Tarih: 20.06.2008 - 15:07 Mesaj konusu: Türk Chopper
motorum kanuni tiger
10000 km ye kadar tık demeden nazlanmadan üflemeden püflemeden baya keyifli bi zaman geçirdik
bu keyfi herkes anlamış olcakki tiger sayısı çoğaldı makyaj yapma zamanı geldiğini böylelikle anladım
sabah işyerime geldim ilk 2 gün çizimlerle uğraştım sonraki 1 hafta planlama ve sökmeye başlıyorum
sök sök bitmiyor bakmayın kanuni olduğuna suzki bile böyle özenmemiştir heryere bi civata heryere bişe tank gibi yapmışlar
ve kesip biçmeye başlıyorummm
tam tamına 1 ay kes allah kes kıç göğüs ve ön maşa amortisör saat yönünün tersine çevirdim arka mümkün olduğunca düşsün diye ön maşa bağlantı yeri kesildi ve yatık derece yükseltildi tabi gönül daha çok uzun ve yatık maşa istiyor ama malum türkiye yolları ve viraşları buna izin vermezdi
depo çamurluk alıştırma
şaseyi beyaz yaptım ama siz siz olun sakınnnnnn statik boya kadar lanet bişe yokmuş diyebilirim
depo ve çamurluk mürekkep boyama
elektrik tesisatı hakkında kanuniye burdan 2 çift lafım var ALLAH SİZİ NASIL BİLİYORSA ÖYLE YAPSIN kablocu amca oğlumudur nedir bu kadar kalın ve çok kablo yuh dedim ya onu kes bunu iptal et olmuyor olmuyorrrr hala heryerde kablo
stoplar amerikadan aynalar almanyadan geldi getirtesiye ne olaylar geçti bi bilseniz daha sonrada onları konuşuruz çok komik çoook seviyorum türkiyeyi
eksozlar biraz canımı yakacak 108 lik cezalar sırada
ve alın size TİGER
Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 2000 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 20.06.2008 - 15:14 Mesaj konusu:
Abi emeğine sağlık. Gerçekten çok güzel. Ben evde 3 boyutlu chopper modelliyorum. Yaparım uğraşırım dersen bitirince sana gönderirim resimleri. Benim imalata sokacak imkanım yok. Çünkü şuan ki şirket şubat ayında kuruldu toparlanma ve ürün geliştirmeyle meşgulüz. O yüzden vaktimiz yok. _________________
eline sağlık usta güzel olmuş işin kötü tarafı trafikle olacak sanırım ruhsata rengi işleteceksin sonra her muayenede orjinal egzoslarını takacaksın biraz zahmetli olacak senin için ama olsun bu kadar uğraşmışsın hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan... _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
Yaratıcı fikri olan ve sergileyen herkesi takdirle alkışlarım tebrikler,ayrıca güzel de olmuş _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız