Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6553 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 28.06.2008 - 20:07 Mesaj konusu:
oooooooooooooof of ardı arkası kesilmicek bu kaza haberlerinin
araca dikkat ederseniz sol ön far tarafından vurmus sürücü nün veya artcının kafası cama gelmiş beyin travmasından gitmiş işte pisi pisine sürücü göz altına alınsa ne olur tutulucaklar ceza evine ceza evine atsa ne olacak nereye kadar o zmn herkes biribirne vursun çarpsın kırsın döksün ceza evine girsin yatsın çıksın bir can bir hayat kolay kolay yetişmiyor yetişmiyor yetişmiyor ..... :
motoru büyütmeye niyetleniyorum böyle haberler aldım mı yemin ederim soguyorum allahım nolur sen insanları motorla sınama yarabbim
ölene allahtan rahmet geride kalan yakınlarına yüce rabbimden sabır ve baş saglıgı diliyorum arkadaslar LÜTFEN KASKSIZ KORUMASIZ APAÇİ GİBİ MOTORA BİNMEYİN Bİ CAN KOLAY YETİŞMİYOR LÜTFEN DİKKAT EDİN ARTİSLİK ÇÖZÜM DEGİL KARSINDAKİ DİKKAT ETMİYOR OLABİLİR AMA SEN AKLINDAN ÇIKARMICAKSIN SENİ GÖRMÜYOR BU Ş.... SİZ SÜRÜCÜLER..... _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
En son serkan_yenidunya tarafından 28.06.2008 - 20:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 28.06.2008 - 20:14 Mesaj konusu:
Allah rahmet eylesin çok kötü be geride kalanlara sabır _________________ ne dayılıkta gözüm var, ne agalıkta.yalnız dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim.
_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
farkındamısınız M.G. 18 yaşından küçük birisi ehlieti %100 yok adım gibi eminim bunun gübüler yüzünden ölyo gencecik insanlar _________________ Fırat ÜNER
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1631 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 28.06.2008 - 21:30 Mesaj konusu:
Allah rahmet eylesin.. Çok üzücü. _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
Tarih: 28.06.2008 - 21:34 Mesaj konusu:
allah gani gani rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin. _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız