isotlar gurub un maıl adresıne tum sıkayetlerınızı ıletebılırsınız dırek yetkılısı okuyor tvs sorumlusu okuyor yanı burdan sayın barıs beye saygılarımı sunuyorum
basıma gelen olay sudur
marsa bastıgım anda ayak marsına mars motorumda donuyordu nedenını arastırdıgımda bunun sebebının mars rublesı denen bır parcanın oldugunu ogrendım fıyatı 130 ytl + işçilik ben bunun benım tarafımdan olmadıgını bılıdıgım ıcın yanı ımkansız olay yapmam bu işi servıs le anlasamayınca dırek ısotlara maıl attım
maıl 15 dakıka sonra bana telefon olarak gerı dondu ve parcanızı kargoya verıyoruz en yakın servıs adını verın dedıler soyledım 2 gun bekledım servısı aradım benım adıma parca geldımı dıye onlarda gel parcan geldı takalım hemen dedıler gıttım tabı daha once garantıde olmayan parca garantıye gırınce baya sasırdılar sonucta para odemeden sorunum toplam 4 gun ıcınde cozumlendı ısotlara tesekkur ederım zaten benı netten tanıyolarmıs aslında bana sunun yenısını vermelerı lazım artık ama neyse onların dusunmesı lazım tabii
Tarih: 27.06.2008 - 21:35 Mesaj konusu:
memleketimiz adına nadirde olsa güzel gelişmeler.diğer cukkacı distribütörlerin örnek alması temennisi ile... _________________ _R_i_D_e__ur__S_o_u_L___
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1384 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 27.06.2008 - 21:36 Mesaj konusu:
güzel bir haber inş devamı gelir. _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1593 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 27.06.2008 - 23:36 Mesaj konusu:
Bende anahtarımı kaybetmiştim. Hemen mail attım. Güvenlik numarasını falan verdim. Ertesi gün aradılar servisinize yolladık dediler. Güvenlik nosundan servisimi falan tespit ettiler sanırım. Gittim aldım anahtarımı hemen
Tvs = Kalite, Estetik, Güvence !!! _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 4.400 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 20.600 Km Sonra İnşallah
gercekten musterı ıle ılgılenıyolar yedek parca sıkıntısı cekeceksın dıyenlere ınat herhalde bunu yapamayan bı cok markayı hepımız bılıyoruz tvs gercekten pıyasayı elıne alabılecek potansıyelde bır marka daha da ılerıye gıtmelerını beklıyoruz urun gamını cogaltmaları lazım ozellıkle rtr yı beklıyoruz heyecanla o pazara gırınce cok sey degısır parca fıyatlarını bırazda asagı cekmelerı gerekıyor yanlız zaten parca pek lazım olmuyor ama olursa bıraz tuzlu parcalar cbf ve ybr ye gore
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız