Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bariyer Standartlarında Mutlu Sona Doğru

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bariyer Standartlarında Mutlu Sona Doğru

Bariyer Standartlarında Mutlu Sona Doğru

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 20.06.2008 - 19:11    Mesaj konusu: Bariyer Standartlarında Mutlu Sona Doğru Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

13 Haziran 2008 tarihinde Avrupa Standardizasyon Komitesi (CEN - European Committee for Standardization) üyeleri motosiklet kazalarında ki yaralanmaları azaltmak amacı ile güvenlik bariyerleri standartlarının geliştirilmesi ile ilgili bir çalışmayı oyladı.

Avrupa Motosiklet Kullanıcıları Dernekleri Federasyonu FEMA ‘nın 20. yaşını kutladığı şu günlerde 20 yıldır mücadelesini verdiği bir konuda böyle bir gelişme olması federasyon tarafından alınabilecek en güzel doğumgünü hediyesi olarak belirtildi.

Geçtiğimiz Cuma Milan ‘da Yol Ekipmanları Teknik Komitesi üyeleri, güvenlik bariyerlerinde ulusal standartlar ve günümüz teknolojisinin imkanları ile Avrupa standartı oluşturmak üzere mevcut standart EN1317 Yol güvenlik sistemleri standardlarına yeni bir bölüm ekleyerek güç ünitesine sahip 2 tekerlekli araçların (PTW) sürücülerinin yerde sürüklenme ihtimallerini çalışma programına aldı.

20 Yıldır bu konuda mücadele veren FEMA, yaptığı onlarca kampanya, gösterim ve sunum ile geleneksel yol sisteminde ki bariyerlerin tehlikelerini ön plana çıkarmıştı. Bunla ilgili pek çok yasal başvuru yapan federasyonun bu başvurularının karşılığı çoğunlukla mevcut EN1317 Yol güvenlik sistemleri standardlarının korunması şeklinde oldu. EN1317 tüm araç ve yayaları korumak için test edilmiş ve dizayn edilmiş bir sistem olmasına rağmen motosikletçiler için yollarda pek çok tehlikenin olması, İspanya gibi bazı ülkelerin kendi ulusal yol standartlarını geliştirmelerine yol açmış.

EN1317 ‘ye eklenen yeni bölüm 8 ile Avrupa ‘da ki ülkelerin ilgili kurumları motosiklet sürücülerinin ölüm ve yaralanmalarına sebep olan güvenlik bariyerlerini geliştirmekle yükümlü olacaklar. Tam belirli olmamakla beraber prosedürlerin tamamlanmasının ardından sistemin 2010 Ekim ayından itibaren uygulanmaya başlanması bekleniyor.

KAYNAK :motoaktuel
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bedenci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.06.2008 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ee güzel de türkiyeye 40 50 sene sonra ancak gekir. Dil çıkarıyorum
Başa dön
bedenci Çevrimdışı bedenci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sarpedon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 20.06.2008 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bedenci, İyimser bi tahmin olmuş
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 20.06.2008 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Türkiye için hayali bir düşünce. Herşeyimiz fıstıki yeşil bir bariyer kalmıştı eksik olan. Asfalt asfalt değilki bariyer güvenli olsun.
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
celikay_41
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 20.06.2008 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Asfalt asfalt değilki bariyer güvenli olsun.

evet çok doru dünyanın en iyi asvaltını üreten 3 ülkeden biriymişiz çok şaşırdım Şok oldum Şok oldum Şok oldum ama kullanamadıktan sora en iyi olsa e olcak Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
celikay_41 Çevrimdışı celikay_41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 21.06.2008 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

celikay_41 demiş ki:
evet çok doru dünyanın en iyi asvaltını üreten 3 ülkeden biriymişiz çok şaşırdım Şok oldum Şok oldum Şok oldum ama kullanamadıktan sora en iyi olsa e olcak Üzgünüm Üzgünüm

Her seyin en iyisi, en kalitelisi bizde ama akilli insan sayisi cok memlekette. Ve bu akilli insanlar basa gelmis. Bir yerde cok sayida akilli varsa problem cikar. Bizim memleketin problemi zeki insan sayisinin fazla olmasinda.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal