Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 27.06.2008 - 01:21 Mesaj konusu: motosiklet firmalarının yıllık üretim rakamlarI..
aprilia:125.000
bmw:125.000
ducati:40.000
harley davidson:330.000
honda:10.400.000
kawasaki:320.000
ktm:90.500
suzuki:2.200.000
trıumph:40.000
yamaha:4.400.000
ben honda için tüm japon motosikletlerinin toplamından fazla satış yapıyor diyordum hatalı bilgi veriyormuşum dünyadaki tüm üreticlerin toplamı honda etmiyormuş..
kaynak:MOTORRAD 2008 KATALOG _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
En son SRAD-HAN tarafından 27.06.2008 - 01:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Tarih: 27.06.2008 - 01:57 Mesaj konusu:
ryangt, dostum galatasaray sampiyon olunca kupa benim eve gelmiyor ama ben yinede seviniyorum saka bi yana hondanın bu sadece motosiklet satışı bunun bide otomotivden tut teknolojinin her noktasında üeretimleri var ucak dahil! gercekten çokk buyuk bir güç kim ne derse desin,yamaha konusunda valla bende sasırdım kesin rakamların içinde bateri ve orgta vardır bence!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Benim hondaya hiç bi lafım yokki hocam,her şeyi bir yana geçtim,satış sonra hizmet konusunda keşke Suzuki,Honda kadar başarılı olabilse...
Bu en son patlak veren 1000RR olayı mesela,bariz ortadaki sorun var,bunu kimse inkar edemez,sorun olağan bişi önemli olan çözüm... Bakalım nasıl bir çözüm gelecek ama eminimki Honda bu ters durumdan alnın akıyla çıkacaktır,durum her ne kadar içinden çıkılmaz gibi gözüksede
Yani bu zor durumda Honda Türkiye öyle bir hamle yapmalıki,'işte böyle yapacaksınız ulan eşşoğlueşşekler' diyebileyim ben bazılarına _________________
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1812 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 27.06.2008 - 02:05 Mesaj konusu:
SRAD-HAN demiş ki:
bunun bide otomotivden tut teknolojinin her noktasında üeretimleri var ucak dahil!
Kawasaki de uzay mekiği yapıyor ağır sanayi iş makinaları robotlar v.b (Eray mutfak robotu değil ha şimdiden sölim ) _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Hayata Bazen Kuş Bakışı Bakmak Lazım..Ama Kendi Kanatların Varsaa..!
Tarih: 27.06.2008 - 02:14 Mesaj konusu:
Alıntı:
durum her ne kadar içinden çıkılmaz gibi gözüksede
dostum gerekirse ve kanıtlanan bir hata varsa honda zaten alır yenisini verir olayda biter yapılmayan sey değil!! honda için hiçte sorun değil!bence hata varsa bile bir partide vardır,yoksa hatalı bir seri üretim olsa genel olarak tum makinalar patlardı,sorun yasayanlar var,ama hiç yasamayan makinalarda var
yturan yazmıştı sanırım ABD de arkadası 7500mil yapmış ve tık yok!! izmirde sorun yasayan yok!! oyuzden çokta buyuk bir sorun olduğunu sanmıyoırumeger varsa bir fab.hatası!!
Alıntı:
Honda Türkiye öyle bir hamle yapmalıki,'işte böyle yapacaksınız ulan eşşoğlueşşekler' diyebileyim ben bazılarına
valla bazı markalar isim vermeyim aküyü garantiye sokmazken honda kendim sahidim,kullanıcı hatasından patlayan 2 600RR ı geri aldı yenisi verdi!!yukseliş hondada! sanırım bu zaten gereken cevabı veriyor aslında!honda müşterinin yanında garantiye sokmak için yol ararken diğer firmalar müşteriyi sucluyor her sorunda!ben doğa motorda bunu yasadım mesela! serviste hayatlarında race makinayı sadece kursata gören tamirciler bana kullanıcı hatası dersi vermeye kalktılar,basit bir süspansiyon sorunuydu!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
honda diyorum başka bişey demiyorum ya sizce hala bu rakamlara görede hala başka bişey diyorsanız pes artık daha fazlasına yorum yok
RaKaM Bu:10.400.000
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız