Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - r1

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

r1
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
by_yamaha09
Üye
Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 18:52    Mesaj konusu: r1 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm arkadaşlar...şehir içinde motorla çok fazla gezince fan açıyo motor normal olarak ama makinayı stop edip 2dak.sonra yeniden çalıştırıyom motorsun sesi harıltılı çalışıyo gaz verirken sonra normale dönüyo çok ısınınca yapıyo neden yapar sizce teşekkürler şimdiden...bu arada motor yamaha r1
Başa dön
by_yamaha09 Çevrimdışı by_yamaha09 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 19.06.2008 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o motor otobanda bile fan açar,takma kafana,R1 için sorun degil erken fan açması,kışın kullananları düşünerek o şekilde üretmişler.. Dil çıkarıyorum
biraz şaka yolluda olsa yardım edebildiysem sevinirim.. OK
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sefa1262
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İst

MesajTarih: 19.06.2008 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fan Ne Oluyo
Başa dön
sefa1262 Çevrimdışı sefa1262 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 19.06.2008 - 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sefa1262 demiş ki:
Fan Ne Oluyo
Şok oldum Gülümsüyorum
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 19.06.2008 - 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sefa1262 demiş ki:
Fan Ne Oluyo

klımanın bı deısıgı Çok gülüyorum nasıl dıyım vantılatör gıbı bısı Dil çıkarıyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 19.06.2008 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

R1 lerın hepsı boyle hepsı bozuk Çok gülüyorumÇok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 19.06.2008 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şehir için de fan açması niye bu kadar garip geldiki. Şehir içinde hepsi fan açar. Arabalarda fan açar dur kalk trafikte. Motorun fan açması normal.
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
by_yamaha09
Üye
Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben zaten fan açmasının garip olduğunu söylemedimkii..normal olarakk açar zaten fanı...benim demek istediğimm niye motor çok ısınınca harıltılı çalışmaya başlıyo sanki bujileri bitmiş gibi çalışıyo ama ısı biraz düşünce normal gaz yemeye başlıyo motor ses düzeliyo...
Başa dön
by_yamaha09 Çevrimdışı by_yamaha09 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 19.06.2008 - 19:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

by_yamaha09, sen cok hızlı kostukdan sonna normal nefes alabılıyomusun ?
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.06.2008 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim sana tavsiyem bu konuyu SRAT-HAN LA paylaşırsan iyi bilgi vere bilir sana benim görüşce bilgisi fazla o danış derim bence
Başa dön
CEMRR Çevrimdışı CEMRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 19.06.2008 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorla durduğun zaman power düğmesi tek kapat kontak açık kalsın far motoru soğutunca kendiliğinden kapanır .şehir içinde düşük viteste yapıyor çünkü yüksek devirli bir makina kendimde kullandım saygılar
buracQ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 19.06.2008 - 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

SRAT-HAN

zahuzuhazuha Çok gülüyorum SRAD-HAN ''T'' değil ''D''

Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

sen cok hızlı kostukdan sonna normal nefes alabılıyomusun

Belki o süreyya ayhan abi nerden biliyon ?Çok gülüyorum

Başa dön
buracQ Çevrimdışı buracQ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir ve manisa

MesajTarih: 19.06.2008 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

by_yamaha09, kardeş makina bloğu ısınınca çalışma seside değişebilir,bu genleşme ve daha burada sayılamıyacak birçok nedenle olur,tabiki makinanın dizaynınada bağlıdır,tahminim bir problem yoktur ama eğer istersen bir servis arkadaşa baktır Bravo
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.06.2008 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

puhahahaha SRAT-HAN Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 19.06.2008 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim R1 şehir içinde fena hararet yapar bu normaldir ama sürekli olarak bu şekilde kullanırsan motoruna zarar verirsin taktiğini söyliyeyim motorun yarım saat içinde harareti 110 a mı dayadı hemen çık 1.2.3.vites 200 yap ne hararet kalıyor ne bir şey yani anlıyacağın R1 e scooter muamelesi yapma R1 devir ister sürat ister kontağı kapatıp açmak çözüm değil biraz asıl gel yarım saat daha şehir içinde kullanırsın ayrıca her race bunu yapmaz ama özellikle R1 yapar ayrıca otobanda R1 hararet yapar demiş arkadaş ben daha yapanıda yaptıranıda görmedim yüksek süratte hararet yapıyorsa evet hemen servise git o zaman bir anormallik var demektir pitmanin espri güzel ama yanlış olmuş yani pitman sen normal yürürken nefes nefese kalıyormusun adam şehir içi diyor otoban demiyor öpüyorum seni kardeşim benim Bravo Çok gülüyorum
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.85 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal