Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Amasya'dan Akhisar'a Cuma günü yoldayım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Amasya'dan Akhisar'a Cuma günü yoldayım

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
orhankaan
Üye
Üye

MesajTarih: 30.06.2008 - 16:38    Mesaj konusu: Amasya'dan Akhisar'a Cuma günü yoldayım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Buradan saat:09:00 da çıkıyorum Ankara veya afyon da mola.Cumartesi tekrar yoldayım sonra manisa ve akhisar. İlk uzun yolum olacak.bana şans dileyin.
Başa dön
orhankaan Çevrimdışı orhankaan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
BRSCN38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri-Gaziantep

MesajTarih: 30.06.2008 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah yardımcın olsun kardeş kazasız belasız gidip gelirsin inş. Gülümsüyorum

A(RH+)
Başa dön
BRSCN38 Çevrimdışı BRSCN38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir ve manisa

MesajTarih: 30.06.2008 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orhankaan,kardeş şu an izmir/dikilideyim ama senin olduğun tarihlerde akhisarda olursam görüşürüz.

Hayırlı yolculuk kazasız belasız inşallah Bravo
orhankaan
Üye
Üye

MesajTarih: 23.07.2008 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende 19 ve 20 sinde dikilideydim.ama nete girme şansım olmadı kusura bakma şu an akhisardayım
Başa dön
orhankaan Çevrimdışı orhankaan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.07.2008 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız Bravo
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
efe_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: A.Y.D.I.N [ İ.S.T.A.N.B.U.L ]

MesajTarih: 09.08.2008 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah yardımcın olsun kardes

büyük güc büyük sorumluluk ister... EFEKENTLİ
GİTMEK GEREK BAZEN....
Başa dön
efe_600 Çevrimdışı efe_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
AHMET_R6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 09.08.2008 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

efe_600, abi arkadaş döneli çok olmuştur ya Çok gülüyorum
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 09.08.2008 - 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Turgutlu'dan geçersen beni ara görüşelim.. Murat 0 533 637 93 10.. İyi yolculuklar..

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 09.08.2008 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah yardımcın olsun abi bende pazar günü konyaya yola çıkıyorum Göz kırpıyorum

www.dogalgazciniz.com
Başa dön
stonerr Çevrimdışı stonerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 09.08.2008 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orhankaan, AKHİSARA memleketime gidiyorsun....Oralarda bir isteğin olursa haberım olsun...Hayırlı yolculuklar dostum.... Bravo Bravo Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa / soma

MesajTarih: 09.08.2008 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı yolculuklar kardeşim bende somadayım bişey istersen haberim olsun
Başa dön
daisyfatih Çevrimdışı daisyfatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal