yine sıcak yaz aylarının sıcak bir gününde evde kapalı kalmak gibi bir gaflete düşmeden attım kendimi yollara.yine yalnız bir gezi oldu.dügünlerin sezonunun acılmasıyla yanıma arkadas bulamadım.millet biyerlerde,konvoylarda,yemeklerde.bende güzel şehri şeydişehirin köy kent demeden keşif turlarıma devam ettim.asıl hedefim bi side yapıp gelmekti ama gecen hafta geldim ve yollarda asvalt erimişti buradan uyarılardada bulunmustum ama baktımki yol hem cok kalabalık hemde yolarda aynı durum söz konusu hemen sola çark ve köy yollarına vurdum kendimi.bilmedigim yollara gittim dag tas ve şimdi sıra fotolarda.
ilk resim şehri seydişehirden çıkıs
sonra sehrin çıkısından sola döndüm ve ekin tarlalarını gördüm.harman gelmiş,çiftçilere kolaylıklar diliyorum.
bu gördügünüz tarlaların oldugu yerler suğla gölüydü.göl çekilince köylüler tarla olarak degerlendiriyorlar bayada verimli hani
yolda bir leylek yuvası gördüm ve çok hoşuma gitti.yavrularıyla beraber kalkmıslar beni seyrediyorlar.
ve dagın basında,ekinlerin arasında bir köy
ve güzel bir renk uyumu.doğa işte her haliyle her mevsimiyle mükemmel.
ve çatmakaya diğer adıyla arvana köyü.
ve gezi asıl buradan sonra başlıyor.yol bitti asvalt bitti ve sadece çatmakayanın dağlarına giden bir patika yol buldum ve gözüme kestirdim.tırsmadımda desem yalan olur.hiç gitmedigim bir yol ilerisi nereye cıkar,motor arıza yaparmı,telefonda çekmiyor.amannnn herşey olacagına varır action dedim ve yola devam.sonra az cıktım bi çesme gördüm.bida düşüniyim diye.elimi yüzümü yıkadım enfes tadı olansoguk suyundan içtim ve aklım basıma geldi.durdugum hata yola kesinlikle devam.
ve çatmakayadan birkaç görünüm daha.yolun sonu belli degil belki son bakış
yola devam ediyoruz asvalttan iz yok ve karşıda görünen yol sanırım bu yolun devamı diye düşünüyorum.
ve yanılmıyorum.
yoldaki taşlar artık birar kaya parcası halini alıyor ama yinede yılmak yok ve güzel bir foto daha.
ve ormanın çam kokularının arasında ilerliyorum.çamları kesip kütükler halinde yığıyorlar ve kesilen çamlar dahada bir mükemmel koku yayıyor etrafa.
ve sonunda tanıdık bir mekan görüyorum.iki hafta önceki gezimde.bozkıra gitmek için dağ yolunu secmiştik ve kaybolmustum.o yola bu kez baska biyerlerden ulasmısım.
bunlarda torosların sıradagı oldugunun ispatı
ve bir foto daha
ormandan sonra bu dağı görmek hayli üzücü.
burasıda geçimini hayvancılıktan saglayan bir dağ köyü
ve sonunda antalya karayoluna çıkıyorum.acıkan motorumu doyuruyorum.
bunlarda tesisten birkac foto.reklam kokmasın diye motor bahane ve şahane
dinlenme tesisinde ailemi arıyorum.malum pazar günü olunca durmaz piknige giderler ve dağda buluşuyoruz.piknik yapacagımız bir ağaç altında motorumdan bir foto daha istiyorum beni kırmıyor.
burdada yaşama canla başla sarılan çiçek.
ve biz
karnını doyurma sırası bana geldi.
vee son foto.dönüşümüz geceye kaldı ve resim alamadım.şimdi müsadenizle sogutmadan başlıyım.birdahaki gezimde görüşmek dilegiyle.herkese kazasız belasız keyifli sürüşler.byee
Kayıt: May 08, 2008 Mesajlar: 1440 Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası
Tarih: 29.06.2008 - 23:25 Mesaj konusu:
Paylaşım için teşekkürler,herşey çok güzelde motoru dağa taşa çok vurmuşsun Uff o resimler'de ne öyle abi çekmeyin şöyle ızgaraların fotolarını.. _________________ Asfalt Yollar Beni Bekler,Yaparım Ben Tek Teker..
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
o yemeklerin hepsini tek başına yemedin dimi güzel bir gezi olmuş resimler için sğaol _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
son resimlerde biraz tozlanmış ama motorun maaşallah çok güzel pozlar vermiş.bu arada plakanı gördük artık başın belada..hani hep üzerini kapatırlar ya.... _________________ zusukiii gsxr 600
giveintome, yok kardesim md den gizlimiz saklımız yok.plakamızı md den saklasak yollarda bir dolu eleman yapacagını yine yapar.
iskorpitixcihan, haklısın iyi gitti dogrusu.yerken nasıl abandıgımın resimlerini koymadım ayıp olmasın
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3532 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 30.06.2008 - 01:47 Mesaj konusu:
_RoMeO_ güzel bir gezi olmuş sanırım tınaztepe de mola vermişsiniz _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız