CheGUEVARA, biz zaten ii okuyoruz ama resmin üzerinde 2009 yazması hiç bişeyi degiştrmez bu bal gibi 2008 hayabusadır _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 27.06.2008 - 20:22 Mesaj konusu:
Hatta bana 2007 turuncu gibi geldi ki öylede galiba _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
CheGUEVARA, arkadasım sende hiç şakadan anlamıyosun galiba neyse elinden geleni ardına koymaman dilegiyle ozaman _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6573 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 27.06.2008 - 20:52 Mesaj konusu:
beyler uzatmayalım
len mator sado
ben senle sonra görüşçem ç.kale den izmir e geliom arıom cvp vermion telin kapalı dio bazen bende mecburen uçakla geri döndüm nyse bida gelice o zmn da görüşrüz kısmet olrsa _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız