Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1271 Nereden: Memleketten....
Tarih: 22.06.2008 - 02:39 Mesaj konusu:
Çok güzel kareler levent...Ama bırazda şu güzelim akhisarımın ıçını gezseydınız de onları da ekleseydınız bende sizler sayesınde memleketımı buralardan görmüş olurdum...Bu gurbet fena şey helekı vatanın dan ayrı isen....
Nasip olursa seneye de ben böyle bir gezi planı yapıyorum....
saygılar... _________________
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 800 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 22.06.2008 - 02:56 Mesaj konusu:
yakuzzza demiş ki:
Çok güzel kareler levent...Ama bırazda şu güzelim akhisarımın ıçını gezseydınız de onları da ekleseydınız bende sizler sayesınde memleketımı buralardan görmüş olurdum...Bu gurbet fena şey helekı vatanın dan ayrı isen....
Nasip olursa seneye de ben böyle bir gezi planı yapıyorum....
saygılar...
@yakuzzza Maalesef zamansızlıktan Akhisarın içini gezmeye fırsat bulamadık,
birdahakene yolumuz tekrar Akhisara düşerse senin içinde Çekerim
HalilRR Halilciim Konyaya Mutlaka gitmeni tavsiye ederim
Ömer Bozkurtların Misafir Perverligine ve Konyanın güzelligine doyum olmuyor :-)
İnşallah en kısa zamanda yine gelecegim sizleri özlüyorum yaawww _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
En son LEVO tarafından 22.06.2008 - 03:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 22.06.2008 - 03:36 Mesaj konusu:
HalilRR, abicim gez dünyayı gör konyayı demişler ama senin adın çıkmış bir kere bi de konyayı karıştırma derim ben _________________ Herşeye İnat, İllede Viraj Son Sürat
Levent abi ne kalbi temiz insanlarız,dün akşam yatarken Levent abi fotoları niye atmadı diye düşünüyordum
Abi çok güzel geçen iki gündü,keşke süre kısıtlı olmasaydıda daha çok kalabilseydiniz,ama bir dahaki gelişinizde süreyi böyle ayarlama _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
yine,yeni,yeniden bekleriz mutlaka ve de illaki bekleriz,çok güzel bi gündü,ama doyamadık erken bitti... _________________ BoZKuRT MD
aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
LEVO, Konyada görüşmek nasip olmadı ama akhisarda görüşmek nasip oldu abicim Konyaya her zman bekleriz sizi ve tüm dostları benimde fotomu koymuşun teşekkür ederim _________________ --ne olursan ol yine gel--
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız