Tarih: 18.02.2005 - 16:46 Mesaj konusu: dikkat dikkat motorum çalındı herkezin haberi olsun
renk SİYAH beyaz
plaka 35-AK-3066
MODEL:BMW R60-5
YASİN ABİ MOTORUM ÇALINDI EN SON GELDİĞİM GEZİDEKİ MOTOR
SERKAN ABİ SENİNDE HABERİN OLSUN
MUSTAFA ABİ '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
HAKAN R1 ABİ'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
CEM EJDER '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
kardeş nerede kaptırdın geçmiş olsun
polis bilgi verdin mi ?
ne zaman nasıl oldu kilitlemedin mi? _________________ Cem_73
KyzylEjder R6
DeliCEM GeçiCEM
www.cem73.com
Tarih: 18.02.2005 - 16:56 Mesaj konusu:
bu işin cılkı cıktı artık ne bu yaa azdı bunlar .. kardeşim geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bulunur motorun. _________________ Cem YA?LIO?LU (0 RH+)
Kawasaki EN 500 (1996)
34 UIM 60
Kayıt: Dec 24, 2004 Mesajlar: 530 Nereden: Amersfoort/Hollanda/Izmir (Sogukkuyu 35½)
Tarih: 18.02.2005 - 17:09 Mesaj konusu:
FERROTEP, gecmis olsun dostum. Insaallah en kisa zamanda bulunur... _________________ It's not the destination that counts, but the journey to get there.....
HONDA MAGNA VF750C
Tarih: 18.02.2005 - 17:11 Mesaj konusu:
hep geçmiş olsun temennileri yapıyoruz valla ianşallah şöyle Chaos, dediği gibi bi işler becerebiliriz.bu arada kaskon vardır inşallah. _________________ ilkerkarakus@msn.com
BMW 1200 CL
geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bulunur _________________ Ya tozu dumana katarsyn. Ya da tozu dumany yutarsyn.
isallah en kisa zamanda bulunur.
lanet hirsizlar
FERROTEP, üzüldüm valla..geçmiş olsun..Benim motordan hala haber yok umarım senin ki bulunur _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız