Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 27.06.2008 - 17:47 Mesaj konusu: coach2003 ve 2006 rr1000 i :((((
sevgili kankam coach2003 sertaç dostum 600rr dan 1000rr a transfer olmuş olup
hondayı nekadar sevmediğimi bile bile gıcıklığına topiği açmam için ricada bulunup
dostluk için çiğ tavuk yerim hesabı pekala deyip topiği açıyorum..
gerçi hep 08 almak istiyordu ama engel olup 2006-2007 tercih etmesini söyledim sürekli,
ve az da olsa beni dinleyip 2006 1000rr 4500km süper temiz bir motor denk getirdiği için
çok çok sevindim onun adına.
sertaç dostum,allah kaza bela vermesin güle güle binmek nasip etsin kankam...
resimsiz olmaz değilmi.... işte resimler...
Tarih: 27.06.2008 - 17:50 Mesaj konusu:
Hayırlı ugurlu olsun güvenli ve keyifli sürüşler dilerim bu arada makinanın kuyruk kısmıda reklam panosu gibi _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela göstermesin grenajın asfalt görmesin tekerin yere düz bassın inş. kaskın basında farın ve yolun açık olsun keyifli sürüşler.... _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
Kayıt: May 19, 2006 Mesajlar: 575 Nereden: izmirin her yerinden
Tarih: 27.06.2008 - 18:21 Mesaj konusu:
öncelikle erbil kardeşime topik için teşekkür ederim...gerçi 2009 nda k9 alacaktık beraber ama..
gerçekten çok temiz bir motor denk geldi bende 2008 model 600 rrımı yükselişe bırakıp,1000 RR ı alıp çıktım..herşey 20 dak içinde geliştiği için kimsenin haberi yoktu..
zaten nasıl olduysa ,ben motorla bornovadan kahramanlara gidene kadar 14 cevapsız arama vardı telefonda.... neuremencersağolasın kardeşim...her türlü reklam alınır.hahahha....
volkanım canım kardeşimsağol ....
constantine_502,yakuzza çok sağolun arkadaşlar..hepimize kazasız belasız...
koRRhan sağol biraderim...
oskyy,seawolf26 teşekkür ederim kardeşlerim sizede...
allah hepimize kazasız belasız daha iyilerini nasip eder inşallah.... _________________
Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
En son coach2003 tarafından 27.06.2008 - 18:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız