Tarih: 25.06.2008 - 18:00 Mesaj konusu: Ege Tatil Yardım!!!!
Selam arkadaşlar...Özellikle egeli arkadaşların yardımına ihtiyaacım var...Önümüzdeki Hafta eşimle beraber ege-akdeniz tatile çıkıcaz inşallah..Ama sizlerin yardımına ihtiyacım var..En güzel en nezih sahili plajı doğası olan koylarımıza gidip güzel bir tatil yapmak istiyorum..Tavsiyelerinizi bekliyorum..Teşekkürler. _________________ İstanbul-MD
ben size eyer çeşmeye düşerse yolunuz paşa limanı,çark,ılıca plajı ve alaçatıyı dolaşmanızı tavsiye ederim bende bu sene kimse gelmezse tek başıma muğla,marmaris,datça,fethiye,gezisi yapmayı planlıyorum size iyi tatiller dilerim inş. tatiliniz keyifli geçer fotolarıda bol oluırsa hani şüper olur _________________
Tarih: 25.06.2008 - 18:29 Mesaj konusu:
F-5 demiş ki:
ben size eyer çeşmeye düşerse yolunuz paşa limanı,çark,ılıca plajı ve alaçatıyı dolaşmanızı tavsiye ederim bende bu sene kimse gelmezse tek başıma muğla,marmaris,datça,fethiye,gezisi yapmayı planlıyorum size iyi tatiller dilerim inş. tatiliniz keyifli geçer fotolarıda bol oluırsa hani şüper olur
fethiyeye giderken fethiyeye 10 km kala kantrancı çadır ve karavan kamp alanı var 2 yıldan beri hep oraya gidiyoruz biz çok güzel bi koy akdenize gitmeyi dusunuyosanız oraya mutlaka gidin çadır veya karavanınız yoksa günü birlikte gidiliyor iyi tatiller...
fethiyeye giderken fethiyeye 10 km kala kantrancı çadır ve karavan kamp alanı var 2 yıldan beri hep oraya gidiyoruz biz çok güzel bi koy akdenize gitmeyi dusunuyosanız oraya mutlaka gidin çadır veya karavanınız yoksa günü birlikte gidiliyor iyi tatiller...
ilkaydnc peki bu kamp yeri bekarlarıda alıyomu acaba çadır kurmak için off yahu sırf bu yüzden evlencem yaww _________________
Harunn,
İzmir-Çeşmeye girmeden ILDIRI-GERMİYAN KÖYÜNE gir.Çok güzel sahili var.kamp kurubilirsin üçretsiz.market sahilde,duş alma yeri sahilde.gece istersen çeşmeye inip barlar sokağı falan yaparsın.bekarlarıda alıyorlar kamp kurmak için.bide ağaçlar var sahilde altında mangal keyfide bi başka oluyo.üstelik daha bu ay denizi temizlendi.
bak fotosunu koyayım.
Buda Benim Küçük Bilader O plajdayız.. _________________ Dostun Attığı Gülden Yaralanmışız....
ilkaydnc peki bu kamp yeri bekarlarıda alıyomu acaba çadır kurmak için off yahu sırf bu yüzden evlencem yaww
tamm bilmiyorum ama alırlar ya ben teyzemin ogluyla gitim:)
çeşmeye gel istediğin yeri gezdireyim çeşmeye gelirsen msn m den ulaş bana yardımcı olurum çeşmede _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 26.06.2008 - 01:02 Mesaj konusu:
dostum cok guneyde kalabılrı uzak dıyebılrısın ama kaş-kalkan olımpos cıvarında harıka plajlar var..düşünürsen ayrıntılı resımlerde atabılırım..gecen hafta oradaydım ucuz ve denız muhtesem..fethye ve ölüdenızde güzeldir.. _________________ TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR..TANRI TÜRKÜ KORUSUN!!
Tarih: 26.06.2008 - 10:24 Mesaj konusu:
loriss demiş ki:
dostum cok guneyde kalabılrı uzak dıyebılrısın ama kaş-kalkan olımpos cıvarında harıka plajlar var..düşünürsen ayrıntılı resımlerde atabılırım..gecen hafta oradaydım ucuz ve denız muhtesem..fethye ve ölüdenızde güzeldir..
Yoo uzak değil Antalyaya kadar gideceğim zaten. ölüdenizede gideceğim yıllardır gitmiyorum.resimleri yollarsan sevinirim..Teşekkürler. _________________ İstanbul-MD
gümüldür :çadır ya da karavan temiz deniz.
mordoğan:ucuz ve hoş pansiyonlar,çok temiz ve kalabalık olmayan deniz.
eski foça yeni foça arası:karavan ve çadır alanları.nispeten soğuk deniz.
kuşadası davutlar:kalma hakkında çok fikrim yo ancak kumsal ve deniz nefis,yakında bir de milli park vardı.
sığacık(teos):uygun ve şirin pansiyonlar.çok temiz bozulmamış bölge insanı ve doğası.plajlar nispeten uzak.
yukarıda saydığım yerlerin yolları motosiklet için keyifli ve biraz tehlikelidir...
elit ve kalabalık mekanlar istersen:
bodrum
kuşadası
didim
çeşme v.s. zaten buralar bilinir... _________________ hareketi durduramazsın!
A.Veysel
hayatımla oynayanın,hayatıyla oynarım!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız