Tarih: 30.06.2008 - 12:07 Mesaj konusu:
önüme çocuk çıktı çarpmamak için yatırdım motoru duvara vurdum sonuç bu!şasede çatlak var şaşırdım ya şase alüminyummuş,eritip yapcaklar ama bakalım...!
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
resimlere bakmak için üzerine tıklayın... _________________
Tarih: 30.06.2008 - 12:11 Mesaj konusu:
resimlere bakmak için üzerine tıklayın...bu arada bende fazla birşey yok kazaya göre çok ucuz atlattım parmaklarımda ezik var biraz kolum bacağım ağrıyo o kadar...arkadaşlar lütfen kask takalım eğer kask olmasa şuanda burda olmayabilirdim,kafamı çok hızlı duvara vurdum kask ezildi(LAZER)sadece boynum ağrıyo okadar kask olmasa durumum çok kötüydü...! _________________
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5769 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 30.06.2008 - 12:19 Mesaj konusu:
geçmiş olsun üzücü bi durum allah korumus yine çocuklar yok mu o çocuklar ah ulan ah yine kimsenin basına ölüm yasaklama yaralama gelmemesi sevindirici cana gelicegine mala gelsin ama mal canın yongasıdır _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Tarih: 30.06.2008 - 12:23 Mesaj konusu:
by_molla, çok geçmiş olsun ya.sende birşey yoktur umarım _________________ ne dayılıkta gözüm var, ne agalıkta.yalnız dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim.
_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 30.06.2008 - 12:32 Mesaj konusu:
Çok geçmiş olsun motor isterse goldving olsun önemli olan can bende geçen hafta kaza yaptım ve hala yatıyorum ayağım iyileşmedi ve bende senin gibi kask olmasa 4 kolluya binmiştik tekrar geçmiş olsun.... _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
eVET geçmiş olsun kardeşim. Ne sana nede çocuğa birşey olmamış. Geri kalanı için canını sakın sıkma. Tekrar geçmiş olsun _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız