Tarih: 24.06.2008 - 17:22 Mesaj konusu:
Hayırlı olsun kardeş,
Benimde kısmet olursa ilk motorum seninkinden olacak, siyah hemde
Valla ben motoru almadan kullanma klavuzunu okuyup bitirdim bile o sorduğun düğme yedek benzin deposu ile ilgili bir düğme olması lazım, kitapçıkta yazıyor. Allah kazasız belasız kullanmayı nasib etsin
Tarih: 24.06.2008 - 17:25 Mesaj konusu:
oyucal demiş ki:
Hayırlı olsun kardeş,
Benimde kısmet olursa ilk motorum seninkinden olacak, siyah hemde
Valla ben motoru almadan kullanma klavuzunu okuyup bitirdim bile o sorduğun düğme yedek benzin deposu ile ilgili bir düğme olması lazım, kitapçıkta yazıyor. Allah kazasız belasız kullanmayı nasib etsin
Saolun mesajlarınız için bende okudum ama tereddüt ettim çevirmekte
Tarih: 24.06.2008 - 17:26 Mesaj konusu:
kemal17, hayırlı olsun yeni motorun, o resimdeki düğmede yedek deponun musluğu benzinin bitince ordan rezerve kullanıyosun. _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2044 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 24.06.2008 - 17:31 Mesaj konusu:
kemal17, hayırlı olsun, o düğme rezerve ve normal depo arasındaki vana, sanırım şu an rezervede, ok aşağı gelince ana depoda oluyor, bitince çevirip rezerveye alıyorsun o da 40-50 km rahat götürür seni. _________________ Dün gitti bugün varsyn,yaryn var my
Baksana her ölen ihtiyar my?
Tarih: 24.06.2008 - 18:00 Mesaj konusu:
hayırlı olsun.güle güle ve kazasız belasız binersin inşallah _________________ ne dayılıkta gözüm var, ne agalıkta.yalnız dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim.
_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 2098 Nereden: AMASYA/MERZİFON
Tarih: 24.06.2008 - 18:11 Mesaj konusu:
Allah kaza bela göstermeden iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Bu arada motoru o sehpaya niye bağladın ben anlam veremedim. Sehpayı kaldırdığında motor zaten boşlukta bağlamana gerek yoktu _________________
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız