Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hayabusa vs. Mercedes AMG

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hayabusa vs. Mercedes AMG
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Roytoy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Zürih

MesajTarih: 22.06.2008 - 02:36    Mesaj konusu: Hayabusa vs. Mercedes AMG Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Iki ünlü alman yarıscılar televisyonda kıyaslama yapıyorlar.... Bravo

http://www.evisor.tv/tv/racing/suzuki-haybusa-vs-mercedes-amg-1793.htm

Araba CLK DTM AMG Mercedes (582 bg)
Hayabusada hafif modiyfeli bildigime göre.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 22.06.2008 - 02:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte HAYABUSA'nın virajlarını görüyoruz...Busa viraj yapamaz dıyenlere cevaptır bu....Gerçekten keyıfle ızledım.... Bravo Bravo Bravo
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 22.06.2008 - 03:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Guzel video, guzel kiyaslama. Bravo
Almanlar her tasiti guzel kullanir. Ikisi de iyi gidiyor. Duzlukte acik sekilde ustunlugu var Hayabusa'nin. Virajlarda da geride kalmiyor yani.

Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yturan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Orlando-FL (Bafrali)

MesajTarih: 22.06.2008 - 04:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
Araba CLK DTM AMG Mercedes (582 bg)
Hayabusada hafif modiyfeli bildigime göre.

Hayabusayi pistte gecmek icin 582 hp ye hic gerek yok gozunde buyutuyorsun, Suspansiyon sistemi yaris pisti icin yapilmis her araba ile mersedesinn yaptigini yaparsiniz bence...
Çok gülüyorum
Hayabusa "Hafif" modifiyeli derken espiri yaptiniz herhalde Gülümsüyorum

Alıntı:
İşte HAYABUSA'nın virajlarını görüyoruz...Busa viraj yapamaz dıyenlere cevaptır bu....Gerçekten keyıfle ızledım....

Dostum ciddi olamazsin ya Şok oldum , defalarca izledim, hayabusa surucusu ya isi ciddiye almiyordu yada hayabusa gercekten kamyon gibi donuyor bu pistte, dikkat edin nasil virajlari disaridan disaridan aliyor. Evet bir arabaya karsi iyi olabilir (ki hala benim icin bir kamyondan farksiz pist ortaminda) ayni karsilastirmada iki arac ile dalga gecmeye herhangi bir 600cc yeterli olurdu. Çok gülüyorum

Y.T.
oulcan06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 22.06.2008 - 07:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Roytoy, hafif mi?? turbolu o makına Gülümsüyorum
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı oulcan06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
voxodoo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: New York

MesajTarih: 22.06.2008 - 08:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Video anlamli olsun diye takip eder sekilde gitmisler, Mercedes de guzel arac 600 hp ye yakin, bu yarisin galibi Hayabusadir ama, sunu da kabul etmek gerekiyorki bazi arabalar gercekten motorlari cok rahat geciyor Şok oldum . Ama o arabalari caddede gormek,,,,zor
Başa dön
voxodoo Çevrimdışı voxodoo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Roytoy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Zürih

MesajTarih: 22.06.2008 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oulcan06 demiş ki:
Roytoy, hafif mi?? turbolu o makına Gülümsüyorum

yok adamın(mr. hayabusa) bir sürü hayabusası var.. turboluyu Drag icin kulllanıyor.

HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 22.06.2008 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zevkle izledim her saniyesine Alkışlıyorum
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KIZGINJAPON
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul/İzmir

MesajTarih: 22.06.2008 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben izleyemiyorum bi türlü yaa şu dark dog reklamından sonra geçmedi asıl videoya Üzgünüm
KIZGINJAPON Çevrimdışı KIZGINJAPON Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oulcan06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 22.06.2008 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Roytoy, haa anladım Gülümsüyorum
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı oulcan06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cataspatas
Üye
Üye

Nereden: kütahya

MesajTarih: 22.06.2008 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel videoymuş Bravo tşkrler paylaşım için.
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 22.06.2008 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam güzel yatıyo beee Şok oldum
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 22.06.2008 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam makineyi konuşturuyo valla Delirdim
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 22.06.2008 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ayni karsilastirmada iki arac ile dalga gecmeye herhangi bir 600cc yeterli olurdu.

bence şuan sen şaka yapıyorsun !!!

Başa dön
buracQ Çevrimdışı buracQ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 22.06.2008 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buracQ demiş ki:
Alıntı:

ayni karsilastirmada iki arac ile dalga gecmeye herhangi bir 600cc yeterli olurdu.

bence şuan sen şaka yapıyorsun !!!
şaka yaptığını sanmıyorum,
dediği gibi bol virajlı pistte 600cc lik herhangi bir makine
herikisinide (merso ve haya yı) eleğe çevirirdi.... Bravo Bravo Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal