Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - CBF 150 Kadranında 155 Km Gördüm...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

CBF 150 Kadranında 155 Km Gördüm...

CBF 150 Kadranında 155 Km Gördüm...
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 24.06.2008 - 23:09    Mesaj konusu: CBF 150 Kadranında 155 Km Gördüm... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bizde yalan yok...gördük diyorsak gördük... Dil çıkarıyorum

görmedik etmedik demeyin sonra... Dil çıkarıyorum

ekamba ve hız familyasının bizde gazına geldik artık...varsa yoksa dip gaz ..maksimum hız ..tek teker... Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum Delirdim

bugünleri görmek nasip oldu...Allaha şükür...

te be gapçık ağızlı Honda Mehendisleri madem bu makina iman gücüyle 120 yapar niye 160 kadran koyarsınız zındıklar... Sinirlendim

sıkıldım cbf den...ps 150 alayım diyorum ama 6500 verecek kadar enayi olma diyorlar...kafam karışık iyice...büyük cc ile başedemem diye düşünüyorum...kafam karışık...18.000 km oldu artık...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
masaya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 24.06.2008 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi her zamanki gibi supersin yaw walla mt de ketchup a cakma ss dedin diye gpr alamiyorum ruyalarima giriyor er-6 nin ustune Ağlıyorum
was just a frieght train comin' your way...
Başa dön
masaya Çevrimdışı masaya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 24.06.2008 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, abi koptum gülmekten Çok gülüyorum ne gazlamışsın abi ya Gülümsüyorum
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 24.06.2008 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadran ters dönecek yahu Dil çıkarıyorum
Üye
Üye

Nereden: İZMİR/Karşıyaka

MesajTarih: 24.06.2008 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende yokuş aşağı olsa gerek diye düşünmüştüm Delirdim Delirdim
Başa dön
alanyali_okan Çevrimdışı alanyali_okan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 24.06.2008 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

18.000 km oldu artık...

Kadranda km 18.000 göstermiyo Çok gülüyorum
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.06.2008 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.06.2008 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

masaya, kanka ketchupın makina derbı nude imiş...yani çakma olab racing tarzında olanlar...orda bi yanlış anlama oldu...sonucta çakma ss ama onunki nude stilinde olanmış...onlara bende para veriririm...o kadar morali bozulduki erdemin... Dil çıkarıyorum msnde olm naptın nettin derken ağlatıyodum valla... Gülümsüyorum

momoR, Bravo

crayz_84, Bravo

alanyali_okan, Bravo

buracQ, benim değil...Allaha şükür birkere yolda kalmadım...

Sınce by Ocak 2007 den beri... Dil çıkarıyorum

geçen pazar 500 km yapmışım...düşün yani...Allaha şükür Hondacıyım... Delirdim

depresif_motorcu, Gülümsüyorum
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.06.2008 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alem adamsın metehan abi gezıcez işlallah yalova yapalım abı beraber uyarsa ama 140 ı gecmek yok Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.06.2008 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EROLL88, inşallah biraderim...sen ben devil akıcaz alemlere...cbf tvs kapıştırıcaz.. Dil çıkarıyorum cbrcileri tokatlıycaz... Dil çıkarıyorum
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.06.2008 - 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 25.06.2008 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Bravo Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.06.2008 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Can sıkıntısı adama neler yaptırıyor..

Dostluğumuz baki..
Başa dön
EkremSen Çevrimdışı EkremSen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
BRSCN38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri-Gaziantep

MesajTarih: 25.06.2008 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

A(RH+)
Başa dön
BRSCN38 Çevrimdışı BRSCN38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.06.2008 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, abı toplıcan cıbırcıları bak basımıza Çok gülüyorum Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal