Tarih: 23.06.2008 - 14:00 Mesaj konusu: kıyafet için gerekli site?
Arkadaşlar kaskımı ve montumu alabilmem için bir siteye ihtiyacım var aradım bulamadım elımde 1 2 tane var sızın bıldıklerınızı yazarsanız sevınırım. her sıtede fıyatlar farklı. en az vereni arıyoruz _________________ motordelisi_19@hotmail.com msn
ninja@ninja.com.tr new msn
Tarih: 23.06.2008 - 14:03 Mesaj konusu:
feyizoğluna bak kardeşim genelde en uygun şeyler orda oluyor.
Ama bir malı google da arat satan her siteye bak çünkü fiyatlar hep değişik oluyor. Ben alacağım her şeyi karşılaştırmalı inceliyorum.
gittigidiyorda uygun olabilir...
tufan72, feyizoğlu kargo ucretını ılave ediyor motorkoliktede istediğim kask yok 2.si Tek karta calısıyor kartım uygun olsaydı motorkolık daha uygundu. Yav reklam kokan harekler yapıoz sankı _________________ motordelisi_19@hotmail.com msn
Tarih: 23.06.2008 - 14:09 Mesaj konusu:
evet haklısın her malı satmıyor hiçbiri ama diğerleride kargo ücreti almıyormu?
Bence beğendiğin malı sabitle çorumdaysan atla gel bi ara istanbula eğer buraları bilmiyorsan sana yardımcı olurum sirkeci de bi sürü dükkan var bakar alırız kardeş...
yok gelme ımkanım olsa yazmasdım atlar gelırım sgl. motorkolıkte kargo ucretı yok. sanırsam su an feyızoglundan alıcam _________________ motordelisi_19@hotmail.com msn
Tarih: 23.06.2008 - 14:18 Mesaj konusu:
PaRiS-R1 demiş ki:
Bence üşenme atla Ankaraya git herşeyi deneyerek al
evet haklısın alınan şeyler öyle ucuz şeyler değil en mantıklısı deneyerek almak.
Kargoyla gelen malın kendinde veya bedenindeki bir olumsuzluk çok kötü moral bozuyor (Deneyimlerimle sabit)
Tarih: 23.06.2008 - 14:28 Mesaj konusu:
DoGaN_FaLcOn demiş ki:
alacagım kask belli lazer vertigo stroke kaskı bır baska lazerle denedım bedenını ordan bılıyorum. montu kac beden alcam bılmıyorum takım elbısede 48 beden gıyıyoorum sanırsam M oluyor
dostum kaskta oynamaz ama monta emin ol beden oynar bende iki adet kask var bir m diğeri L ikiside oluyor ama
monta L olmuştu üzerime ben joe rocket buldum bu seneki fuardan M beden cuk oturdu yani monta kolu kısa gelir beli kısa gelir bilemezsin
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 23.06.2008 - 14:29 Mesaj konusu:
görerek deneyerek al derim..en mantıklı olan bu.. _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
motoas 2 el satıyor ama sıfır ayarında geçen hafta sidi bot aldım 230 ytl ikinci el dedi adam ya birkere giymiş yada 2 kere herkezin g... düştü görünce
Kayıt: Aug 27, 2006 Mesajlar: 671 Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)
Tarih: 23.06.2008 - 17:13 Mesaj konusu:
deneyerek ayakkabı aldıgım halde çok pişman oluyorum bi kaç kez internetten çok güzel ayakkabılar bulmuştum olmaz moralim bozulur diye almadım bence deneyerek al temiz al _________________ :P
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız