Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - YZF 125 ile başlanırmı??

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

YZF 125 ile başlanırmı??

YZF 125 ile başlanırmı??
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Katilkedi
Üye
Üye

Nereden: İSTANBUL-BOSTANCI

MesajTarih: 21.06.2008 - 22:21    Mesaj konusu: YZF 125 ile başlanırmı?? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba Değerli arkadaşlar ..
Ben henuz daha motor ehliyetini almamıs biri olarak sizlerin zman görüşlerine çok ihtiyaç duyuyorum..
Eğer okur ve bana düşünce ve bilgilerinizle yol gösterirseniz çok memnun olurum..

İsmim Kubilay..
Sistem Mğhendisiyim yani mesleğim IT..
Çevremdeki birçok arkadaşım motor kullanıyor yada motor aşığı..

bende bir ay içinde A2 ehliyet alarak motor kullanmaya ve aranıza katılmaya can atıyorum..
Ancak aşağıdaki konularda beni aydınlatırsanız çok memnun olurum..

1. YZF R125 alanınız varmı Araç hakkında deneyimlerini yazabilirmi..
2. YZF R125 motora başlamak için uygun bir araç olabilirmi...
Eğer bu araç uygun değilse süper sport olarka baslangıcta ne önerirsiniz sonucta ilk motorlikletim olucak..
ve 0 Km almak niyetindeyim..

3. Sürücü kurslarındaki motor eğitimleri ne kadar yararlı olur..
4. En iyi motor eğitimi veren sürücü kursu hangisi isim ve iletişim no verebilirmisiniz..

Yola bırakınnn.........
Hoşcakalın...
Başa dön
Katilkedi Çevrimdışı Katilkedi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Necromanger
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 21.06.2008 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başlangıç olarak 125cc sınıfı uygundur. Ama sana da bağlı tabi ben çok acemiyim motora binmiş adam değilim dersen biraz daha düşük birşey başlangıç için ideal olabilir.

Çünkü yzf125 az da olsa sana seri gelebilir baştan. Dönüşlerde falan deb. ı ayarlayamayınca hemen spin atıyor arka teker çünkü o bakımdan...
Başa dön
Necromanger Çevrimdışı Necromanger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
alisilin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 21.06.2008 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yzf 125 iyi fakat grenajlar pahalıdır diye tahmin ediyorum ve ufak tefekde olsa düşülür başlangıçta ama sorun olmaz maddiyat dersen al güzel makina
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 21.06.2008 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yzf 125 biraz pahalı istersen cbr 125 r al o daha iyi honda daha ucuz 0.km 5.510 ytl olması lazım Bravo şimdiden hayırlı olsun Gülümsüyorum
http://www.honda.com.tr/motosiklet/content/modeller/supersport/cbr125.htm bu da site adresi
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.06.2008 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence ihç girme yzf r125'e al direk ybr 125 bak rahatına düşse bile max far sinyal felan krılr ona bi krouma demiri taktr tamam işte Bravo

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
chaos
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.06.2008 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim
1.)125 cc uygunmuş bende senin gibi birşey bilmiyodum sağolsun burdan bazı abilerim yardımcı ooldu.
yzf 125 r bence alma çünkü piyasaya yani ülkemize yeni gelmeye başladı eksileri olabilir.
sana cbr 125 r öneriirim honda ennihayetinde.
2-)kurs olarak ekstradan kurs almak istersen hondanın kendi eğitim kursu var.birde süleyman memnun var bana sorarsan süleyman memnun u herkes tavsiye ediyooo
umarım yardımcı olabilmişimdirrr Gülümsüyorum Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

google den süleyman memnun olarak aratırsan bulursunn Göz kırpıyorum
Başa dön
chaos Çevrimdışı chaos Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 22.06.2008 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

125 cc her cesidi bu iş için uygundur,ancak acemiliktir düşer kalkarsın muhtemelen oyuzden grenajsız bir makina alsan çok daha az masraflı olur senin senin için,ayrıca YZF125 in 3te1i fiyatına 0km alma sansın var YBR125 gibi!! düşersen filan uzulmezsin yani!!
Başa dön
SRAD-HAN şimdi Çevrimiçi SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Katilkedi
Üye
Üye

Nereden: İSTANBUL-BOSTANCI

MesajTarih: 22.06.2008 - 06:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar hepiize cok tesekkür ederim..
Birde rica etsem YZF 125 alanlar genel bir bilgi ve görüşlerini yazabilirlermi.
Motor incemi kalınmı..
Libadiyedeki bayi gözümü orkuttu sana cok yuksek ayakların basmaz yere filan dedi.. Nası yani dedim.. Benim boum asagı ukarı 1.70 bu adamlar nası motor yapmıskı 180 den asasına yuksek geliyo ala alaaa...
düşünce ve tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.
Başa dön
Katilkedi Çevrimdışı Katilkedi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
voxodoo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: New York

MesajTarih: 22.06.2008 - 08:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim boyum 1.69 daha hayatimda kullanamadigim motor yok Bravo Gerci yeni basliyacaksin ayaklarinin yere basmasi uygundur ama mutlaka tam topuk basmak zorunda degilsin. Zaten baslangicta basina cok gelecek, motorsiklet sana cok agir gelecektir. O zaman bir kere dengeyi kaybettinmi boyun 2 m. de olsa onu tutamazsin. Mutlaka yatar, ama zamanla motorun agirligina ve kontrol etmeyi ogrenince 300km lik motor bile altinda oyuncak kalir. Mutlaka ama mutlaka motoru cok defa yatiracaksin, o yuzden diger tecrubenli arkadaslarinda bahsettigi gibi grenajsiz bir motor secimin daha uygun olur. Zaten fazla uzun surmez daha buyuk bir motora gecersin. YZF hakkinda pek bir bilgim yok, ancak cbr125 den fazla bir farki olmayacaktir, ha birde guzel gozukuyor Dil çıkarıyorum Bende 125cc lik YZF den yuksek bir endro ile ogrendim. Ama cok yatti motor bunlari goz onune al.
Başa dön
voxodoo Çevrimdışı voxodoo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Y_MeLTeM_Y
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu

MesajTarih: 22.06.2008 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende YZF-R125 ilk alanlardan biri olarak sana bilgi verim.ikinci partide mavi rengini aldım.Şu ana kadar 280 km yaptım.Ama YZF-R125 alana kadar yaptıklarımı anlatim.Hiç motor kullanmadıysan bir kere eğitim kesinlikle ve kesinlikle gerekli.Çünkü ehliyet alırken ne eğitim veriolar ne de başka birşey.Tabi veren yerler vardır ama eğitim merkezleri kadar sağlıklı olacağını zannetmiyorum.Geçen sene Eylülde Önce Honda Eğitim merkezine gittim.Sonra ehliyetimi aldım.Derken araya kış girdi.Benimde niyetim CBR125 le başlamakdı hatta kredisini bile çekmiştim.Sonra YZFR-125 in Türkiyey geleceğini duyunca çok sevindim.Kararım değişti.Gitiim fuarda gördüm.İlk etapda 20 tane geldi.İlk partide beyaz ve siyahlar geldi benimki ikinci partide geldi.Ama fiyatına göre talepi yüksek oldğunu söliyebirirm.Derken teslim aldım.Şimdi biniyorum.Tabi bu arada Eğitim için bu sefer de Süleyman Memnun ada gittim.Bayan olarak motor almanın bütün zorluklarını yaşamak da ayrı bir keyif oldu benim için.Yalnız hala mahalleye girerken bayan olduğumu anlamayanların abi ön kaldırsana yada trafikde sormak için gelenlerin konuştuklarında bayan olduğumu anlayıp tebrik etmelerine daha alışamadığım bir gerçek.

YZFR-125 için ideal boy 1,75 bunu sana söliyim.Kesinlikle kısa olmasın Benim boyum 1,72 ayaklarımın yarısına kadar yere değiyor tabanlarım yere değmiyo.Allahtan ki aldığım eğitimlerin faydasını burada gördüm.Motoru rahatlıkla kontrol edebiliyorum.Motosiklet in manevra kabiliyeti umduğumdan iyi çıktı.YZF-R125 bilidiği gibi 2008 R6 nın kopyası.Ama sürüşü tabi R6 kadar zor deil.Şunuda söliyim CBR125 le kesinlikle kıyaslanamayack bir makina.Şimdi arasında kaç hp varki ne farkı var diyenler vardır ama motor sadece perfonmansla kıyaslanmaz ,bence deil CBR125 le piyasadaki hiçbir motorla kıyaslama yapılmaması gerektiği taraftarıyım zaten bu fikrime bizzat görenler kesinlikle katılacaklardır.Motor sesi 120-150 km sonra değişti.İlk çalıştığımda bu ne dedim bu görüntüye bu ses.Tabi 125 cc cok fazla birsey beklemek yanlış olur.Başlangıçda çok cılız ve tiz bir sesi vardı ama şimdi sürdükçe motor sesi kalınlaştı rayına oturdu.Kesinlikle ilk motor olarak çok iyi bir tercih yaptığım taraftarıyım herseyiyle içime sinen bir motor oldu.Cbr125 alsaydım şimdi üzülecektim.Geçiş motoru düşüncesine hep karışıyımdır ama ben bu motoru alcam sonra 3-4 ay sonra baska bir motor alcam die olaya bakıyosanda kesinlikle alma.Benim alma sebeblerimden biri de birdaha satmayacak olmam.İstanbul trafiğinde insanın elinin altında mutlaka bir 125 cc makina olması gerekiyo.Sürüş stilimi geliştirip ilerde Allah nasip ederse yüksel cc le uzun yol yapmaya başlıcam.Eğer SS ciysen bu makina ideal.Ama satarım diyosan vereceğin paraya yazık olur.Yarın öbürgün sattığın da zarar edersin..
Sonuçda YZFR-125 klasik yamaha çizgisiyle yapılmış kaliteli,agresif bir SS modeli.Başlangıç iiçin koşullarının tamamı uyuyorsa bence hiç kaçırma.Ama kesinlikle irdeleyip,analiz etmeden de alma.
Başa dön
Y_MeLTeM_Y Çevrimdışı Y_MeLTeM_Y Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 22.06.2008 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Katilkedi, 125 cc başlangıç ıcın uygundur Bravo
makına guzel ben ınceledım 1.70 lık bırı rahatça kullanır kım dedıyse sallamış Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 22.06.2008 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uygun değil en iyisi honda 1000rr Dil çıkarıyorum
şaka kardeşim şaka al bi 125 cc bak keyfine
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
muci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)

MesajTarih: 22.06.2008 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fİyatı çok tuzlu olduğunu söyliyim 125 cclik bişe için ama Sonuçta yamaha Ve tasarım r1 aynısı Bence ekonomini sarsmıycaksa al DErim.. Bravo
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.06.2008 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben daha tekerini bile alamadım motor olsunda taştan olsun
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 22.06.2008 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Y_MeLTeM_Y, Alkışlıyorum

çok güzel bir şekilde anlatmışsın yani anlatılcak bir şey bırakmamışsın zevkle okudum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal