Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motorlara da blow off takılırmı?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motorlara da blow off takılırmı?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mhmtmlx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.06.2008 - 23:32    Mesaj konusu: motorlara da blow off takılırmı? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkese iyi geceler modifiyeli arabalara takılan blow off acaba motorlara da takılırmı veya takan varsa ne fark görüyorsunuz paylaşımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Başa dön
mhmtmlx Çevrimdışı mhmtmlx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 28.06.2008 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

blow off ne ki*
CbR_BuRRaK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.06.2008 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vites değiştirirken turboda ki hava boşluğunu alıyo bence motora takılmaz.
Başa dön
CbR_BuRRaK Çevrimdışı CbR_BuRRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 28.06.2008 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CbR_BuRRaK, ne yararı varki
pirates
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir GÖZTEPE

MesajTarih: 29.06.2008 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Turbo kiti kullanan araçlarda ani yüklenmelerde yada gazdan ayağını çektiğinde turbonun çektiği ama tam olarak motora, yanma odasına ulaşmayan havanın ısınmadan dışarı atılmasını sağlar..
motorun hasar görmesini engelleyen valf=kapakçık olarakta açıklana bilir kullanımının faydası turbo kitinde laugh oluşmasının önüne geçerek turbo performansında beklenmedik düşüşlerin önüne geçmek ve turbonun ömrünü uzatmaktır...
kullanılan araçlarda gazdan ayak çekildiğinde çınlama ile ıslık arasında bir ses çıkartmasıyla varlığı anlaşıla bilir direkt olarak hp gücüne bir etkisi yoktur
SENİN SORUNA GELİNCE ...Gülümsüyorum
TURBO KİTİ TAKILMIŞ HERHANGİBİR MAKİNAYA TAKILA BİLECEĞİNDEN DOLAYI motor yada araba fark etmez kulanıla bilir...her nekadar motor da bir uygulaması olduğunu hiç okumadım yada görmediysem de......!

Başa dön
pirates Çevrimdışı pirates Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
tazmaniac
Üye
Üye

Nereden: izmir/fethiye

MesajTarih: 29.06.2008 - 01:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pirates demiş ki:
Turbo kiti kullanan araçlarda ani yüklenmelerde yada gazdan ayağını çektiğinde turbonun çektiği ama tam olarak motora, yanma odasına ulaşmayan havanın ısınmadan dışarı atılmasını sağlar..
motorun hasar görmesini engelleyen valf=kapakçık olarakta açıklana bilir kullanımının faydası turbo kitinde laugh oluşmasının önüne geçerek turbo performansında beklenmedik düşüşlerin önüne geçmek ve turbonun ömrünü uzatmaktır...
kullanılan araçlarda gazdan ayak çekildiğinde çınlama ile ıslık arasında bir ses çıkartmasıyla varlığı anlaşıla bilir direkt olarak hp gücüne bir etkisi yoktur
SENİN SORUNA GELİNCE ...Gülümsüyorum
TURBO KİTİ TAKILMIŞ HERHANGİBİR MAKİNAYA TAKILA BİLECEĞİNDEN DOLAYI motor yada araba fark etmez kulanıla bilir...her nekadar motor da bir uygulaması olduğunu hiç okumadım yada görmediysem de......!
Alkışlıyorum cok güzel anlatmışsın arkadaşım bide laugh olayı özellikle şehir içi kullanımlarda gazı bıraktan sonra tekrar gaza yüklenmenizi gerektiren durumlarda meydana gelir, daha eski hava boşaltılamadan yenisini yollamaya çalıştığınız için araç gaz yemiycektir ve turboyu doldurması zaman alıcaktır yani esneklik yada seriliğini yitirecektir ama blow off(bow) takılırsa bu ara gaz babındaki çek-bas olayı rahatlıkla olacaktır ve araç daha seri çalışacak ve aynı zamanda diyelimki araç 6500 rpm gibi bi devre gelmiş ve bu nerdeyse max tork ve hp lerin alındığı yerde birden gaz bırakıcaksınız normalde pervanelerden geçen sıkıştırılmış hava diger tarafa giderken gazı bıraktıgınız için pervaneye çarpıp geri dönecek ve turbonun trübünlerine yani pervanelerine zarar verebilyor genelde yamultabiliyor,birde benden kardeş tavsiyesi arkadaşlar eğer turbo bi aletiniz warsa turbonun bakımlarını kesinlikle ihmal etmeyin ve turbonun yağlama borularının değiştirilgiğinden emin olun,bizim TT ninkini değiştirmemişler serviste atlamışlar geçtiğimiz yaz izmire giderken otobanda salyangozu yemişim Gülümsüyorum) yeni bi turboya patladı 5500 ytl gibi bişey tuttu yanlış hatırlamıyorsam Gülümsüyorum)
eralp35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/bornova

MesajTarih: 29.06.2008 - 01:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor turbo varsa neden olmasın Çok gülüyorum alayına gider Motordelisi
Başa dön
eralp35 Çevrimdışı eralp35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 29.06.2008 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Blow off un o müthiş sesine hayranım Çoook seviyorum

Youtube da bi video vardı hayabusaya turbo falan takmışlar..Blow off da takılıydı onu bulursam koyayım buraya Gülümsüyorum

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.06.2008 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor bum olmasın mazallah gerçi motorun cc sinade bağlı heralde 600ccye filan uyar heralde ama tutar 150 cc çin bi motoraa takma
aslında bende kanunı bufaloya turbo düşünüyorum turbonun verdii zararı spreyle püskürtülen sularla halledebilirim heralde

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

pirates, ozaman subaru imprezaların hepsinde fabrika çıkışı blow off mu war
Başa dön
iskorpitixcihan Çevrimdışı iskorpitixcihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cavusoglu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.06.2008 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iskorpitixcihan demiş ki:
motor bum olmasın mazallah gerçi motorun cc sinade bağlı heralde 600ccye filan uyar heralde ama tutar 150 cc çin bi motoraa takma
aslında bende kanunı bufaloya turbo düşünüyorum turbonun verdii zararı spreyle püskürtülen sularla halledebilirim heralde

Bildiğim kadarıyla subaru wrx ve sti modellerinde fabrika cıkısı turbo var ama blow-off yok diye biliyorum
Başa dön
cavusoglu Çevrimdışı cavusoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pirates
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir GÖZTEPE

MesajTarih: 29.06.2008 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iskorpitixcihan demiş ki:

donanımına bakmak lazım ...subaruların hepsinde varmı yok mu...!
ancak istediğin taktirde takabilirsin ..Gülümsüyorum
keyfe keder yani....Gülümsüyorum

Başa dön
pirates Çevrimdışı pirates Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
mrtydn
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 29.06.2008 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

blow offun çok güzel kulağa hoş gelen bir sesi var takılsa güzel olur

kanuni tiger 250
Başa dön
mrtydn Çevrimdışı mrtydn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
giveintome
Üye
Üye

Nereden: izmit

MesajTarih: 29.06.2008 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aprilia rs serilerinde turbo yok muydu?o zaman takılabilir bu zabazingo..
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 29.06.2008 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Blow off un o müthiş sesine hayranım

o çufffffff ve ıslık sesi ile karışık ses bitiriyo adamı Çok gülüyorum

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
speedmania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL-KONYA

MesajTarih: 29.06.2008 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi arada doğanda şahinlerde görmüştüm debriajdan ayağın kaldırılması ile kasetten cuf cuf die ses geliyordu kaputa küçük bir kolon takılıyordu amma gülmüştüm.ama yurdum insanı herkezsucubi alamayınca teselli oluyor .hakir görmemek lazım tadını alıyorsa sorun yok kannaatindeyim.özellikle hks marka bu işin piri olarak biliyorum Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal