Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konuşan motosikletler üzerine animasyon film.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konuşan motosikletler üzerine animasyon film.
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
AHMET_R6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 19.06.2008 - 21:48    Mesaj konusu: Konuşan motosikletler üzerine animasyon film. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkese selam. Konumuz geçenlerde açılan http://www.motordelisi.com/ftopict-64808-.html başlıklı konudan sonra kafama iyice yerleşen, motosiklet üzerine animasyon filmdir. Animasyonda mopedler, mopedlere yapılan modifiyeler, ülkemizdeki farklı kullanım şekilleri ve birçok şeyle renklendirilecek, komedi dolu seneryo ile yansıtılacaktır. Filmde mopedler ve diğer motosikletler kişileştirilecektir. Tıpkı "ARABALAR" adlı animasyon filmdeki gibi. Örneğin; mopedin büyük CC motosikletlere özenmesi gibi..

Olaylar Konya'da yaşanacak. Tabi konu mopedin ss e özenmesi olunca Konya MD den, hepimizin tanıdğı arkadaşları motosikletleri de dahil modellenip drag yarışı simule edilecek. Onayları olursa tabi Gülümsüyorum

Tabi böyle bir proje için 3D STUDIO MAX, RHINO vb 3 boyutlu modelleme, film-animasyon programlarını kullanabilen arkadaşlarımızdan oluşturacağımız bir MD ekibine ihtiyacımız var.
MD olarak böyle zor ve güzel bir projeye imza atabileceğimize inanıyorum. Ben teknik ressamım modellemelerde elimden geleni en iyi şekilde yapmaya hazırım.
Şimdi ilgilenebilecek arkadaşların düşünce ve cevaplarını bekliyorum. Saygılar.

En son AHMET_R6 tarafından 19.06.2008 - 23:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
AHMET_R6 Çevrimdışı AHMET_R6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 19.06.2008 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hiç birini kullanmayı bilmiyorum ama gerçekten süper bi fikir,helede konuda tam oturursa dehşetengiz bişi olur Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
AHMET_R6
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vallahi 3 gündür kurduğum seneryoları kafamda canlandırıyorum. Kendi kendime gülmeye başladım. Biri görecek de deli diyecek diye korkmaya başladım Çok gülüyorum
3 boyutlu tasarım yapıyorum ama benim kullandığım programlar teknik ağırlıklı olduğu için örnek çalışma gösteremiyorum. İstemiyorum
GigaFlxy
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Akşehir

MesajTarih: 19.06.2008 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

3D STUDIO MAX gibi programlar profesyonel programlar. Bolca zamana ve iyi bir bilgisyara ihtiyaç var Bravo
Başa dön
GigaFlxy Çevrimdışı GigaFlxy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 19.06.2008 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AHMET_R6, Elimde her türlü imkan program ve vakit var.. Elimde olmayanlarıda zaten KanalD ve HaberTürk ün servislerinden elde etme imkanım var.. Göz kırpıyorum Elimden geldiince yardım ederim
AHMET_R6
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnooTy, teşekkür ederim ilgin için. Bravo Ekibi oluşturursak bu projeye değecek. Emin olun.

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

GigaFlxy, doğru söylüyorsun. Ben bu iş gerçekten olursa, temmuzda motosiklet alacaktım. Hiç düşünmeden erteleyip donanım sorununu çözebilirim.
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.06.2008 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper olur valla Alkışlıyorum Alkışlıyorum

süper bir düşünce AHMET_R6, Bravo
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
AHMET_R6
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2008 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi arkadaşlar yok mu başka gönüllü Çok gülüyorum Çok gülüyorum
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 19.06.2008 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

programdan bişey anlamam.

mobiletin race lere özenmesi iyi fikir.

mesela mobilet race kadar hız yapması için kendine 4 tane motor takması Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
GigaFlxy
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Akşehir

MesajTarih: 19.06.2008 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

4 Silindirli Mobiletler var zaten Şok oldum
Başa dön
GigaFlxy Çevrimdışı GigaFlxy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 19.06.2008 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GigaFlxy, biliyorum zaten Şok oldum Şok oldum

Son Mesajdan 29 saniye:

kayışı kopardığınıda biliyorum Delirdim Delirdim Delirdim Şok oldum
AHMET_R6
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.06.2008 - 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GigaFlxy, mobiletlerle ilgilenmediğim için bilmiyorum. Türkiye'deki mobiletlerin modifiye edilmesi, yapılan göbek üstü mobilet yarışları güzel bir şekilde animasyona yansıtılacak.
-Athos-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 20.06.2008 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de thinkdesign kullanıyorun modellemede yardımcı olmaya çalışırım.
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.06.2008 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

-Athos-, ilgine teşekkürler. Hadi arkadaşlar oluşturalım şu ekibi de seneryoyu tartışmaya başlayalım. Çok gülüyorum
RACING35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 20.06.2008 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

düşünce güzel Bravo
Başa dön
RACING35 Çevrimdışı RACING35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal