ekamba ve hız familyasının bizde gazına geldik artık...varsa yoksa dip gaz ..maksimum hız ..tek teker...
bugünleri görmek nasip oldu...Allaha şükür...
te be gapçık ağızlı Honda Mehendisleri madem bu makina iman gücüyle 120 yapar niye 160 kadran koyarsınız zındıklar...
sıkıldım cbf den...ps 150 alayım diyorum ama 6500 verecek kadar enayi olma diyorlar...kafam karışık iyice...büyük cc ile başedemem diye düşünüyorum...kafam karışık...18.000 km oldu artık... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (24950 km de)..Hor Görme Pandayı...
abi her zamanki gibi supersin yaw walla mt de ketchup a cakma ss dedin diye gpr alamiyorum ruyalarima giriyor er-6 nin ustune _________________ Then it comes to be
that the soothing light
at the end of your tunnel
was just a frieght train comin' your way...
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 3568 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 25.06.2008 - 10:53 Mesaj konusu:
masaya, kanka ketchupın makina derbı nude imiş...yani çakma olab racing tarzında olanlar...orda bi yanlış anlama oldu...sonucta çakma ss ama onunki nude stilinde olanmış...onlara bende para veriririm...o kadar morali bozulduki erdemin... msnde olm naptın nettin derken ağlatıyodum valla...
momoR,
crayz_84,
alanyali_okan,
buracQ, benim değil...Allaha şükür birkere yolda kalmadım...
Sınce by Ocak 2007 den beri...
geçen pazar 500 km yapmışım...düşün yani...Allaha şükür Hondacıyım...
depresif_motorcu, _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (24950 km de)..Hor Görme Pandayı...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız