Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - dijital göstergemi analog göstergemi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

dijital göstergemi analog göstergemi

dijital göstergemi analog göstergemi
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
transam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 20.06.2008 - 13:24    Mesaj konusu: dijital göstergemi analog göstergemi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar siz hangi gösterge tipinden hoşlanıyorsunuz ayrıca bu göstergelerin hangisi tam net km hızımızı gösteriyor
bi tartışalım Gülümsüyorum
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kingdoberman
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.06.2008 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olur hemen polimiğe giriyorum digital asla şaşmaz hem daha güzel evet analogcular aranıyor Çok gülüyorum
motosiklet kullanmak özgürlüktür
Başa dön
kingdoberman Çevrimdışı kingdoberman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 20.06.2008 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kingdoberman, Bravo Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.06.2008 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Analog gösterge herzaman tercihim. Göz kırpıyorum
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 20.06.2008 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dijital gösterge Bravo
aynux
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.06.2008 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dijital gostergenin tepki verme hizi yavas ve saglikli olamaz. onun icin devir gostergesini dijital yapmazlar. ama ibreli gostergeler ani tepkilere ani cevap verebilir. dijital gibi hangi rakkam yazdi goremedim demezsin. (nasil o kadar hizli rakkamlari yazacak cok merak ediyom ).. ibrenin en hizlisini bile nereye kadar ciktigini gozunuz gorur ve bilir. bence de analog gosterge en iyisi..

En son aynux tarafından 20.06.2008 - 13:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
aynux Çevrimdışı aynux Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
zulu1616
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 20.06.2008 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla kim ne derse desin herzaman analog derim.... OK OK
dijital çok soyut geliyor bana Gülümsüyorum çok yapay ve ruhsuz duruyor Çok gülüyorum
analogdaki kadranın hareketi bile keyif verir bana Bravo
Başa dön
zulu1616 Çevrimdışı zulu1616 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emre_1834
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 20.06.2008 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eskiden dijitalmi vardı Gülümsüyorum en güzeli analog Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
emre_1834 Çevrimdışı emre_1834 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 20.06.2008 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yahu analog göstergede göstergenin ani hareketini ve devir saati ile hız göstergesinin bazen paralel hareket etmesi olayını çok seviyorum
dijitalinde ışıklandırmasını efektlerini ve hızlanmaya başlayınca mesela hızı ara ara göstermesini çok seviyorum örn: 243-254-263 vs.
benim için farketmez ikisi de olabilir hepsi uyar bana Gülümsüyorum Gülümsüyorum
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 20.06.2008 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

digital,fakat 299 da kesmeyip 310+320 falanı da görebilsek tam süper olacak... Bravo Bravo
99 yılına kadar analog kullandım fakat 99 r1 de ilk kez digitale geçince alışamadım ama sonradan alıştık.
2002 den sonra 299 da kestiklerinde kızdım ama ne yaparsın,caponlar kendi aralarında anlaşmışlar bikere... Gülümsüyorum

bu arada hazır yeri gelmişken bir soruda ben sorayım.
geçenlerde konusu geçmişti fakat takip edemedim.
yeni nesil motorlarda 299 da kesiliyor fakat göstergenin 301+ları göstermesi için nasıl bir aparat takılıyordu?
bu konuda bilgi sahibi olan paylaşırsa sevinirim.. Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum

En son ekamba tarafından 20.06.2008 - 14:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.06.2008 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ANALOG her zaman iyidir Bravo

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emre212
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.06.2008 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlikle analog Bravo
Başa dön
emre212 Çevrimdışı emre212 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 20.06.2008 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Devir Saati Analog Hız dijital Bravo
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 20.06.2008 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anolog o çubuğun yukarıları zorlamasından başka ne tat ve zevk verebilirki..
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mrtydn
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 20.06.2008 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

devirde analog hızda digital Bravo

kanuni tiger 250
Başa dön
mrtydn Çevrimdışı mrtydn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal