Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - arkadaşlar kaskımın vizörü çizildiyardımm

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

arkadaşlar kaskımın vizörü çizildiyardımm

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mondial_pilotu
Üye
Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 21.06.2008 - 10:45    Mesaj konusu: arkadaşlar kaskımın vizörü çizildiyardımm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşar aero ar 750 model kaskımın vizörü çizildi nerden bulabilirim acaba ben denizlidenim ama vizörü nerden olsa alırım yardımcı olursanız sevinirim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
07moturdelisi07
Üye
Üye

MesajTarih: 21.06.2008 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yenısını alacaksın.çizilen camı da muzeye kaldıracaksın Delirdim
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 21.06.2008 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mondial_pilotu, istersen bir feyizoğluna bak belki orada bulabilirsin ama emin değilim olup olmadığına dair.
yada direk tekay motodan Eray'a ulaş. o sana kesin yardımcı olur. Sonuçta sitemize üye olan arkadaşımız para kazansın.
Bu arada Eray bir gün yolum İstanbul'da senin mağazaya düşerse bunları unutma sakın Dil çıkarıyorum
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.07.2008 - 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim öncelikle kaskı aldığın yere git, yoksa bile bulmak zorundalar,,,,

yinede bulamazsan beni ara izmir'den göndereyim sana....
0 232 4256875-0 232 4256804
Başa dön
motoman Çevrimdışı motoman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale MD

MesajTarih: 06.07.2008 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mondial_pilotu, kardesm eğer ciddi bi cizik yoksa cila ile gecirebilirsin synpol die bi cila var özellkle alman malı siddetle tavsiye ederim bu durumda sana Bravo
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2008 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aldğın yere git %100 bulmak zorundalar Bravo
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 06.07.2008 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim vizörde çizik Çok gülüyorum Sorun etme o kadar. Kullan biraz bence. Yolda taşlar uçuyor falan çarpıyor haliyle vizöre çiziyor..
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 06.07.2008 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sürüş esnasında derin çizikler görüşü etkiler ve dikkat dagıtır degiştirmekte fayda var
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 06.07.2008 - 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim vizördede çizik var öndeki araba taş attı.O günden beri araba arkasında yol almıyorum Çok gülüyorum
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: _MAKİNA MÜHENDİSİ SUZUKİ GSX_R_1000_JAPONLARIN EFENDİSİ_ / ÇANAKKALE MD

MesajTarih: 06.07.2008 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mondial_pilotu dostum kendine ait bi tanısma topic i açmamıssın ne iş Gülümsüyorum link aşagıda bi zahmet rica etsek kusura bakma rahatsız ediyoz ama Çok gülüyorum

http://www.motordelisi.com/forum-18.html

gelelim sadet e :

kaskın camının çizilmesi normal özel sprey ve bezler mevcut bunları kullanırsan ilerleyen zamanlarda basın agırmaz istersen feyizoglu'ndan bi bak bulamazsan bi telefon aç son olarakda honda özen motor ist/ikitelli istoç da yeri yarın teleon numarasını bu bölüme aktarırım kolaygelsin... Göz kırpıyorum Bravo

_MAKİNA MÜHENDİSİ SUZUKİ GSX_R_1000_JAPONLARIN EFENDİSİ_
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2008 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, ilk başta tanışm şart dimi Bravo
mondial_pilotu
Üye
Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 26.08.2008 - 09:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoman, arkadaşım sen yollayabilirmisn şu camı bulamadım yaws
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal