Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kıyafet için gerekli site?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kıyafet için gerekli site?

kıyafet için gerekli site?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 23.06.2008 - 14:00    Mesaj konusu: kıyafet için gerekli site? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar kaskımı ve montumu alabilmem için bir siteye ihtiyacım var aradım bulamadım elımde 1 2 tane var sızın bıldıklerınızı yazarsanız sevınırım. her sıtede fıyatlar farklı. en az vereni arıyoruz Çok gülüyorum
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tufan72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.06.2008 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

feyizoğluna bak kardeşim genelde en uygun şeyler orda oluyor.
Ama bir malı google da arat satan her siteye bak çünkü fiyatlar hep değişik oluyor. Ben alacağım her şeyi karşılaştırmalı inceliyorum.
gittigidiyorda uygun olabilir... Dil çıkarıyorum
Başa dön
tufan72 Çevrimdışı tufan72 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.06.2008 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tufan72, feyizoğlu kargo ucretını ılave ediyor Dil çıkarıyorum motorkoliktede istediğim kask yok 2.si Tek karta calısıyor kartım uygun olsaydı motorkolık daha uygundu. Yav reklam kokan harekler yapıoz sankı Çok gülüyorum
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tufan72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 23.06.2008 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet haklısın her malı satmıyor hiçbiri ama diğerleride kargo ücreti almıyormu?
Bence beğendiğin malı sabitle çorumdaysan atla gel bi ara istanbula eğer buraları bilmiyorsan sana yardımcı olurum sirkeci de bi sürü dükkan var bakar alırız kardeş... Dil çıkarıyorum
Başa dön
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.06.2008 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok gelme ımkanım olsa yazmasdım atlar gelırım Gülümsüyorum sgl. motorkolıkte kargo ucretı yok. sanırsam su an feyızoglundan alıcam
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 23.06.2008 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence üşenme atla Ankaraya git herşeyi deneyerek al Bravo
tufan72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 23.06.2008 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PaRiS-R1 demiş ki:
Bence üşenme atla Ankaraya git herşeyi deneyerek al Bravo

evet haklısın alınan şeyler öyle ucuz şeyler değil en mantıklısı deneyerek almak.
Kargoyla gelen malın kendinde veya bedenindeki bir olumsuzluk çok kötü moral bozuyor (Deneyimlerimle sabit)
Başa dön
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.06.2008 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alacagım kask belli lazer vertigo stroke kaskı bır baska lazerle denedım bedenını ordan bılıyorum. montu kac beden alcam bılmıyorum takım elbısede 48 beden gıyıyoorum sanırsam M oluyor
tufan72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 23.06.2008 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DoGaN_FaLcOn demiş ki:
alacagım kask belli lazer vertigo stroke kaskı bır baska lazerle denedım bedenını ordan bılıyorum. montu kac beden alcam bılmıyorum takım elbısede 48 beden gıyıyoorum sanırsam M oluyor

dostum kaskta oynamaz ama monta emin ol beden oynar bende iki adet kask var bir m diğeri L ikiside oluyor ama
monta L olmuştu üzerime ben joe rocket buldum bu seneki fuardan M beden cuk oturdu yani monta kolu kısa gelir beli kısa gelir bilemezsin
Başa dön
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 23.06.2008 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

görerek deneyerek al derim..en mantıklı olan bu..
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.06.2008 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı ugurlu olsun verdım sıparısı Gülümsüyorum
honda-cin
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 23.06.2008 - 17:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoas 2 el satıyor ama sıfır ayarında geçen hafta sidi bot aldım 230 ytl ikinci el dedi adam ya birkere giymiş yada 2 kere herkezin g... düştü görünce Dil çıkarıyorum
Başa dön
honda-cin Çevrimdışı honda-cin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
muci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)

MesajTarih: 23.06.2008 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deneyerek ayakkabı aldıgım halde çok pişman oluyorum bi kaç kez internetten çok güzel ayakkabılar bulmuştum olmaz moralim bozulur diye almadım bence deneyerek al temiz al Bravo
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 23.06.2008 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

feyizoglu veya gungormotora bir bak kardesım.
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.06.2008 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tavsiyeleriniz için teşekkürler siparişimi dün verdim muhtemelen şimdi tıngır tngır arabanın içinde geliyordur Çok gülüyorum

Gerekli boy kilo ölçümlerimi bizzat telefondan bildirdim sonucu yine aktarıım teşekkürler
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal