Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Türk Chopper

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Türk Chopper
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

NASIL OLMUŞ
5 YILDIZ PEKİYİ
57%
 57%  [ 42 ]
4 YILDIZ İYİ
27%
 27%  [ 20 ]
3 YILDIZ GEÇER
9%
 9%  [ 7 ]
2 YILDIZ KÖTÜ OLMUŞ YAW
0%
 0%  [ 0 ]
1 YILDIZ :(
5%
 5%  [ 4 ]
Toplam Oylar : 73

Yazar Mesaj
masmasmas
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.06.2008 - 15:07    Mesaj konusu: Türk Chopper Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorum kanuni tiger
10000 km ye kadar tık demeden nazlanmadan üflemeden püflemeden baya keyifli bi zaman geçirdik
bu keyfi herkes anlamış olcakki tiger sayısı çoğaldı makyaj yapma zamanı geldiğini böylelikle anladım

sabah işyerime geldim ilk 2 gün çizimlerle uğraştım sonraki 1 hafta planlama ve sökmeye başlıyorum

sök sök bitmiyor bakmayın kanuni olduğuna suzki bile böyle özenmemiştir Gülümsüyorum heryere bi civata heryere bişe tank gibi yapmışlar

ve kesip biçmeye başlıyorummm

tam tamına 1 ay kes allah kes kıç göğüs ve ön maşa amortisör saat yönünün tersine çevirdim arka mümkün olduğunca düşsün diye ön maşa bağlantı yeri kesildi ve yatık derece yükseltildi tabi gönül daha çok uzun ve yatık maşa istiyor ama malum türkiye yolları ve viraşları buna izin vermezdi

depo çamurluk alıştırma

şaseyi beyaz yaptım ama siz siz olun sakınnnnnn Gülümsüyorum statik boya kadar lanet bişe yokmuş diyebilirim

depo ve çamurluk mürekkep boyama

elektrik tesisatı hakkında kanuniye burdan 2 çift lafım var ALLAH SİZİ NASIL BİLİYORSA ÖYLE YAPSIN Gülümsüyorum kablocu amca oğlumudur nedir bu kadar kalın ve çok kablo yuh dedim ya onu kes bunu iptal et olmuyor olmuyorrrr hala heryerde kablo

stoplar amerikadan aynalar almanyadan geldi getirtesiye ne olaylar geçti bi bilseniz daha sonrada onları konuşuruz çok komik çoook seviyorum türkiyeyi

eksozlar biraz canımı yakacak 108 lik cezalar sırada Gülümsüyorum

ve alın size TİGER
Başa dön
masmasmas Çevrimdışı masmasmas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmirR M.D

MesajTarih: 20.06.2008 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek kelime mükemmmmel Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Farkımız Tarzımızı Yansıtır..
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 20.06.2008 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

brawo harıka çalısma Alkışlıyorum OK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 20.06.2008 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi emeğine sağlık. Gerçekten çok güzel. Ben evde 3 boyutlu chopper modelliyorum. Yaparım uğraşırım dersen bitirince sana gönderirim resimleri. Benim imalata sokacak imkanım yok. Çünkü şuan ki şirket şubat ayında kuruldu toparlanma ve ürün geliştirmeyle meşgulüz. O yüzden vaktimiz yok. İstemiyorum İstemiyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 20.06.2008 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline emeğine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş Alkışlıyorum
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.06.2008 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AHMET_R6, Hangi programda modelliyorsun?
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı useri2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
AHMET_R6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 20.06.2008 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

useri2004, abi Solidworks.
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.06.2008 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline sağlık usta güzel olmuş Alkışlıyorum işin kötü tarafı trafikle olacak sanırım ruhsata rengi işleteceksin sonra her muayenede orjinal egzoslarını takacaksın biraz zahmetli olacak senin için ama olsun bu kadar uğraşmışsın hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan... Bravo

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
BRSCN38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri-Gaziantep

MesajTarih: 20.06.2008 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay usta ellerine sağlık süper olmuş Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum

A(RH+)
Başa dön
BRSCN38 Çevrimdışı BRSCN38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 20.06.2008 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bi çalışma olmuş motora çok değişik bi hava katmış emeğinin karşılığını almışsn gibi görünüyo kutluyorum seni Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
b_dostbey
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.06.2008 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çin manlından iyii olmuş Gülümsüyorum iyi çalışma Alkışlıyorum

ÜVEY ÜYE
Başa dön
b_dostbey Çevrimdışı b_dostbey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 20.06.2008 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

önede güzel bir çamurluk olursa tamamdır Bravo Alkışlıyorum takmayacam diyosanız tekrar düşünün en ufak su birikintisinde suratınıza geliyo su Gülümsüyorum
http://www.sahibinden.com/_99_klr_650_WQQaXQQ10012304WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 20.06.2008 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bravo herkesin harcı değil çok güzel olmuş Alkışlıyorum
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 20.06.2008 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel olmuş,eline sağlık

ßir Cßr ßir ßen ßirde Pocket Bike...
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 20.06.2008 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaratıcı fikri olan ve sergileyen herkesi takdirle alkışlarım tebrikler,ayrıca güzel de olmuş Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal