merhaba arkadaşlar xenophobic nickli arkadaşımızın motordelisi adlı parçasına klip çekme kararı aldık ve sonuç olarak konya md grubundaki abilerim ve arkadaşlarımın motorları ile bana yardımcı olmalarını istiyorum djyilmazz2008@windowslive.com bu benim msn adresim klip de benimde motorum olsun diyen kişiler varsa lütfen benimle irtibata geçsin... _________________ GÜN GELECEK HERKES REMİX MANYAĞI OLACAK....
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6573 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 26.06.2008 - 22:32 Mesaj konusu:
Durmak yok yola devam hep gaz tam gaz _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
bırakın rap map yapalım bi rock babalar gibi yada olmadı damardan girelim ben artık rap dinlemem ya damar ya rock sarıyo _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Tarih: 27.06.2008 - 00:03 Mesaj konusu:
metzias,tmm olabilir neden olmasınHasanTahsin, motor klibinde hiç rock veya arabesk olurmu tmm ben arabesk söz bulur sölerim tmm söle NOSFERATUS, en yakın zamanda çıkıcak inş... _________________ GÜN GELECEK HERKES REMİX MANYAĞI OLACAK....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız