Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Pacific Racing Team Yunanistan Macerası Fotoğrafları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Pacific Racing Team Yunanistan Macerası Fotoğrafları

Pacific Racing Team Yunanistan Macerası Fotoğrafları
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 28.06.2008 - 11:47    Mesaj konusu: Pacific Racing Team Yunanistan Macerası Fotoğrafları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pacific Racing Team bildiğiniz gibi artık Türkiye 'de yarışmıyor..Bulgaristan macerasından sonra sıra Yunanistan'ı feth etmeye geldi.Mangal fotoğraflarından pist',e kadar bir sürü fotoğraf...İyi seyirler.

Dip Not:Fotoğraflar için Pacific Racing Team Menager'ı Mustafa'ya çok teşekkür ederim..Göz kırpıyorum

Gülümsüyorum

Ve işte sıra sucuk mangalda ee yoruldular tabi ki...

BeLiaL Çevrimdışı BeLiaL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 28.06.2008 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah yolunuzu açık etsin Alkışlıyorum
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 28.06.2008 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

basarılarınızın devamamını daım kılsın....
o sarı eteklı de neymıs bea Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 28.06.2008 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TÜRKLER yunanistanı fethetmiş Gülümsüyorum ....ellerine sağlık ... Alkışlıyorum
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motorcu07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kumluca/Antalya

MesajTarih: 28.06.2008 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel fotolar çekmişsiniz elinize sağlık yolunuz hep açık olsun
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.06.2008 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süperya Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 28.06.2008 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeLiaL, iyi hoşta tiribünler bom boş yoksa küfürlü tezahurattan saha kapatmamı olmuş Şok oldum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum ellerine sağlık
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 28.06.2008 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harıkasınız Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 28.06.2008 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 28.06.2008 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotograflar çok güzel.paylasım icin tesekkürler Alkışlıyorum

oĞuZHaN BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
oGuZ_HaN Çevrimdışı oGuZ_HaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 28.06.2008 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muhteşem kareler Bravo
muratbabalik
Üye
Üye

Nereden: ist/kadıköy

MesajTarih: 28.06.2008 - 12:29    Mesaj konusu: :))) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım güzel resimler muhteşem başarılarınızın devamı dileği ile Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Only God Can Judge Me
Başa dön
muratbabalik Çevrimdışı muratbabalik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 28.06.2008 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeLiaL annem ellerine sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
süpper kareler..

Redlineee Çok gülüyorum Çok gülüyorum

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Ser_Touch
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.06.2008 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir hafta sonu geçirdik Serres de, resimler için de Pacific Racing Team e teşekkürler Göz kırpıyorum
0532 383 59 78
Başa dön
Ser_Touch Çevrimdışı Ser_Touch Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: TR

MesajTarih: 28.06.2008 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

belial sinem hanım paylaşım için tşk elinize saglık MD FOREVER Çoook seviyorum

İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE .... Bravo Göz kırpıyorum
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal