Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 2075 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 19.06.2008 - 21:48 Mesaj konusu: Konuşan motosikletler üzerine animasyon film.
Herkese selam. Konumuz geçenlerde açılan http://www.motordelisi.com/ftopict-64808-.html başlıklı konudan sonra kafama iyice yerleşen, motosiklet üzerine animasyon filmdir. Animasyonda mopedler, mopedlere yapılan modifiyeler, ülkemizdeki farklı kullanım şekilleri ve birçok şeyle renklendirilecek, komedi dolu seneryo ile yansıtılacaktır. Filmde mopedler ve diğer motosikletler kişileştirilecektir. Tıpkı "ARABALAR" adlı animasyon filmdeki gibi. Örneğin; mopedin büyük CC motosikletlere özenmesi gibi..
Olaylar Konya'da yaşanacak. Tabi konu mopedin ss e özenmesi olunca Konya MD den, hepimizin tanıdğı arkadaşları motosikletleri de dahil modellenip drag yarışı simule edilecek. Onayları olursa tabi
Tabi böyle bir proje için 3D STUDIO MAX, RHINO vb 3 boyutlu modelleme, film-animasyon programlarını kullanabilen arkadaşlarımızdan oluşturacağımız bir MD ekibine ihtiyacımız var.
MD olarak böyle zor ve güzel bir projeye imza atabileceğimize inanıyorum. Ben teknik ressamım modellemelerde elimden geleni en iyi şekilde yapmaya hazırım.
Şimdi ilgilenebilecek arkadaşların düşünce ve cevaplarını bekliyorum. Saygılar. _________________ Dört tekere HAYIR!
En son AHMET_R6 tarafından 19.06.2008 - 23:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Kayıt: Dec 16, 2006 Mesajlar: 567 Nereden: İstanbul-Giresun
Tarih: 19.06.2008 - 21:58 Mesaj konusu:
Hiç birini kullanmayı bilmiyorum ama gerçekten süper bi fikir,helede konuda tam oturursa dehşetengiz bişi olur _________________ 2007 Hyosung xrx 125 (mavi-beyaz)
125 cc stuntking
Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 2075 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 19.06.2008 - 22:02 Mesaj konusu:
Vallahi 3 gündür kurduğum seneryoları kafamda canlandırıyorum. Kendi kendime gülmeye başladım. Biri görecek de deli diyecek diye korkmaya başladım
3 boyutlu tasarım yapıyorum ama benim kullandığım programlar teknik ağırlıklı olduğu için örnek çalışma gösteremiyorum. _________________ Dört tekere HAYIR!
Tarih: 19.06.2008 - 22:14 Mesaj konusu:
AHMET_R6, Elimde her türlü imkan program ve vakit var.. Elimde olmayanlarıda zaten KanalD ve HaberTürk ün servislerinden elde etme imkanım var.. Elimden geldiince yardım ederim _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
GigaFlxy, doğru söylüyorsun. Ben bu iş gerçekten olursa, temmuzda motosiklet alacaktım. Hiç düşünmeden erteleyip donanım sorununu çözebilirim. _________________ Dört tekere HAYIR!
Tarih: 20.06.2008 - 10:10 Mesaj konusu:
GigaFlxy, mobiletlerle ilgilenmediğim için bilmiyorum. Türkiye'deki mobiletlerin modifiye edilmesi, yapılan göbek üstü mobilet yarışları güzel bir şekilde animasyona yansıtılacak. _________________ Dört tekere HAYIR!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız