Evet arkadaşlar..Çok değişik günler geçiriyorum..Bilmeyenler için hatırlatayım ben 17 yaşında , 3 sene ailesinden gizli sürekli alın teriyle para biriktirmiş ve toplam 2500 ytl ye ulaştıktan sonra şerefsiz bir dolandırıcının eline paramı düşürmüş biriyim..Ve yeniden 400 ytl para biriktirdim ve adeta düştüğüm hale ağlayarak ve gülerek kendime sahibinden.com dan 400 ytl ye kadar motor araştırdım ve şunları buldum sizce hangisini almalıyım birde size danışıyım ?
Öncelikle benim kendime favori bulduğum motor ; büyük ihtimal bunu alacağım ;
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2162 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 25.06.2008 - 20:10 Mesaj konusu:
moto_kolik, dostum inan bana hiç bekleyecek vaktim kalmadı..yanımda zengin çocukları 15 yaşında honda shadow la gezerken ben 3 sene para biriktirdim hepsi gitti..ve bu yazı motorsuz geçirmek istemiyorum..Ayrıca akıllı bi çin malı nerde ne zaman görülmüş
ilteber, valla fazla masraf açmasından korkuyorum birde bütçemi fazlasıyla zorlucak gibi.. ama onuda düşünüyorum gene sağol..Scooter iyi değilmi sizcede ? _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
hiç birini alma bence biraz daha sık dişini sıfır bir motor al kendine göre hem kafanda rahat olur bunlar çöküntü son sahibi olursun _________________ Dostun Attığı Gülden Yaralanmışız....
Tarih: 25.06.2008 - 20:31 Mesaj konusu:
_ToLGa_, geçmiş olsun üzüldüm be çıkar o şerefsizin bi tarafından sıkabilirsen biraz daha para biriktir derim.yok dayanamam diyorsan da pejoyu al.bence tabi.kmsi falan daha düşük _________________ ne dayılıkta gözüm var, ne agalıkta.yalnız dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim.
_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Kayıt: May 08, 2008 Mesajlar: 1566 Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası
Tarih: 25.06.2008 - 20:32 Mesaj konusu:
Sıfır motor al falan diyosunuz ama Tolga'nın durumu hakikaten içler acısı 3 yıl para biriktir ondan itin teki gelsin o parayı çarpsın...Tekrar o kadar para biriktirmek hiçte kolay değil,en azından bu yaz kendini idare edecek bi motor arıyo. _________________ Asfalt Yollar ßeni ßekler,Yaparım ßen TekTeker
geçmiş olsun kardeşim ya çok üzüldük.
bu ülkede öle şerefsizler çok.hak yiyenin koluna kelepçe vuranda yok bu ülkede. _________________ Dostun Attığı Gülden Yaralanmışız....
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 25.06.2008 - 20:36 Mesaj konusu:
kafana yatanı al _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Bende durumunu daha önce açtığın konulardan biliyorum.Malesef dünya böyle bir düzen üzerine kurulmuş.Kimisi vargücüyle belli amaçlar için çalışır kimiside namusuyla çalışan insanların kanını emmeyi meslek haline getirip bu şekilde geçinir. Nazım Hikmet'in en güzel sözü; "VATAN VATAN'DA EKMEK SATANDA VAR AVRAT SATANDA"
Motor meselesine gelince favori olarak belirttiğin motorda pek akla yatan bir ilan değil adam satmak için herşeyi yazmış. İsteyen devir almaya bilir,Kargoyla gönderilir,takas olur gibi şeyler beni şüpelendirdi.Aman dikkatli ol devrini almadan alacaksanda mutlaka ruhsat bilgilerini internetten kontrol et ve kesinlikle güncel tarihli borcu yoktur kağıdını istemeyi unutma. _________________ Erdem Erden
e-erdem-erden@hotmail.com
2005 yamaha R1
2001 Yamaha R6
Kayıt: Dec 16, 2006 Mesajlar: 582 Nereden: İstanbul-Giresun
Tarih: 25.06.2008 - 21:26 Mesaj konusu:
Tolga bence pejo scooter ı al başını en az o ağrıtır.Ve acele et eğer alıcaksan linki direk koyduğun için forumda gezen misafirlerdende alan olabilir fiyatı çok iyimiş çünkü. _________________ 2007 Hyosung xrx 125 (mavi-beyaz)
125 cc stuntking
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2162 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 26.06.2008 - 01:41 Mesaj konusu:
kerkenez35, CheGUEVARA, Spayke, yakup54, Çok sağolun arkadaşlar gerçekten çok kötü bir durum..24 saatimi cbr 125 ilanlarına bakmakla geçiren ben tam artık mutlu sonra varıcam derken bi anda kendimi kırık dökük en fazla 400ytl ye kadar motor ararken buldum..Çok değişik günler geçiriyorum..İnşallah dediğiniz gibi tüm hakkım başkalarının biyerlerinden çıkıcak..Benim gibi polyanna tarzında bir adam bile hergün stresden kontak olan bir adam haline geldi..
CbrErcan, sağol dostum sende gerekli açıklamayı yapmışsın benim biraz daha fazla dişimi sıkıcak moralim,şevkim kalmadı arkadaşlar..En azından bir süre ara vermem lazım.bu yaşadıklarımdan sonra hemen birdaha başlamak hiç ama hiç içimden gelmiyor..Zamanla inşallah..
DRAGON_10, bomex, DEVIL88, Lagorda, sizlerde motor tavsiyeleriniz için sağolun..Şu pejonun üstünde yoğunlaşmayı düşünüyorum..jawayı hem çok yaktığı için hemde ankara dışında bir şehirde olduğu için ikinci plana attım şimdilik..Hala tavsiyelere açığım teşekkürler hepinize _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız