bu haberde otomobiller için diyor eminim bügün takiben motorsikletleride ufakdan dürterler nasıl yapcaz ya bu ülke ne diye kendi halkı sırtına bu kadar biner
Tarih: 27.06.2008 - 14:36 Mesaj konusu:
Temmuz 1 den itibaren Beyaz eşya ve kozmatik ürünlere %20 özel tüketim vergisi geliyor...Kozmatik te çok önemliydi kokonalar süslenemeyecek şimdi _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
nasıl tren hızlımıydı yavaşmı _________________
PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Tarih: 27.06.2008 - 14:56 Mesaj konusu:
Tayyipin oğlunu gemicik kesmemiş, transatlantik alcakmış. Unakıtanın 3 yaşındaki çocuğu da tezek işine girecekmiş, şirket onun üzerine olacakmış, uygun fiyatlı tezek yedireceklermiş millete. Bu vergiler de onların maliyetini kurtarmak içinmiş....
Tayyipin oğlunu gemicik kesmemiş, transatlantik alcakmış. Unakıtanın 3 yaşındaki çocuğu da tezek işine girecekmiş, şirket onun üzerine olacakmış, uygun fiyatlı tezek yedireceklermiş millete. Bu vergiler de onların maliyetini kurtarmak içinmiş....
..........................
katılıyorum... _________________ hareketi durduramazsın!
A.Veysel
hayatımla oynayanın,hayatıyla oynarım!
Eray sen ciddi misin? Ben de 2009 kışında 2008 sıfır motor almayı düşünüyodum belki fuarda fln da olurdu _________________ Öyle ufak tefek rüzgarlar seni eğerse
Bir dağ kadar olsan bir ota değmezsin
Tarih: 27.06.2008 - 15:58 Mesaj konusu:
o miktar gelmez kan çıkar ülkede ama 5 ler 10 lar bi nebze yansır umarım az yansır _________________ Life is for the brave
sabahları uykusuz yorgun gözlerle işe giderken kapıda tebessümüme yol açan tek mevzum K5
yakuzzza, boğaza nazır yapmalarının boğazlarından haram lokma geçmesiyle alakası varsa kesin orda yaparlar ama ben genede sülalelerini en derin duygularımla dibine kadar ...hava ne kadar sıcak değil mi _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız