Tarih: 28.06.2008 - 11:47 Mesaj konusu: Pacific Racing Team Yunanistan Macerası Fotoğrafları
Pacific Racing Team bildiğiniz gibi artık Türkiye 'de yarışmıyor..Bulgaristan macerasından sonra sıra Yunanistan'ı feth etmeye geldi.Mangal fotoğraflarından pist',e kadar bir sürü fotoğraf...İyi seyirler.
Dip Not:Fotoğraflar için Pacific Racing Team Menager'ı Mustafa'ya çok teşekkür ederim..
Ve işte sıra sucuk mangalda ee yoruldular tabi ki...
_________________ Görürdü elmas muamelesi az olsaydı eğer kum,Değiştiremezsin beni, kasma boşa ben buyum,Çokmu battı gözüne usturuplu oturuşum¿.
"S.K"
allah yolunuzu açık etsin _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1362 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 28.06.2008 - 12:04 Mesaj konusu:
TÜRKLER yunanistanı fethetmiş ....ellerine sağlık ... _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Asker
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Tarih: 28.06.2008 - 12:18 Mesaj konusu:
BeLiaL, iyi hoşta tiribünler bom boş yoksa küfürlü tezahurattan saha kapatmamı olmuş ellerine sağlık _________________ imzam yok, ama çok isterseniz parmak basarım..
Tarih: 28.06.2008 - 13:30 Mesaj konusu:
Güzel bir hafta sonu geçirdik Serres de, resimler için de Pacific Racing Team e teşekkürler _________________ MOTOLAND-Sertaç Terzi
Yamaha Yetkili Servis-Yedek Parça
0212 664 19 84
0532 383 59 78
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız