Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kask kullanımı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kask kullanımı

kask kullanımı
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 19.06.2008 - 13:32    Mesaj konusu: kask kullanımı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşlar bugün okuduğum zaman gezetesinde türkiyede motosiklet kullanan kişilerin yalnızca %12 si kask kullanıyormuş ve diğer ülkelerde ise kasksız motosiklete binmenin cezası varmış peki biz neden bu kadar alt seviyelerde kalıyoruz arkadaşlar kask kullanımında ? ? ?

En son stonerr tarafından 19.06.2008 - 13:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
stonerr Çevrimdışı stonerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 19.06.2008 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tiki isen ve caddede bir cafeden başkasına giderken piyasa yapmak istiyorsan kask alınır sol kola takılır ve kasıla kasıla gaz aça aça gidilir,
ve bakılır kimler baktı kimler bakmadı bir dahaki turda sorti için hazırlanılır,
Veya sol kola takarsın ufaktan gazlı gidersin millette derki vaybe be ne cesaret kasksız biniyor der....
Bu şekilde çogaltılabilir örnekler....
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 19.06.2008 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KAWAKARTAL demiş ki:
tiki isen ve caddede bir cafeden başkasına giderken piyasa yapmak istiyorsan kask alınır sol kola takılır ve kasıla kasıla gaz aça aça gidilir,
ve bakılır kimler baktı kimler bakmadı bir dahaki turda sorti için hazırlanılır,
Veya sol kola takarsın ufaktan gazlı gidersin millette derki vaybe be ne cesaret kasksız biniyor der....
Bu şekilde çogaltılabilir örnekler....

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® MD _made in thefastbiker
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 19.06.2008 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kösedeki fırına ekmak almaya gitsem kaskımı takarım her zaman taktım,bundan sonra da takacagım kask kolumda beni görünce bakacaklar,cenaze aracında sirenler calarak mahallemden son gecirilişimde arkamdan kaskı kolunda gezerdi diyemeyecekler
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 19.06.2008 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KAWAKARTAL, murat amca o bişimi geçen sezon ortaköyde çevirmeye
yakalandık 3 motorduk.Polis dediki ne o film çekiminemi gidiosunuz artist misiniz kasklar neden kolda bizde memur bey yan yattı çamura battı felan affetti ama bi lafı vardı olayı bitirdi gülmekten motor kullanamadık..Dediki siz en iyisi bir kask daha alın onuda kafanıza takarsınız Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 19.06.2008 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KAWAKARTAL, +1000

Bi bira için bide bi motor için gönlünü veren hatunun da tikkylerinde ...küfür*

Anladınız siz onu Çok gülüyorum
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 19.06.2008 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kdrygz, Delirdim Delirdim

Son Mesajdan 51 saniye:

neuremencer, Bravo Bravo Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Henry, herkes yolcu sen hancı takıl Dil çıkarıyorum bırak moruk sosyal mesaj vermeyi Çok gülüyorum Çok gülüyorum makine varsa güç sende hani he-man diyor ya güç bendeeee artııııkkkk Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum işte öle bişi Delirdim
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 19.06.2008 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet kanka haklısın ben baştan diyorum bende makinanın kralı var Çok gülüyorum

Tabi alta litrelik makina çekince ağızda değişiyor Çok gülüyorum
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kdrygz,
polis bomba espiri yapmış tuttum.... Alkışlıyorum
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Henry, kask şart eğitim şart Dil çıkarıyorum tabii birde artçı için kask + siyah vizör olmazsa olmaz Çok gülüyorum Çok gülüyorum
EDIT:ONURKARACA
seenant
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / Bahçeşehir

MesajTarih: 19.06.2008 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bide kaskı sele üstüne bağlayıp gezenler var
Başa dön
seenant Çevrimdışı seenant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
celikay_41
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 19.06.2008 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet böle montofon cinsi dolu Çok gülüyorum Çok gülüyorum sahilde binlerce insanın arasında kafada kasksın gaz açıyoalr ilk polisi arıyom sorada arkalarından küfür adiyom dursalar 2 tanede gdircema ma durmuyoalr Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
celikay_41 Çevrimdışı celikay_41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

celikay_41,
nasıl bir mantık seninkisi dostum.. Beğenmedim
Kaskı takmayan kendine takmıyor senin yaptıgın çokmu doğru, küfür ediyormuşsun birde dursalar gdircema demişsin ne demek istiyorsun sen motorcu değilsen kimsşn nesin burdaki amacın neeee Beğenmedim Beğenmedim
samurai79
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 19.06.2008 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

celikay_41, bide türkçe yazsan,herkez anlasa ne güzel olacak değilmi? Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal