Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yamaha Ybr Aldııııımm (Bol Bol Foto):)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yamaha Ybr Aldııııımm (Bol Bol Foto):)

Yamaha Ybr Aldııııımm (Bol Bol Foto):)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kemal17
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Isparta

MesajTarih: 24.06.2008 - 17:10    Mesaj konusu: Yamaha Ybr Aldııııımm (Bol Bol Foto):) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlk Vitesli motorum oldu. Birde deposu kaç ytl lik benzin alıyor?
Mesajlarınızı bekliyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum

[b]Bu resimdeki düğme ne işe yarıyor??[/b]

Başa dön
kemal17 Çevrimdışı kemal17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ramses34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ABD

MesajTarih: 24.06.2008 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayirli ugurlu olsun....Allah kaza bela vermesin...
Başa dön
ramses34 Çevrimdışı ramses34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 24.06.2008 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
r1delisi_42
Üye
Üye

MesajTarih: 24.06.2008 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güle güle kullan Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
r1delisi_42 Çevrimdışı r1delisi_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oyucal
Üye
Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: İstanbul/Kartal

MesajTarih: 24.06.2008 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun kardeş,

Benimde kısmet olursa ilk motorum seninkinden olacak, siyah hemde Gülümsüyorum
Valla ben motoru almadan kullanma klavuzunu okuyup bitirdim bile o sorduğun düğme yedek benzin deposu ile ilgili bir düğme olması lazım, kitapçıkta yazıyor. Allah kazasız belasız kullanmayı nasib etsin
Başa dön
oyucal Çevrimdışı oyucal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kemal17
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Isparta

MesajTarih: 24.06.2008 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oyucal demiş ki:
Hayırlı olsun kardeş,

Benimde kısmet olursa ilk motorum seninkinden olacak, siyah hemde Gülümsüyorum
Valla ben motoru almadan kullanma klavuzunu okuyup bitirdim bile o sorduğun düğme yedek benzin deposu ile ilgili bir düğme olması lazım, kitapçıkta yazıyor. Allah kazasız belasız kullanmayı nasib etsin

Saolun mesajlarınız için bende okudum ama tereddüt ettim çevirmekte Çok gülüyorum
Başa dön
kemal17 Çevrimdışı kemal17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 24.06.2008 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kemal17, hayırlı olsun yeni motorun, o resimdeki düğmede yedek deponun musluğu benzinin bitince ordan rezerve kullanıyosun.
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 24.06.2008 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kemal17, hayırlı olsun, o düğme rezerve ve normal depo arasındaki vana, sanırım şu an rezervede, ok aşağı gelince ana depoda oluyor, bitince çevirip rezerveye alıyorsun o da 40-50 km rahat götürür seni.
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 24.06.2008 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun akıllı kullan kaza yapıp cıldırma bızı Sinirlendim abın olarak kulaklarını baştan cekeyım kı uzme bızı Çok gülüyorumÇok gülüyorum
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 24.06.2008 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keyıflı gunlerınız olsun bırlıkte Göz kırpıyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 24.06.2008 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Keyifle binmen dileğiyle Bravo

Volume ıııııııııı[]ıı ßass ıııııııııı[]ıı Treble ıııııı[]ıııııı
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 24.06.2008 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun . kazasız belasız sürüşler dilerimmm
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kerkenez35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirr

MesajTarih: 24.06.2008 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun.güle güle ve kazasız belasız binersin inşallah

_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Başa dön
kerkenez35 Çevrimdışı kerkenez35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
X-rinG
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NaziLLi

MesajTarih: 24.06.2008 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız sürüşler Gülümsüyorum

Başa dön
X-rinG Çevrimdışı X-rinG Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 24.06.2008 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kaza bela göstermeden iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Bu arada motoru o sehpaya niye bağladın ? ben anlam veremedim. Sehpayı kaldırdığında motor zaten boşlukta bağlamana gerek yoktu
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal