Spor motosikletlerde yolcuların konforu düşünülerek depo tutamağı üretildi
Tankgrip firması, ellerin terleyerek depodan kaymaması ve hızlanma-yavaşlamalarda yolcuların depoya tutunarak daha emniyetli hissetmelerini sağlayacak depo tutamaklarını üretti.
Bazı modeller için benzin deposuna takıp çıkarılan bir aparat olarak üretilmiş olan tankgrip, bazı motosiklet modelleri için tutamak yerleri olan bütün bir benzin deposu olarak imal edilmiş.
Kolay monte edilip sökülebilecek şekilde tasarlanmış olan depo-depo aparatları, hafif olmaları amacı ile polyester ve karbon fiberden üretilmiş.
Koyduğunuz resimlere biraz daha dikkat edin:şeker portakalı
allahım su güzellige bakarmısın
depo aparıtı yani yanlıs anlasılmasın _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
serkan_yenidunya, sekom sevdim ben bu depodakini yani depo tutunagını _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
Tarih: 25.06.2008 - 23:52 Mesaj konusu:
o tutamagı bır daha yıkamam ben
bu arada daha genıs bılgı nerden kaca bulabılırız??? _________________ Sağlam şoför kalmaz rampada, Müslüm Baba sığmaz i-poda
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız