Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Schumacher Yine Düştü

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Schumacher Yine Düştü

Schumacher Yine Düştü
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 19.06.2008 - 16:06    Mesaj konusu: Schumacher Yine Düştü Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Formula pistlerinden emekli olduktan sonra motosiklet ile pistlere çıkan 39 yaşında ki eski Formula 1 şampiyonu Michael Schumacher, Honda Fireblade ile çıktığı Almanya Hohenstein pistinde test esnasında yine düştü.

Daha evvel Fransa’da katıldığı amatör motosiklet yarışında virajı alamayınca dengesini kaybedip yere düşen Schumacher, arkasından gelen motosikletlerden kılpayı kurtulmuş ve sağlık görevlileri tarafından kaldırıldığı hastanede ayakta tedavi edilmişti.

Kaynak: Visordown
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
AR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 19.06.2008 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Senin neyine be motosiklet şapşal herif heee?? Git sen ferrarine kamil Sinirlendim Sinirlendim
AR6 Çevrimdışı AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 19.06.2008 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olur böyle vakalar.devam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 19.06.2008 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

düşcek tabi düşmeden olmuyo zaten.
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

AHMET_R6, kızma abisi düşe kalka öğrenir. adamda para var huzur var
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 19.06.2008 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam hertürlü sürat fantezisini deniyor,helal olsun.. Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 19.06.2008 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Düşe kalka ögrenecek Bravo
samurai79
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 19.06.2008 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal olsun diyelim.Sonuçta adam şöhretli ve motosikletin reklamınıda yapmış oluyor.
tearofsatan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.06.2008 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

adam hertürlü sürat fantezisini deniyor,helal olsun..

heehe birde uçak kullanmaya kalkarsa işe bak Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AHMET_R6, şaka mı yapıyon, Şchumi motor diye sana biner, kulaklarından tutar tek teker yapar Çok gülüyorum Çok gülüyorum Adam bu sitenin 50.000 küsür üyesinden de iyi motosiklet kullanır......bizim Türkiye Pist Şampiyonasına katılsa hiç zorlanmadan derece yapar......sahiden tanımıyosunuz galiba siz onu....

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

yazan: The_One (Türker)
taro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.06.2008 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emrerd, sen iyi tanıyorsun anladığım kadarıyla, doğrumuyum ?
Başa dön
taro Çevrimdışı taro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 19.06.2008 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hafta sonu benim düştüğüm gibi düşmüş bende ayakta tedavi oldum bu schumi de benden Çok gülüyorum

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!

En son hayabuso34 tarafından 19.06.2008 - 16:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı hayabuso34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tearofsatan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabuso34 kaç kere hapşuruyorsun ?? hehehehehe Delirdim
rapsodi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcuyum diyen bi ton adamdan cok daha ii kullandıgına eminim
Başa dön
rapsodi Çevrimdışı rapsodi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

motor kullanıyorsan dusmegıde goze alıcaksın..her dusen kotu pılot deıldır sadece fazla rısklı kullandıgı ıcın dusuyodur..hıc rısk almadan gıden adam dusmez zaten İyi fikir

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal