Tarih: 26.06.2008 - 17:10 Mesaj konusu:
sıfır almakdansa bu motor alınır fiyat yüksek ben 5000 ytl verirdim binici olarak alırsam .
tic için 4500 4800 ytl civarında alınır .
ruhsat masrafıda var muayeneside yakında biter senesi doluyor bunları hesapla.
extıra birşey yok koruma demiri cam çanata demiri çanta boş ve hoş bir motor pazarlık yap para vereceksin çakıltaşı deyil saygılar
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 26.06.2008 - 17:44 Mesaj konusu:
Çok para istiyor 4500 e bırakıyorsa al derim 500 de devir masrafları cart curt tutar... 6500 ytl ye sana geliceğine 5000 ytl ye gelsin hakkıda o bence _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
başka motorlara baktım cbf 250 10bindeki motorlara 5bin lira civarı motorlar benim iatedigim gibi degil yani 5000 verilmez 5bin veren 6000 bin verip tekeri yeni zinciri aşınmamış çiziksiz kazasız bir motora binmek daha akılcı geldi
adamda amma motora binmiş ben bunun yanında utandım benim r6 da çizik dahi yok adam adam resmen abartmış frene dahi basmadım kışın binmedim tek kişi bindim motor bu tekte binilir çiftte binilir _________________ YAMAHA R6 RACiNG TEAM
Tarih: 26.06.2008 - 19:27 Mesaj konusu:
servise gotur goster gostermeden kati suretle alma bence kardeş _________________ www.speedps.com cafemle ilgili hersey burda
kısa sure ıcın foruma gırıs www.speedps.com/forum
yenisi 8bin lira bu motor sana alım satım 6400 e mal olur git gel ile birlikte bence uygun alınabilir eski 10 bin km hor kullanılmış motordan kat kat daha iyidir zaten almış oldugun eski motorun masrafı ile bu fiyatları bulur
ama yinede yenisinin yerini asla tutmaz
son derece temiz hatası ve kazası yok çiziği dahi yoktur ,kapalı garajda muhafaza ettigim halde üzerine çadır örterek havadan kallan tozların motorsikletimi kirletmesini önlüyorum, çok titiz davrandıgım için 2 kişi motorsiklete binmiyorum kendim 60 kg oldugum için en ufak zorlanma yapmamış ve motor ısısı normale gelmeden üzerine binmemişimdir havanın yagmurlu oldugu zamanlarda binilmemiş motorun olmadık yerine çamur kaydırılmamıştır 2200 km de olmasına ragmen birkez yag filtresi ve4kez yağını degiştirdim . bakımına çok fazla önem veriyorum . zincirleri her 150 km castrol zincir yagı ile yaglanmış olup yine her 150 km re sonunda zincir temizlerim,motoruma başkasının binmesine izin vermedim şimdiye kadar kardeşim dahi binmemiştir kışın havaların soguk olduğu zamanlarda bir haftada bir motor düzenli olarak çalıştırılmıştır hiç uzun yolda kullanılmamış gereksiz yere firenden kaçınılmıştır.
Bu kadarına da pes doğrusu. Ne zevki kaldı o zaman motora binmenin.
Süs niyetine salonun köşesine kor, hatta karşılıklı bakışıp mum ışığında kırmızı şarap içelim daha iyi
Tarih: 27.06.2008 - 12:20 Mesaj konusu:
Fiatı dışında neden olmasın ciddeen rakam çok yukarıda _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız