Evet arkadaşlar uzun zamandır motor değişikliği yapma niyetindeyim...cbf 150 ile her türlü uzun yolu yaptım çileyi doldurdum... ben scooterın doğru yol olduğuna inanlardanım arkadaş...İstanbul trafiğinde vites at küçült ne uğraşıcam...düşük cc de scooter şart...büyük cc makina isteseydim vitesli olurdu o ayrı mesele...
evet arkadaşlar Ocak 2007 de başladığım cbf hikayesini yakında bitirmek isterim...18.000 beni yolda bırakmadı...işte cbfden birkaç kesit... yıl 2007 Ağustos...
eksileri...serviste euro bazında öpüleceğimi bilmek...karbüratörlü olması...EURO 3 normlarına uygun olmayıp keıhn karbüratörü olması...
ikinci seçeneğim vazgeçilmezim Honda...ben markacı biriyim...marka olsun gözü kapalı alırım...Ps150 i modeli...tipi biraz ofsayt ama bayide inceledim çok hoşuma gitti...yani netten baktığınızda bu ne diyorsunuz üzerine oturunca görünce bambaşka bir tipi var...boy 1.90 dizlerim önde sıkışmıyor...tam tur yapıyor ben dizimi bükmeden...gidon sele arası uzun...sonucta Honda işte...fiyyatı 6190...plakayla 6400...
artıları...Honda bayisiyle olan el ense kestane-ül barnak formatım samimiyetim... bayi benim kanki olur biraz...EURO 3 normlarında enjeksiyonlu olması...
eksileri...lastikler küçük...13 lük...sonucta aynı paraya 15.5 hp lik 150 lik makinamı alınır 19 hpmi alınır...yarın uzun yolda o 3 hp yi cayır cayır ararım valla...
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6103 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 26.06.2008 - 00:02 Mesaj konusu:
200cc aprilia süper makina yakın arkadasımda var,su soğutmalı ve gercekten rahat guçlü makina! bide fiyatı 8400 olan bir sportcıty var estetik harikası ve tam spor bir scooter!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 26.06.2008 - 01:12 Mesaj konusu:
mete-han bende hondacıyım ama aprilla nefis bir makina bence bakımlarını hep zamanında yaparsan sıkıntı çekmessin derim. _________________ gs-500....gsx-r 600....gsx-r1000...zx-6....xt660r...fazer-600....cbr-600f.......//www.youtube.com/watch?v=ynx2RCEA-U4
abim markacısın anlıyorum o kadar parada vermeye hazırsın bıraz sana sıradısı olacak ancak kymco grand dınk 250 veya dıger modellerıne de bı bak ıstersen,100000 km garantı verıo adamlar boru degıl..
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 3523 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 26.06.2008 - 12:19 Mesaj konusu:
GhostEnduro, abicim makina deposu 8 litres pesetta...e şimdi 8 litreyle 150-200 gidersek ben oturur ağlarım...tüketimi,de bi öğrenmem lazım...nedense yazmaz...yahu kardeşim her arabanın verilerinde yazar bu tüketim faslı...
Bilemir, yani motoru satmayımmı...yada cbf 250 500 ambiansımı kasteddin...
badboymad, şaşıcam gibi...Dyln dönemi kapandı biliyon değilmi...artık stoklardan sonra satılmayacak...
mdonurr, mantık Honda diyor ama sonra hep pişman oluyorum...o keşkeler olmasa ya...
NOSFERATUS, öne çıkan o evet...ama servis konusunda parça fiyatları tedirginliğim var...19 beygirlik makina almak daha mantıklı...yada şu üzerine 1500 koy şunu al diyenlere hastayım...
SRAD-HAN, sportcıty xmax250 bu tarz 250 liklerin içinde kendine özgü olan sadece Peugot diye düşünüyorum...satellıs geopolis falan çok şık...geopolisi 4 ay önce 8000 gaymeye 0 kelepir neredeyse alıyordum...kısmet işte...
bedenci, sağolasın...ama bi sıcaklar başladı kask takmaya bazen üşeniyorum desem doğrudur...
msutcu, abi bencede öyle...zaten 20.000 yapar satarım...
ceynir, Kymco benim hep favorim hocam...ama işte tipi çok kayık...2.el xcıtıng bil edüşündüm ama çekmiyo kasayı motor diye vazgeçtim...
tennere, haklısın...yaşlı işi scooter...bende vites atmaya üşenir oldum inan... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150..Hor Görme Pandayı...
Tarih: 26.06.2008 - 12:49 Mesaj konusu:
uzun yol yaparım diyosan tabi ki aprilia,kaza yapmadığın sürece sorun yok(Allah korusun)zaten arıza yapmaz kolay kolay ama parça lazım olursa iş sakat gerçi hondanında ucuz olduğu söylenemez ama...bence aprilia... _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız