Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motosiklet firmalarının yıllık üretim rakamlarI..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motosiklet firmalarının yıllık üretim rakamlarI..

motosiklet firmalarının yıllık üretim rakamlarI..
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 27.06.2008 - 01:21    Mesaj konusu: motosiklet firmalarının yıllık üretim rakamlarI.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aprilia:125.000
bmw:125.000
ducati:40.000
harley davidson:330.000
honda:10.400.000
kawasaki:320.000
ktm:90.500
suzuki:2.200.000
trıumph:40.000
yamaha:4.400.000
ben honda için tüm japon motosikletlerinin toplamından fazla satış yapıyor diyordum hatalı bilgi veriyormuşum Gülümsüyorum dünyadaki tüm üreticlerin toplamı honda etmiyormuş..
kaynak:MOTORRAD 2008 KATALOG

En son SRAD-HAN tarafından 27.06.2008 - 01:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 27.06.2008 - 01:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, 2 katından daha fazla Yamaha*2+1600,000= Honda

Artı Olarak Yamaha'nın 4400,000 ünün 3000,000 'u YBR Göz kırpıyorum
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 27.06.2008 - 01:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

honda:10.400.000

yürü be honda kim tutar seni,honda rakamlarla konuşuyor yine Alkışlıyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Answer_3
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas

MesajTarih: 27.06.2008 - 01:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda Adı var şekli Var Göz kırpıyorum
Başa dön
Answer_3 Çevrimdışı Answer_3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.06.2008 - 01:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10 milyon honda'nın sadece 5000 tanesini satın alan ülke olarak bence fanatiklik yapmaya hiç ama hiç gerek yok İstemiyorum

Berhan: Yamahacılar çakallık yapıp org ve davuludammı kattı acaba bu rakama Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirr

MesajTarih: 27.06.2008 - 01:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondaya bak bee Şok oldum

_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Başa dön
kerkenez35 Çevrimdışı kerkenez35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 27.06.2008 - 01:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

ryangt, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 27.06.2008 - 01:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, dostum galatasaray sampiyon olunca kupa benim eve gelmiyor ama ben yinede seviniyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum saka bi yana hondanın bu sadece motosiklet satışı bunun bide otomotivden tut teknolojinin her noktasında üeretimleri var ucak dahil! gercekten çokk buyuk bir güç kim ne derse desin,yamaha konusunda valla bende sasırdım kesin rakamların içinde bateri ve orgta vardır bence!! Çok gülüyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 27.06.2008 - 02:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, R1 den ötesi yok.... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.06.2008 - 02:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim hondaya hiç bi lafım yokki hocam,her şeyi bir yana geçtim,satış sonra hizmet konusunda keşke Suzuki,Honda kadar başarılı olabilse...
Bu en son patlak veren 1000RR olayı mesela,bariz ortadaki sorun var,bunu kimse inkar edemez,sorun olağan bişi önemli olan çözüm... Bakalım nasıl bir çözüm gelecek ama eminimki Honda bu ters durumdan alnın akıyla çıkacaktır,durum her ne kadar içinden çıkılmaz gibi gözüksede Bravo
Yani bu zor durumda Honda Türkiye öyle bir hamle yapmalıki,'işte böyle yapacaksınız ulan eşşoğlueşşekler' diyebileyim ben bazılarına Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 27.06.2008 - 02:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O kadar az uretime yollarimizdaki BMW motor sayisi fena sayilmaz sanki ?
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 27.06.2008 - 02:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
bunun bide otomotivden tut teknolojinin her noktasında üeretimleri var ucak dahil!

Kawasaki de uzay mekiği yapıyor Göz kırpıyorum ağır sanayi iş makinaları robotlar v.b (Eray mutfak robotu değil ha şimdiden sölim Çok gülüyorum)
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 27.06.2008 - 02:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

durum her ne kadar içinden çıkılmaz gibi gözüksede

dostum gerekirse ve kanıtlanan bir hata varsa honda zaten alır yenisini verir olayda biter yapılmayan sey değil!! honda için hiçte sorun değil!bence hata varsa bile bir partide vardır,yoksa hatalı bir seri üretim olsa genel olarak tum makinalar patlardı,sorun yasayanlar var,ama hiç yasamayan makinalarda var
yturan yazmıştı sanırım ABD de arkadası 7500mil yapmış ve tık yok!! izmirde sorun yasayan yok!! oyuzden çokta buyuk bir sorun olduğunu sanmıyoırumeger varsa bir fab.hatası!!
Alıntı:

Honda Türkiye öyle bir hamle yapmalıki,'işte böyle yapacaksınız ulan eşşoğlueşşekler' diyebileyim ben bazılarına

valla bazı markalar isim vermeyim Dil çıkarıyorum aküyü garantiye sokmazken honda kendim sahidim,kullanıcı hatasından patlayan 2 600RR ı geri aldı yenisi verdi!!yukseliş hondada! sanırım bu zaten gereken cevabı veriyor aslında!honda müşterinin yanında garantiye sokmak için yol ararken diğer firmalar müşteriyi sucluyor her sorunda!ben doğa motorda bunu yasadım mesela! serviste hayatlarında race makinayı sadece kursata gören tamirciler bana kullanıcı hatası dersi vermeye kalktılar,basit bir süspansiyon sorunuydu!!
Başa dön
emre_aras
Üye
Üye

Nereden: İZMiR

MesajTarih: 27.06.2008 - 02:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda diyorum başka bişey demiyorum ya sizce hala bu rakamlara görede hala başka bişey diyorsanız pes artık daha fazlasına yorum yok
RaKaM Bu:10.400.000 Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
emre_aras Çevrimdışı emre_aras Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 27.06.2008 - 03:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben herkesin bindigi markaya binmem kardesim KAWA KAWA KAWA
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal