olur hemen polimiğe giriyorum digital asla şaşmaz hem daha güzel evet analogcular aranıyor _________________ DOBERMAN
SATILIK GSX-R 1000 K7
YAMAHA NOUVO pazar arabası
motosiklet kullanmak özgürlüktür
Analog gösterge herzaman tercihim. _________________ 1340 cc hacim,195 hp güç eğer bunlar sizin ölçüleriniz değilse biz boyunuzun ölçüsünü vermeye hazırız. www.hayabusariders.com
dijital gostergenin tepki verme hizi yavas ve saglikli olamaz. onun icin devir gostergesini dijital yapmazlar. ama ibreli gostergeler ani tepkilere ani cevap verebilir. dijital gibi hangi rakkam yazdi goremedim demezsin. (nasil o kadar hizli rakkamlari yazacak cok merak ediyom ).. ibrenin en hizlisini bile nereye kadar ciktigini gozunuz gorur ve bilir. bence de analog gosterge en iyisi..
En son aynux tarafından 20.06.2008 - 13:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
valla kim ne derse desin herzaman analog derim....
dijital çok soyut geliyor bana çok yapay ve ruhsuz duruyor
analogdaki kadranın hareketi bile keyif verir bana
yahu analog göstergede göstergenin ani hareketini ve devir saati ile hız göstergesinin bazen paralel hareket etmesi olayını çok seviyorum
dijitalinde ışıklandırmasını efektlerini ve hızlanmaya başlayınca mesela hızı ara ara göstermesini çok seviyorum örn: 243-254-263 vs.
benim için farketmez ikisi de olabilir hepsi uyar bana _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 20.06.2008 - 14:16 Mesaj konusu:
digital,fakat 299 da kesmeyip 310+320 falanı da görebilsek tam süper olacak...
99 yılına kadar analog kullandım fakat 99 r1 de ilk kez digitale geçince alışamadım ama sonradan alıştık.
2002 den sonra 299 da kestiklerinde kızdım ama ne yaparsın,caponlar kendi aralarında anlaşmışlar bikere...
bu arada hazır yeri gelmişken bir soruda ben sorayım.
geçenlerde konusu geçmişti fakat takip edemedim.
yeni nesil motorlarda 299 da kesiliyor fakat göstergenin 301+ları göstermesi için nasıl bir aparat takılıyordu?
bu konuda bilgi sahibi olan paylaşırsa sevinirim.. _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
En son ekamba tarafından 20.06.2008 - 14:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1448 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 20.06.2008 - 14:28 Mesaj konusu:
anolog o çubuğun yukarıları zorlamasından başka ne tat ve zevk verebilirki.. _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız