İstanbuldan hareketle marmarise doğru saat: 21:00 da yola çıkıyorum. Bazı arkadaşların bildiği gibi geçirdiğim kazada krılan sol kolum halen alçuda. Bu nedenle Otobüs ile gidiyorum.
Bu başlıkta her gün günlük olarak MARMOKA gelememiş olan arkadaşlara resimler ve anılarla bilgi vermeyi düşündüm. Yarın sabah ilk resimler ile Marmaris ve Festival alanındaki hazırlıkların resim ve izlenimleri burada bulacaksınız.
_________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
derkunt, helal olsun otobüsle gitmeyi, orda olanları gidemeyen dostlara aktarmayı düşünmek çok güzel bir davranış hemde bir kolunuz alçıda ve bu yaşta.. tebrik ediyorum
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 906 Nereden: izmir ve manisa
Tarih: 20.06.2008 - 22:55 Mesaj konusu:
derkunt,bir terslik olmazsa geleceğim ama gelene kadar olup bitenleri görebilmek güzel olacak,teşekkürler Abi _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1850 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 21.06.2008 - 13:13 Mesaj konusu:
Bu gün 21.06.2008
Sağsalim MARMOK alanına vardım evime yerleştim. Festival alnını şöle bi turladım. bir kaç resim çektim. şimdi resimler yükleniyor.
Hava çok sıcak. akşam üzri tekrar dolaşıp resim çekeceğim hazırlıklar tüm hiziyla devam ediyor. Güneş zavallım koşturupduruyo. Bu arada MARMOK ta olupta görüşmek istiyen olursa ben Villa 11 deyim.
İşte Nihayet Resimler
Mehtaplı bir gecede İstanbuldan otobusum feribota bindi.
Susurlukta ilk molayı verdik.
Marmariste Ulusoy bizi münübüse bindirdi ve Aktur Kovanlık Tesislerine getirdi
Kapıda giriş işlemlerimiz yapıldı. Villamıza gittik.
Güneş Karaçetin ve Savaş Biçer koşuşturmaktan bi haldeler bu sicakta allah kolaylık versin işi zor.
Hazırlanan MARMOK
_________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
The Godfather
En son derkunt tarafından 21.06.2008 - 14:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 21.06.2008 - 14:54 Mesaj konusu:
Aceleyle resimler küçük oldu. Bun dansonrakiler normal boy olacak _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
The Godfather
Tarih: 21.06.2008 - 17:18 Mesaj konusu:
Marmokta olan arkadaş ve kardeşlerim ben Villa 11 de kalıyorum gelin görüşelim. _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
The Godfather
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız