Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 2073 Nereden: AMASYA/MERZİFON
Tarih: 21.06.2008 - 11:27 Mesaj konusu:
mondial_pilotu, istersen bir feyizoğluna bak belki orada bulabilirsin ama emin değilim olup olmadığına dair.
yada direk tekay motodan Eray'a ulaş. o sana kesin yardımcı olur. Sonuçta sitemize üye olan arkadaşımız para kazansın.
Bu arada Eray bir gün yolum İstanbul'da senin mağazaya düşerse bunları unutma sakın _________________
Tarih: 06.07.2008 - 21:18 Mesaj konusu:
mondial_pilotu, kardesm eğer ciddi bi cizik yoksa cila ile gecirebilirsin synpol die bi cila var özellkle alman malı siddetle tavsiye ederim bu durumda sana _________________ Life is for the brave
sabahları uykusuz yorgun gözlerle işe giderken kapıda tebessümüme yol açan tek mevzum K5
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1577 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 06.07.2008 - 22:17 Mesaj konusu:
Benim vizörde çizik Sorun etme o kadar. Kullan biraz bence. Yolda taşlar uçuyor falan çarpıyor haliyle vizöre çiziyor.. _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 4.200 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 20.800 Km Sonra İnşallah
Sürüş esnasında derin çizikler görüşü etkiler ve dikkat dagıtır degiştirmekte fayda var _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Dec 16, 2006 Mesajlar: 558 Nereden: İstanbul-Giresun
Tarih: 06.07.2008 - 23:43 Mesaj konusu:
Benim vizördede çizik var öndeki araba taş attı.O günden beri araba arkasında yol almıyorum _________________ 2007 Hyosung xrx 125 (mavi-beyaz)
125 cc stuntking
kaskın camının çizilmesi normal özel sprey ve bezler mevcut bunları kullanırsan ilerleyen zamanlarda basın agırmaz istersen feyizoglu'ndan bi bak bulamazsan bi telefon aç son olarakda honda özen motor ist/ikitelli istoç da yeri yarın teleon numarasını bu bölüme aktarırım kolaygelsin... _________________ _MAKİNA MÜHENDİSİ SUZUKİ GSX_R_1000_JAPONLARIN EFENDİSİ_
_MAKİNA MÜHENDİSİ SUZUKİ GSX_R_1000_JAPONLARIN EFENDİSİ_
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız