Tarih: 23.06.2008 - 18:11 Mesaj konusu: Konya-Kayseri ve Hayabusa :)
Pazar günü Aksaray-Nevşehir-Avanos güzergahından hemşolarımı ziyaret etmek için Kayseri'ye gittim. Kayseri'li arkadaşlarım ve hemşehrilerime ilgi ve alakalarından dolayı Teşekkür Ederim...
KAMOK Başkanı Yusuf arkadaşıma,Ali abime (Dede) ,Metin abime ve Orhan abime ilgi ve alakalarından dolayı çok çok teşekkür ederim.
Konya'dan çıkış
Aksaray Ali Şen'ler Dinlenme Tesisi. Tesis müdürü Yunus abim
Aksaray'dan Bir Görünüm
Bağdat Fatihi Genç Osman'ın Doğduğu GençOsman Köyü
Nevşehir'deyim
Avanos
Ünlü Ses Sanatçımız Edip Akbayram abimizin çoğunlukla vaktini geçirdiği seramik atölyesi,en kısa zamanda Konya MD olarak çeşitli hediyelerle Edip Akbayram'ı ziyarete gideceğiz. Ayrıca resimdeki Erdoğan abimiz yazı tura filminde oynamıştır...
Memleketime Geldim
Kayseri Kalesi
Kayseri MD lilerle buluştuk,çok güzel bir gün geçirdik...
Kardeşim ağzına sağlık çok güzel iki tane şarkı söyledi
Dedenin motoru bir saatte ancak çalışıyor,mükemmel bir spor aleti 60 model BMW Genç göründüğüne bakmayın torun torba sahibi bir adam,hem kel hem fodul
Ali abi-Ben-Başkan Yusuf ve Karizma Metin
Türkiye'de bu işi yapan az kaldı,çok tehlikeli.Nurettin dayımıza kazasız belasız gösteriler dilerim.Videoları vardı ama atamadım,daha doğrusu beceremedim.Kusura bakmasınlar
Ömer Bozkurt, Hoşgeldin neden erken geldin dün tlfndan aradım bakmadın,Konya 2 gündür bana kaldı,geldin yine içimi bozacan,anlayan anladı _________________
Kayıt: Jan 03, 2008 Mesajlar: 381 Nereden: Kayseri-Gaziantep
Tarih: 23.06.2008 - 18:21 Mesaj konusu:
vay ömer abi memleketimizime yani memleketine hoşgeldin abi kayseride güzel vakit geçirmişsiniz paylaşım için teşekkürler abi _________________ MADE İN KAYSERİ..
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1386 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 23.06.2008 - 18:59 Mesaj konusu:
iyi gezi olmuş konyadan yanlız gittin herhalde? _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız