Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bir depoyla kaç km gidebiliyosunuz?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bir depoyla kaç km gidebiliyosunuz?

Bir depoyla kaç km gidebiliyosunuz?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 23.06.2008 - 19:12    Mesaj konusu: Bir depoyla kaç km gidebiliyosunuz? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar bende hyosung xrx125 var depom 8 lt ve 185 km civarında gidiyorum.Sizler ne kadar gideiyosunuz?(Tabi marka belirterek Çok gülüyorum)
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 23.06.2008 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorsuzum şuan ama en son motorumla ( shadow 750) bir depo ile 14 litre 230-250 km arası birşeyler yapıyordum Bravo
aynux
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.06.2008 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ybr 250 bi depo(19lt) benzinle 550 km gittim halada az biraz vardi. yolda kalmiyim diye aldim.
Başa dön
aynux Çevrimdışı aynux Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ahead
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 23.06.2008 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2008 Honda CBR 125 R 10 litre deposu var, bitene kadar kullandım. 340 km. yol yaptım.

2008 HONDA CBR 125 R
Başa dön
ahead Çevrimdışı ahead Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 23.06.2008 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2002 honda activa 1 depo 6 litre 246 km Çok gülüyorum yani 100km de 2,4 litre gibi ve normal kullanımda sakin kullansam daha da düşer Bravo

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motodeli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: şanlıuRfa

MesajTarih: 23.06.2008 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kim şehir içi, kim şehir dışı, oda önemli bir faktör dimi.
benim moto cbr. bir depo dolduracak para nerdeee. Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 23.06.2008 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

1 depo 6 litre 246 km

ohaaa Üzgünüm ulan alacam en son bi activya bütün ülkeyi gezecem walla Çok gülüyorum
apextr
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 23.06.2008 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aprilia Scarabeo 500
deposu 17 litre. yol bilgisayarı 1 litreyle 20.7 km yapıyor diyor. uzun yolda 1 depo ile 340 km yaptım.
Başa dön
apextr Çevrimdışı apextr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 23.06.2008 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha önce açılmıştı böyle bir topik..ortalık karışmıştı baya.... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum inş hayırlısı olur......100km ye 18 litre bitiren var....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aiwa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 23.06.2008 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasaki en 500 var bende 14 litre benzınle anca 230 km yol yaptım cok degılmı
Beğenmedim
bedenci
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.06.2008 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba açmıştı ama o kırmızı ışığı ne kadar km de gördünüz gibiydi
Başa dön
bedenci Çevrimdışı bedenci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 23.06.2008 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

kim şehir içi, kim şehir dışı, oda önemli bir faktör dimi.
benim moto cbr. bir depo dolduracak para nerdeee.

eve bu arada
Alıntı:

2002 honda activa 1 depo 6 litre 246 km yani 100km de 2,4 litre gibi ve normal kullanımda sakin kullansam daha da düşer

bu şehir içi yakıt sarfiyatı Çok gülüyorum aslında uzun yola da gittim de gittiğim uzun yol çok aşırı rampalı olduğu için ölçüm yapmadım ama tabiki biraz daha düşecektir
Alıntı:

ohaaa ulan alacam en son bi activya bütün ülkeyi gezecem walla

dostum Çok gülüyorum takasa açığım sende ne var ??? Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
child
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 23.06.2008 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

suzuki vl250 30 ytl = 6 lt = 140 km. çok değil mi? neden olabilir bu kadar benzin sarfiyatı??
Başa dön
child Çevrimdışı child Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 23.06.2008 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda dylan ile 8litre ile 230-240km arası!!
yamaha bws ile 4litre ile 75km civarı
ybr125 ile 1depo ile 400km(11litreden biraz fazla yaktı)
gsxr1000 K6 ile 140km ile 230km arasında değişiyor(gazlamaya bağlı)
1000RR 120km ile 200km arasında değişirdi!!(1000RR da modifiye fazlaydı bununda etkisi var tabiki)
race makinalarda lamba yandığı andaki yazan km yi söylüyorum yani 15 litre,yada 14.5litre!! 18 litre kimse yaktırmaz millet yolda kalmaya uğrasmıyorsa!!
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 23.06.2008 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç fullemedim Çok gülüyorum ama dün 25 ytl lik benzinle tekirdağ (kumbağ) a gidip geldim Delirdim hala da benzin bitmedi Çok gülüyorum
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal