Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - coach2003 ve 2006 rr1000 i :((((

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

coach2003 ve 2006 rr1000 i :((((

coach2003 ve 2006 rr1000 i :((((
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 27.06.2008 - 17:47    Mesaj konusu: coach2003 ve 2006 rr1000 i :(((( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili kankam coach2003 sertaç dostum 600rr dan 1000rr a transfer olmuş olup
hondayı nekadar sevmediğimi bile bile gıcıklığına topiği açmam için ricada bulunup
dostluk için çiğ tavuk yerim hesabı pekala deyip topiği açıyorum.. Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
gerçi hep 08 almak istiyordu ama engel olup 2006-2007 tercih etmesini söyledim sürekli,
ve az da olsa beni dinleyip 2006 1000rr 4500km süper temiz bir motor denk getirdiği için
çok çok sevindim onun adına.
sertaç dostum,allah kaza bela vermesin güle güle binmek nasip etsin kankam... Bravo
resimsiz olmaz değilmi.... Dil çıkarıyorum işte resimler... Bravo

TEKRARDAN KAZASIZ BELASIZ KULLANMAN DİLEĞİYLE KANKAM.... Bravo Bravo Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 27.06.2008 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı ugurlu olsun güvenli ve keyifli sürüşler dilerim Bravo bu arada makinanın kuyruk kısmıda reklam panosu gibi Gülümsüyorum
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 27.06.2008 - 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Coach iyi günlerde kullan kardeşim Gülümsüyorum

Başa dön
Volkan Çevrimdışı Volkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 27.06.2008 - 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok çok temiz mahşallah,kazasız belasız kullanması dileğiile Bravo

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

Allah kaza bela vermesın kardeşimize...Güle güle kullanmak nasip etsin..Böyle hayırlı bir işe de vesile olmuşsun erbıl ne güzel.... Bravo
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 27.06.2008 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun kardeşim , allah kaza bela vermesin ........
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.06.2008 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi günlerde kazasız belasız insallah!!!
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SEAWOLF26
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 27.06.2008 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erbıll abı ısını bılırrrr...sertac abı hayırlı olsunnn kazasız belasızzzz.... Alkışlıyorum
Başa dön
SEAWOLF26 Çevrimdışı SEAWOLF26 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cavusoglu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.06.2008 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun ..kazasız belasız keyifli sürüşler
Başa dön
cavusoglu Çevrimdışı cavusoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 27.06.2008 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun çok güzel... Alkışlıyorum
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: TR

MesajTarih: 27.06.2008 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela göstermesin grenajın asfalt görmesin tekerin yere düz bassın inş. kaskın basında farın ve yolun açık olsun keyifli sürüşler.... Bravo

İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE .... Bravo Göz kırpıyorum
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
coach2003
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 27.06.2008 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle erbil kardeşime topik için teşekkür ederim...gerçi 2009 nda k9 alacaktık beraber ama.. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
gerçekten çok temiz bir motor denk geldi bende 2008 model 600 rrımı yükselişe bırakıp,1000 RR ı alıp çıktım..herşey 20 dak içinde geliştiği için kimsenin haberi yoktu..
zaten nasıl olduysa ,ben motorla bornovadan kahramanlara gidene kadar 14 cevapsız arama vardı telefonda.... Gülümsüyorum Gülümsüyorum
neuremencersağolasın kardeşim...her türlü reklam alınır.hahahha....
volkanım canım kardeşimsağol ....
constantine_502,yakuzza çok sağolun arkadaşlar..hepimize kazasız belasız...
koRRhan sağol biraderim...
oskyy,seawolf26 teşekkür ederim kardeşlerim sizede...
allah hepimize kazasız belasız daha iyilerini nasip eder inşallah....

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....

En son coach2003 tarafından 27.06.2008 - 18:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı coach2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.06.2008 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsn kazasız belasız inş Bravo
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ozeltolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa-Turgutlu

allah nazardan saklasın çok güzel gerçekten!!!
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 27.06.2008 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal