herkeze siddetle tavsiye ederdim ama artik bitti. assada cektigim bi kac fotoraf kaldi. coook uzgunum.. endurocu olarak ben bittim. yastayim.
umarım yine ardı arkası kesilmez zincirleme orman yangınları duymayız havalar iyiden ısındı cok daha dikkatli olmak lazım _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Eeee Havalar ısındı Arazi mafyasına ört bas edecek konu çıktı artık yok mangaldı şişeydi bilmemneydi diye yazık çok yazıkk. _________________ 1340 cc hacim,195 hp güç eğer bunlar sizin ölçüleriniz değilse biz boyunuzun ölçüsünü vermeye hazırız. www.hayabusariders.com
Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 316 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 19.06.2008 - 03:39 Mesaj konusu:
Bunu yapanlar öteki tarafa ne hesap verecek bilemiyorum ,yazık çok yazık torunlarımıza hiçbirşey kalmayacak bu açgözlüler yüzünden _________________ MOTOR DELİSİ OLALIM FAKAT , HIZ DELİSİ OLMAYALIM!!!
AB RH(-)
Tarih: 19.06.2008 - 11:16 Mesaj konusu:
tarla genişletme adına bindikleri dalı kesiyorlar; doğal habitat denge bozuluyor cehalet malesef eski halini alması en aşağı 1oo yıl gerekir _________________ _R_i_D_e__ur__S_o_u_L___
benim iş için bulunduğum yerde bahçede 200 tane limon çamı var , her gün onlara gözüm gibi bakıyorum biri biraz kurumaya yüz tutsa hemen moralim bozuluyor , yada rüzgardan dalları kırılsa...
çook moraliim bozulduu çook
yaşanacak yer kalmıcak gibi ... _________________ Amare et sapare vix deo conceditur--
En son PeLLiNe tarafından 19.06.2008 - 13:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4364 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 19.06.2008 - 13:06 Mesaj konusu:
vücudunda toplu iğne başı kadar bir yer yansa kıyameti koparırsın, ya doğa doğa ne yapsın bir gün insan oğlundan intikamını alacak, artık herşey için çok geç kalınmış olacak.
Toprak insana ait değil, insan toprağa ait. _________________ A Rh(+)
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 906 Nereden: izmir ve manisa
Tarih: 19.06.2008 - 13:31 Mesaj konusu:
üzüldüm,gerçekten çok üzüldüm
biz mrt olarak bölgedeki yangınlara müdahale edip insanlık olarak edineceğimiz zararı en aza indirmeye çalışıyoruz,çoğu zaman birinin sadece 15 saniyede kasıtlı/kasıtsız(sorumsuzca) başlattığı yangını söndürmek günlerimizi alıyor hemde gece gündüz hiç durmadan mücadele ederek,ama yangın sonrası ortalığa baktığına ne için mücadele ettiğimizi,bunun nasıl bir vahşet olduğunu anlamakta zorluk çekiyorum.hiçbir zaman o felaket sonrası sahneyi görmek istemiyorum orman ceseti ve yanmış hayvan cesetleri dolu olan sahneyi _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız