Tarih: 18.02.2005 - 21:18 Mesaj konusu:
Alıntı:
Abi ikisindende karpuzu atsan yarılır..
Nasıl ya son öğrendiğim ksak nolan dı.Bayağı da övüldü.(samimiyetine güvendiğim biri tarafında.Kendi de kullanmış)
Dendi ki
İçine yumurta koy balkondan at yumurta kırılımaz :md: :oops:
Bukadar da değildir ama
Abi ikisindende karpuzu atsan yarılır.. ..annadın sen
:md: :md: :md: :md:
Çok saçma bi şey herkes en iyi kasktan alıcak diye bi şey olamaz :!: Ewet bende nolan kullanıyorum çok iyide bi marka ama (ayak yorgan meselesi) hiç almasa daha mı iyi _________________ A?k 2 Ki?iliktir :arrow: Motosiklette ?yle :MTR:
nolan dan vazgeçme derim _________________ Genel görelelik yasasının özü büyük fotoğrafı önceden görmektir..."Meister"
T E C H N I C A L S U P P O R T
tr_ghostrider@hotmail.com
0 554 824 44 17
Tarih: 18.02.2005 - 23:28 Mesaj konusu:
kask kasktır kafana ve bütcene göre mutlaka bir kask vardır kesinlikle açık kaskları önermiyorum çenesi açılabilen bir tip alabilirsiniz ama 20-25 milyonluk bir çin malı kask kesinlikle almayın....en az 100 euro gibi bir fiyatı gözden çıkarmalısın...
madem scooter olacak işte sana adres http://www.vespaturkiye.com almışken orijinalini al havan olsun hemde klasik olsun ne dersin? _________________ Genel görelelik yasasının özü büyük fotoğrafı önceden görmektir..."Meister"
T E C H N I C A L S U P P O R T
tr_ghostrider@hotmail.com
0 554 824 44 17
Kayıt: Oct 31, 2004 Mesajlar: 87 Nereden: Ystanbul/Bostancy
Tarih: 19.02.2005 - 01:51 Mesaj konusu:
ben geçenlerde lazer marka kask sordum bullet modeli 90€ ydu fiyatı sizce nasıl bu kask alınır mı yoksa biraz daha para biriktirip nolan falan mı alalım çıkartabilicem en fazla 130 €olur benim çünkü
Dostum lazerde güzeldir ama bana sorarsan durumun müsaitse :!: nolan al derim ama olmaz diyorsan lazerde olur neden olmasın _________________ A?k 2 Ki?iliktir :arrow: Motosiklette ?yle :MTR:
Kayıt: Feb 02, 2005 Mesajlar: 358 Nereden: Antalya, Balikesir
Tarih: 19.02.2005 - 03:54 Mesaj konusu:
Kafan ne kadar değerliyse o değerde bir kask al... _________________ emre gokcen
07.04.1980
suuuuuzuuuuukiiiiii
görünmez adamym.. kimsenin bana bakmady?y zamanlarda...
Nasıl ya son öğrendiğim ksak nolan dı.Bayağı da övüldü.(samimiyetine güvendiğim biri tarafında.Kendi de kullanmış)
Dendi ki
İçine yumurta koy balkondan at yumurta kırılımaz
Yanlış anlaşılma olmus galba..Benim anlatmaya calıstıgım önemli olanın guvenlik olması..Kasksız atıldıgında o karpuzlar yarılır...Ve ya yumurta kırılır..
[quote]
Kafan ne kadar değerliyse o değerde bir kask al...
+1
:md: :md: :md: :md: _________________ Trafikte Hakli ama Ölü olmaktansa.... Bırakın Haksız olalım....
ben caberg j1 aldım geçen hafta. birader de ille open face diye tutturdu ona da downtown aldık. ikisi de 140 euro ve ece 2205 standarta sahip. motorlar rebel ve 650 dragstar. ayrıca pek süratli de kullanmıyoruz. bu sebepten donald amcanın kriterlerine uyduk galiba. ama eğer racing kullansaydım kesinlikle fullface alırdım. sürat sevenler şu anki motorları çok hızlı olmasa bile full face kullanmalı. hem kaska alışırlar hem de ilerde asıl hayallerindeki motora kavuşunca (inşallah hepsi kavuşur) kask yenilemek zorunda kalmazlar.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız