Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Gezi Raporu: Gizli kalmış bir güzellik Bolu Gölcük

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Gezi Raporu: Gizli kalmış bir güzellik Bolu Gölcük

Gezi Raporu: Gizli kalmış bir güzellik Bolu Gölcük
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
muratkesim
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 25.06.2008 - 16:51    Mesaj konusu: Gezi Raporu: Gizli kalmış bir güzellik Bolu Gölcük Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhabalar. Son olarak yaptığım (24-06-2008) Bolu Gölcük gezisini siz değerli motosiklet severlerle paylaşmayı düşündüm. Burnumun dibi kadar olmasa da yakın sayılabilecek bir uzaklıktaydı bana Gölcük... 2005 Yılında gitmeme rağmen tekrar tekrar gidilebilecek bir doğa harikası burası. Sessiz, sakin ve huzur dolu diyebileceğiniz bir yer. Yalnız bu sefer biraz daha kalabalıktı.
Bolu' ya yaklaşık 8 km uzaklıkta Gölcük. Yola iyi denebilir. Milli Parklar bayrağını görüyor ve çekiyorum motoru parka. İsterseniz içeri de sokabiliyorsunuz. İçeri derken göl yakınına değil içerde de bir otopark var.

Pamuk eller cebe :P

O kadar ''gereğinden'' fazla çöp kutusu var ki. Ama yinede bu tip bir görüntüyle karşılaşabiliyorsunuz. cry

Uyarı-ikaz tabelaları çok yerinde koyulmuş bence.

Balıklara elinizi uzatsanız dokunacakmışsınız gibi Gülümsüyorum

Yakın geçmiş zamanda TRT televizyonlarında yayın aralarında gösterilen o ev... Orman Bakanlığı Konukevi

Bu nedir diye sorarsanız bir çeşit orman zararlıları için ilaçlama aparatı.

Sıcak yormuş küçük dostumuzu Gülümsüyorum

Bu geziyi de burda noktalıyor ve eve dönüyorum.
Bütün arkadaşlara kazasız sürüşler dilerim.

Honda Cbr 600 RR' 07
Başa dön
muratkesim Çevrimdışı muratkesim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sefa1262
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/İkitelli/Mehmet Akif Mah.

MesajTarih: 25.06.2008 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Guzel darısı basımııza
Başa dön
sefa1262 şimdi Çevrimiçi sefa1262 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oyucal
Üye
Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: İstanbul/Kartal

MesajTarih: 25.06.2008 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper bir yermiş Gülümsüyorum

Abant'a gitmiştim daha önce ama burası çok daha güzel bir yermiş. İnşallah motorumu alınca bende gideceğim.

Paylaşım için teşekkürler.
Başa dön
oyucal Çevrimdışı oyucal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Alperence
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 25.06.2008 - 17:09    Mesaj konusu: slm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Emeğinize elinize tekerinize sağlık gerçekten harika bir gezi yapmışsınız
ve bir okadarda harika sundunuz bizlere sağlıcakla kalın Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Başa dön
Alperence Çevrimdışı Alperence Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ramses34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ABD

MesajTarih: 25.06.2008 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylasim icin tesekkurler....
Başa dön
ramses34 Çevrimdışı ramses34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.06.2008 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten çok güzel Bravo
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı useri2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 25.06.2008 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten harika bir yermiş Alkışlıyorum
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 25.06.2008 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel fotolar,heleki bu sıcakta çok iyi gidiyor,teşekkürler Bravo
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 25.06.2008 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten çok güzel.o kahve rengi evde yaşamak isterdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 25.06.2008 - 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gittiğiniz yer de fotoğraflarda çok güzel gerçekten. Teşekkürler paylaşım için Bravo

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.06.2008 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gizli kalmış güzellikmi ne güzelligi be muratkesim,cım bu olsa olsa burnumuzun dibindeki cennet olur be.
eline emegine sağlık,harika bir gezi yapmışsın. Alkışlıyorum Alkışlıyorum

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
F-5
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİRR

MesajTarih: 25.06.2008 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şahane emeğine sağlık Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri-Gaziantep

MesajTarih: 25.06.2008 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçen yaz bende gitmiştim gerçekten görülmesi gereken bir yer Bravo
ayrıca fotolar için teşekkürler gerçekten harikalar Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

A(RH+)
Başa dön
BRSCN38 Çevrimdışı BRSCN38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 25.06.2008 - 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ohhhh mis gibi geldi
cok guzel Bravo
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
alisilin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 25.06.2008 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler emeğin içi Alkışlıyorum n
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.53 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal