Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sizce hangisini almalı ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sizce hangisini almalı ?

Sizce hangisini almalı ?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 25.06.2008 - 20:04    Mesaj konusu: Sizce hangisini almalı ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar..Çok değişik günler geçiriyorum..Bilmeyenler için hatırlatayım ben 17 yaşında , 3 sene ailesinden gizli sürekli alın teriyle para biriktirmiş ve toplam 2500 ytl ye ulaştıktan sonra şerefsiz bir dolandırıcının eline paramı düşürmüş biriyim..Ve yeniden 400 ytl para biriktirdim ve adeta düştüğüm hale ağlayarak ve gülerek kendime sahibinden.com dan 400 ytl ye kadar motor araştırdım ve şunları buldum sizce hangisini almalıyım birde size danışıyım ? Üzgünüm

Öncelikle benim kendime favori bulduğum motor ; büyük ihtimal bunu alacağım ;

http://www.sahibinden.com/peugeot_vivacity_100ccWQQaXQQ9536776WQQpXQQdisplayitem

Birde bunlar var seçenek olarak ;

http://www.sahibinden.com/acil_satilik_jawa_twin_sportWQQaXQQ8073835WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/jawa_350_1991_yurur_durumdaWQQaXQQ9463213WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/50cc_5_vites_dusurdumde_dusurdum_bedavami_veriyim_WQQaXQQ4394162WQQpXQQdisplayitem

Siz olsaydınız ?....

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ilteber
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Resim hosting: YollaYap.com" alt="" border="0" />

Nereden: ankara

MesajTarih: 25.06.2008 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jawasakiyi kaçırma derim iki zamanlı falan ama sağlam motor
Başa dön
ilteber Çevrimdışı ilteber Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
moto_kolik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa-salihli-turgutlu

MesajTarih: 25.06.2008 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç birini alma bi sne daha biriktir paranı adam akıllı bi çin malı al Dil çıkarıyorum
Başa dön
moto_kolik Çevrimdışı moto_kolik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.06.2008 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

moto_kolik, dostum inan bana hiç bekleyecek vaktim kalmadı..yanımda zengin çocukları 15 yaşında honda shadow la gezerken ben 3 sene para biriktirdim hepsi gitti..ve bu yazı motorsuz geçirmek istemiyorum..Ayrıca akıllı bi çin malı nerde ne zaman görülmüş Çok gülüyorum

ilteber, valla fazla masraf açmasından korkuyorum birde bütçemi fazlasıyla zorlucak gibi.. Üzgünüm ama onuda düşünüyorum gene sağol..Scooter iyi değilmi sizcede ?

Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 25.06.2008 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç birini alma bence biraz daha sık dişini sıfır bir motor al kendine göre hem kafanda rahat olur bunlar çöküntü son sahibi olursun Bravo Bravo Bravo
kerkenez35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirr

MesajTarih: 25.06.2008 - 20:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ToLGa_, geçmiş olsun üzüldüm be Üzgünüm çıkar o şerefsizin bi tarafından Öfkeliyim sıkabilirsen biraz daha para biriktir derim.yok dayanamam diyorsan da pejoyu al.bence tabi.kmsi falan daha düşük Gülümsüyorum

_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Başa dön
kerkenez35 Çevrimdışı kerkenez35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 25.06.2008 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sıfır motor al falan diyosunuz ama Tolga'nın durumu hakikaten içler acısı 3 yıl para biriktir ondan itin teki gelsin o parayı çarpsın...Tekrar o kadar para biriktirmek hiçte kolay değil,en azından bu yaz kendini idare edecek bi motor arıyo.

Volume ıııııııııı[]ıı ßass ıııııııııı[]ıı Treble ıııııı[]ıııııı
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 25.06.2008 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeşim ya çok üzüldük.
bu ülkede öle şerefsizler çok.hak yiyenin koluna kelepçe vuranda yok bu ülkede. Öfkeliyim
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 25.06.2008 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kafana yatanı al
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 25.06.2008 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jawa al gıtsın
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Spayke
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Mersin

MesajTarih: 25.06.2008 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende durumunu daha önce açtığın konulardan biliyorum.Malesef dünya böyle bir düzen üzerine kurulmuş.Kimisi vargücüyle belli amaçlar için çalışır kimiside namusuyla çalışan insanların kanını emmeyi meslek haline getirip bu şekilde geçinir. Nazım Hikmet'in en güzel sözü; "VATAN VATAN'DA EKMEK SATANDA VAR AVRAT SATANDA"
Motor meselesine gelince favori olarak belirttiğin motorda pek akla yatan bir ilan değil adam satmak için herşeyi yazmış. İsteyen devir almaya bilir,Kargoyla gönderilir,takas olur gibi şeyler beni şüpelendirdi.Aman dikkatli ol devrini almadan alacaksanda mutlaka ruhsat bilgilerini internetten kontrol et ve kesinlikle güncel tarihli borcu yoktur kağıdını istemeyi unutma.
2001 Yamaha R6
Başa dön
Spayke Çevrimdışı Spayke Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 25.06.2008 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah gönlüne göre versin
o hak yiyenlerinde allah bildigibi yapsin
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DEVIL88
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul Motoru_TVS APACHE

MesajTarih: 25.06.2008 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilteber demiş ki:
jawasakiyi kaçırma derim iki zamanlı falan ama sağlam motor
+1
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 25.06.2008 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tolga bence pejo scooter ı al başını en az o ağrıtır.Ve acele et eğer alıcaksan linki direk koyduğun için forumda gezen misafirlerdende alan olabilir fiyatı çok iyimiş çünkü. Gülümsüyorum
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 01:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kerkenez35, CheGUEVARA, Spayke, yakup54, Çok sağolun arkadaşlar gerçekten çok kötü bir durum..24 saatimi cbr 125 ilanlarına bakmakla geçiren ben tam artık mutlu sonra varıcam derken bi anda kendimi kırık dökük en fazla 400ytl ye kadar motor ararken buldum..Çok değişik günler geçiriyorum..İnşallah dediğiniz gibi tüm hakkım başkalarının biyerlerinden çıkıcak..Benim gibi polyanna tarzında bir adam bile hergün stresden kontak olan bir adam haline geldi..

CbrErcan, sağol dostum sende gerekli açıklamayı yapmışsın Gülümsüyorum benim biraz daha fazla dişimi sıkıcak moralim,şevkim kalmadı arkadaşlar..En azından bir süre ara vermem lazım.bu yaşadıklarımdan sonra hemen birdaha başlamak hiç ama hiç içimden gelmiyor..Zamanla inşallah..

DRAGON_10, bomex, DEVIL88, Lagorda, sizlerde motor tavsiyeleriniz için sağolun..Şu pejonun üstünde yoğunlaşmayı düşünüyorum..jawayı hem çok yaktığı için hemde ankara dışında bir şehirde olduğu için ikinci plana attım şimdilik..Hala tavsiyelere açığım teşekkürler hepinize

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal