Kayıt: May 14, 2004 Mesajlar: 869 Nereden: Orlando-FL (Bafrali)
Tarih: 22.06.2008 - 04:03 Mesaj konusu:
Alıntı:
Araba CLK DTM AMG Mercedes (582 bg)
Hayabusada hafif modiyfeli bildigime göre.
Hayabusayi pistte gecmek icin 582 hp ye hic gerek yok gozunde buyutuyorsun, Suspansiyon sistemi yaris pisti icin yapilmis her araba ile mersedesinn yaptigini yaparsiniz bence...
Hayabusa "Hafif" modifiyeli derken espiri yaptiniz herhalde
Dostum ciddi olamazsin ya , defalarca izledim, hayabusa surucusu ya isi ciddiye almiyordu yada hayabusa gercekten kamyon gibi donuyor bu pistte, dikkat edin nasil virajlari disaridan disaridan aliyor. Evet bir arabaya karsi iyi olabilir (ki hala benim icin bir kamyondan farksiz pist ortaminda) ayni karsilastirmada iki arac ile dalga gecmeye herhangi bir 600cc yeterli olurdu.
Tarih: 22.06.2008 - 08:52 Mesaj konusu:
Video anlamli olsun diye takip eder sekilde gitmisler, Mercedes de guzel arac 600 hp ye yakin, bu yarisin galibi Hayabusadir ama, sunu da kabul etmek gerekiyorki bazi arabalar gercekten motorlari cok rahat geciyor . Ama o arabalari caddede gormek,,,,zor
Ben izleyemiyorum bi türlü yaa şu dark dog reklamından sonra geçmedi asıl videoya _________________ Öyle ufak tefek rüzgarlar seni eğerse
Bir dağ kadar olsan bir ota değmezsin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız