Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - GSXR1000 K5 için far koruma camı yaptım... olmuşmu :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

GSXR1000 K5 için far koruma camı yaptım... olmuşmu :)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 24.06.2008 - 22:00    Mesaj konusu: GSXR1000 K5 için far koruma camı yaptım... olmuşmu :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Amaç tabiî ki fara gelebilecek taç gibi cisimlerin zararlarını önlemek.
Piyasaya baktığımızda böyle bir aksesuarın ortalama 100ytl den başlayan fiatlarla satıldığını gördüm.bu yüzden de kolları sıvamak şart oldu Çok gülüyorum
Bu iş için gerekli olan plexiglass camdan elimde küçük bir parça vardı.bunların birçok rengi var fakat bendeki koyu kahverengiydi. hassa olan bu parçaya şekil vermek ancak ısıtılarak oluyor.neyse elimde ısı tabancasıda mevcut Çok gülüyorum
Cama ısıtarak şekil vermek gerçekten çok uğraştırdı.kesiminde o kadar zorlanmadım.
gelelim sonuca ;amatör bir çalışma olarak idare eder diyorum.zaten amaç fara gelebilecek cisimlerden korumak.neyse fotolara geçelim yorum sizin 

camı takmadan önceki görüntüleri

bu da taktıktan sonrakiler

Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 24.06.2008 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz,Çok güzel olmuş...Nerde ne zaman taş sıçrayacağı belli olmaz...Farı hallettin bide şaseye koruma yapman lazım Çok gülüyorum
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.06.2008 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oldukça başarılı ellerine sağlık barışım Bravo
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 24.06.2008 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
en azından farı korumaya almış.güzel olmuş Barış kardeşim Bravo
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 24.06.2008 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel durmuş koyu renk far daha bi ayrı durmuş.Ama sanki +200 hızları gördüğün zaman ordan uçupta kafana çarpıcakmış gibi duruyo ?
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 24.06.2008 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dezavantajı ışığın kırılmasını artırarak daha fazla dağılmasına sebep olur.

Güle güle kullan Barış
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.06.2008 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir çalışma olmuş Bravo ancak görüş açını düşüreceği bir gerçek Üzgünüm
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.06.2008 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

barışım ızgara taksaydın keşke Çok gülüyorum nasılsa sinekler beleş.. mangal yapardık Çok gülüyorum ellerine sağlık banada uğra bi ara Çok gülüyorum
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Buzlar üşüten bozkır ayazının olduğu yerden

MesajTarih: 24.06.2008 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo
Üye
Üye

MesajTarih: 24.06.2008 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş gerçekten hem koruma hemde ayrı bi şekil kazandırmış motora Alkışlıyorum Dans
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 24.06.2008 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güle güle kulan dostum görüntü hoş ama farın gucunu baya azaltacaktır! bide yoldaki taş mıcır v.s farda sadece iz yapıyor tecrubeyle sabittir,hatta ben kendim kırmaya kalktım ama olması cekiçle bile Çok gülüyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 24.06.2008 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş ellerine sağlık
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
lewenterdogan
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 24.06.2008 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi çalışma
nasıl tututurdun acaba?
Başa dön
lewenterdogan Çevrimdışı lewenterdogan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 24.06.2008 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum gayet güzel olmuş..
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sx2
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.06.2008 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bariscim, zanaatkarligini konusturmussun yine Alkışlıyorum
Yakisiyor eline boyle isler.
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal