Selammmm herkese walla uyku tutmadi bi turlu yatakta dusunmekten sizlere danisimmm dedimm gerci az oncede yazmistim ama benzer bi konu var diye sildimm ama benim durum farkli....
ben daha bu motor olayinda yeniyim iyi soyle alimli ben burdayim diyen bi spor motor almak istiom ama kime sorsam diyoki ufak cc li biseyden baslamalisin kaza falan yaparim diye... sanirim haklilar simdi bu durumda bu sartlara uygun havali bi spormotor varmi yoksam soyle cruseur tarzi bisey daha mi dogru olur alismak acisindan yani hem dusuk cc hem gosterisli olayi bu arada boyumda 1. 90, 80 kg yim.. tavsiyeniz nedirr ??
yardimlariniz icin simdiden cokkkk tesekkur ederim..
Mı sı fazla bence tabıkıde fazla kacar.250cclık bıe fazla kacabılır ben o oby kılo dıye dusundugum ıcın oyle dedım yınede sen ustalarımızın fıkırlerını al derim.
Tarih: 25.06.2008 - 12:58 Mesaj konusu:
En iyi başlangıç motoru şöyle 98 bi srad al spor ve günlük kullanımda çok iyidir. _________________ silahda uzi,avratda suzi,atda suzuki vazgeçilmezlerim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız