slm arkadaşlar...şehir içinde motorla çok fazla gezince fan açıyo motor normal olarak ama makinayı stop edip 2dak.sonra yeniden çalıştırıyom motorsun sesi harıltılı çalışıyo gaz verirken sonra normale dönüyo çok ısınınca yapıyo neden yapar sizce teşekkürler şimdiden...bu arada motor yamaha r1
o motor otobanda bile fan açar,takma kafana,R1 için sorun degil erken fan açması,kışın kullananları düşünerek o şekilde üretmişler..
biraz şaka yolluda olsa yardım edebildiysem sevinirim.. _________________ HONDA TODAY 50CC
NEDERSEN 2 KATI
ben zaten fan açmasının garip olduğunu söylemedimkii..normal olarakk açar zaten fanı...benim demek istediğimm niye motor çok ısınınca harıltılı çalışmaya başlıyo sanki bujileri bitmiş gibi çalışıyo ama ısı biraz düşünce normal gaz yemeye başlıyo motor ses düzeliyo...
Kayıt: Mar 16, 2006 Mesajlar: 1259 Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''
Tarih: 19.06.2008 - 20:43 Mesaj konusu:
motorla durduğun zaman power düğmesi tek kapat kontak açık kalsın far motoru soğutunca kendiliğinden kapanır .şehir içinde düşük viteste yapıyor çünkü yüksek devirli bir makina kendimde kullandım saygılar _________________ www.diyarmotor.com
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 906 Nereden: izmir ve manisa
Tarih: 19.06.2008 - 21:12 Mesaj konusu:
by_yamaha09, kardeş makina bloğu ısınınca çalışma seside değişebilir,bu genleşme ve daha burada sayılamıyacak birçok nedenle olur,tabiki makinanın dizaynınada bağlıdır,tahminim bir problem yoktur ama eğer istersen bir servis arkadaşa baktır _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
Tarih: 19.06.2008 - 22:27 Mesaj konusu:
kardeşim R1 şehir içinde fena hararet yapar bu normaldir ama sürekli olarak bu şekilde kullanırsan motoruna zarar verirsin taktiğini söyliyeyim motorun yarım saat içinde harareti 110 a mı dayadı hemen çık 1.2.3.vites 200 yap ne hararet kalıyor ne bir şey yani anlıyacağın R1 e scooter muamelesi yapma R1 devir ister sürat ister kontağı kapatıp açmak çözüm değil biraz asıl gel yarım saat daha şehir içinde kullanırsın ayrıca her race bunu yapmaz ama özellikle R1 yapar ayrıca otobanda R1 hararet yapar demiş arkadaş ben daha yapanıda yaptıranıda görmedim yüksek süratte hararet yapıyorsa evet hemen servise git o zaman bir anormallik var demektir pitmanin espri güzel ama yanlış olmuş yani pitman sen normal yürürken nefes nefese kalıyormusun adam şehir içi diyor otoban demiyor öpüyorum seni kardeşim benim _________________ 2001 ZX-12 R *****2008 HAYABUSA [SON NOKTA]
****2005 GSX R 600 *** 2006 R1
** 2005 HONDA SHADOW
**** 2006 HAYABUSA (PERT )
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız