arkadaşlar çok sukur kanuni seyhan 150 c me bir müşteri bulabidim ben 3.300 liraya aldığım motoru zor ziyan 1.650 ytl ye satanildim.Satma nedenime gelince (iki yıllık gözlemlerim)bir turlü düzelmeyen diraksiyon boşlukları ve bilya kırılmaları,sayısız sayıda değiştirdiğim ampuller,zamanla artan yakıt gideri,kalitesiz servisler,kendi kendine patlayan ön fren merkez camının soncunda frenler garantiye girmez demeleri,insanı gidiklayan titreşim,kalitesiz plastik malzeme,olmayan süspansiyonlar(fazla sert),kalitesi düşük elektrik tesisatı,ip gibi uzatan zincir sürekli sıkma gerektiren vb.vb.vb... diye sıralaya biliriz ve gidip 2004 sıfır aldığım fakat satıp bu kanuniyi aldığım motorun aynısı olan mavi 2005 model bir ybr 125 aldım ve yine yineliyorum çok süşür yarabbim...
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 22.06.2008 - 21:05 Mesaj konusu:
hay allahım ya yeni sahibi şükür et mdye üye olmasın bu yazdıklarını duymasın yoksa geri getirir başına bela almış old anlar geçmiş olsun.yamaha hayırlı olsun inş bunda sorun yaşamazsın.marka her zaman için iyidir 3 kuruş fazla olur ama illa artısı vardır.. _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
yilmazelektrik,hayırlı ugurlu olsun ybr iyi makinadır,iyi günlerde kullan. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Kayıt: May 08, 2008 Mesajlar: 1572 Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası
Tarih: 22.06.2008 - 22:05 Mesaj konusu:
DRAGON_10, a katılıyorum eğer sattığın kişi bu yazdıklarını görürse Yeni motorun hayırlı uğurlu olsun. _________________ Asfalt Yollar ßeni ßekler,Yaparım ßen TekTeker
yeni aldığın motor hayırlı uğurlu olsun. bende de 250 mct var. benimde satmak için kendimce bahanelerim var. geçen çok komik bir olay oldu aradı amca ne kadar diye sordu bende 1500 lira olabileceğinisöyledim bu kez kaskı da vereceksin değil mi dedi. ben de nerden çıktı amca parasını verirsen olabilir dedim. ama amca benden uyanık ne bileyim motorun yanında kaskla durmuşsun dedi. bende iyi o zaman beni de al motorun yanında dedim. yani anlayacağınız çin malını kullanmanın zorluğu yanında satmasıda bela. _________________ BUGÜN GEÇTİ, BEKLE, YARINA GELİYORUM, YA NİCE YOLLAR AŞACAK YADA KARA TOPRAK BAĞRINDA AŞTIĞIMIZ YOLLARI HATIRLATACAK.
Tarih: 24.06.2008 - 10:40 Mesaj konusu:
herkez japon ister ama parasızlık insanı çin malına sürükleyebilir
parana göre mal var piyasada iyiki var neden dıye sorarsanız parası olup bu işe giremeyen motorcu kardeşlerim hepsi motora biniyor iyi veya kötü...... _________________ www.speedps.com cafemle ilgili hersey burda
kısa sure ıcın foruma gırıs www.speedps.com/forum
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız