Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya-Kayseri ve Hayabusa :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya-Kayseri ve Hayabusa :)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Ömer Bozkurt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 23.06.2008 - 18:11    Mesaj konusu: Konya-Kayseri ve Hayabusa :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pazar günü Aksaray-Nevşehir-Avanos güzergahından hemşolarımı ziyaret etmek için Kayseri'ye gittim. Kayseri'li arkadaşlarım ve hemşehrilerime ilgi ve alakalarından dolayı Teşekkür Ederim...

KAMOK Başkanı Yusuf arkadaşıma,Ali abime (Dede) ,Metin abime ve Orhan abime ilgi ve alakalarından dolayı çok çok teşekkür ederim.

Konya'dan çıkış

Aksaray Ali Şen'ler Dinlenme Tesisi. Tesis müdürü Yunus abim

Aksaray'dan Bir Görünüm

Bağdat Fatihi Genç Osman'ın Doğduğu GençOsman Köyü

Nevşehir'deyim

Avanos

Ünlü Ses Sanatçımız Edip Akbayram abimizin çoğunlukla vaktini geçirdiği seramik atölyesi,en kısa zamanda Konya MD olarak çeşitli hediyelerle Edip Akbayram'ı ziyarete gideceğiz. Ayrıca resimdeki Erdoğan abimiz yazı tura filminde oynamıştır...

Memleketime Geldim

Kayseri Kalesi

Kayseri MD lilerle buluştuk,çok güzel bir gün geçirdik...

Kardeşim ağzına sağlık çok güzel iki tane şarkı söyledi

Dedenin motoru bir saatte ancak çalışıyor,mükemmel bir spor aleti 60 model BMW Gülümsüyorum Genç göründüğüne bakmayın torun torba sahibi bir adam,hem kel hem fodul Gülümsüyorum

Ali abi-Ben-Başkan Yusuf ve Karizma Metin

Türkiye'de bu işi yapan az kaldı,çok tehlikeli.Nurettin dayımıza kazasız belasız gösteriler dilerim.Videoları vardı ama atamadım,daha doğrusu beceremedim.Kusura bakmasınlar

Konya'ya girer girmez soluğu Ali_42 abimizin işyerinde aldım,çay için teşekkürler AliAlttireGırkiki Çok gülüyorum

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
L4n3T
Üye
Üye

MesajTarih: 23.06.2008 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel bir gezi.tek başına gitmişin o yonden sıkıcı olmustu belki Gülümsüyorum
Başa dön
L4n3T Çevrimdışı L4n3T Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 23.06.2008 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer Bozkurt, allah ıcıne sındırsın omer abı keyıflı bır gezı oldugu her halınden bellı Gülümsüyorum daım olsun abı Bravo

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 23.06.2008 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel kareler paylaşım için teşekkürler... Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
karayolcu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 23.06.2008 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer Bozkurt, Hoşgeldin neden erken geldin dün tlfndan aradım bakmadın,Konya 2 gündür bana kaldı,geldin yine içimi bozacan,anlayan anladı Alkışlıyorum

KONYA,nın İLK RESMİ DRAGCISI
Başa dön
karayolcu Çevrimdışı karayolcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BRSCN38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri-Gaziantep

MesajTarih: 23.06.2008 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay ömer abi memleketimizime yani memleketine hoşgeldin abi kayseride güzel vakit geçirmişsiniz paylaşım için teşekkürler abi Bravo Alkışlıyorum

A(RH+)
Başa dön
BRSCN38 Çevrimdışı BRSCN38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 23.06.2008 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi olmuş güzel fotoğraflar Bravo
http://www.sahibinden.com/_99_klr_650_WQQaXQQ10012304WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
candost
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 23.06.2008 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel gezi olmus Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 23.06.2008 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi gezdirmissin Bravo
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 23.06.2008 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gez bakalım........ Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 23.06.2008 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer Bozkurt, çok güzel bir gezi olmuş.. wallaa Alkışlıyorum Alkışlıyorum

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zevkmotor
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 23.06.2008 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağ salım geldınmı neye günü bırlık gıdeceğını söylemedın gelırdım senınle sponsorum hayabusanın hakından gelebıldınmı ağlayordunya ayarlarını boz dıye Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Başa dön
zevkmotor Çevrimdışı zevkmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 23.06.2008 - 18:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi gezi olmuş konyadan yanlız gittin herhalde?
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gsxr_600
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 23.06.2008 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ömer abi güzel bir gezi olmuş paylaşımın için teşekkür ederim

Konya MD Team
Başa dön
gsxr_600 Çevrimdışı gsxr_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 23.06.2008 - 20:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

www.dogalgazciniz.com
Başa dön
stonerr Çevrimdışı stonerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal