Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Üyelerin banlanması(önemli)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Üyelerin banlanması(önemli)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Necromanger
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 01.07.2008 - 00:41    Mesaj konusu: Üyelerin banlanması(önemli) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tüm MD ye selamlar öncelikle!
Yaklaşık 2 yıldır MD deyim ben arkadaşlar.Şunu söyleyebilirim ki motosiklet hakkında bildiğim hemen herşeyi burda öğrendim. Bir DD olsun berhan olsun gerçekten yararlı şeyler sunmuşlardı foruma. Ama bu son zamanlarda bitmiş forumda benim gözlemdiğim.

Motosikletin M sinden anlamayan arkadaşlar sırf post sayısı artsın birkaç kaskı olsun orda diye saçma sapan konular açılıp gereksiz yere çöplük yaratıyorlar.En üzüldüğüm sinirlendiğim ise küfürler seviyesiz kavgalar.Örnek olarak az önce gördüğümü söylüyorum. Konu açılmış benzine zam geldi diye;bir okuyorum zehir zembelek şeyler Üzgünüm
Bakıyorum son zamanlarda açılan konulara; ya motosiklet resimleri ya da hala ybr mi tvs mi, efem hangi 600 lük... Üzgünüm
Ve ben
gerçek bir md sevdalısı olarak bu durumdan hiç memnun değilim.
Topluluk yönetmek gerçekten zor bir iştir bunun farkındayım. Yöneticimiz Hakan Beyde fazla iyi bir insan olduğu için kimseyi kırmak istemiyor...

Benim çözüm yolum
Alıntı:
ısteyenın azına verıceksın pardon azının payını verıceksın

Alıntı:
sizin ben ananızı avradınızı................................................................... Sinirlendim Sinirlendim

gibisinden mesaj atanları,yada böyle konuları modlarımızın kilitlemesi değilde süreli olarak üyelik dondurulmasıdır.1 gün,1 hafta,1 ay artık bu üyenin hal, tavırlarına bağlı olmalı tabi.

Amacım söylediğim gibi MD mizin çok daha seviyeli, kültürlü;ortak noktamız olan motosiklet hakkında bilgilerini paylaşmasıdır.
Ben MD ye girdiğim zaman bilgili tecrübeli kullanıcıların deneyimlerini paylaştıkları yazılar görmek istiyorum. Yani elbette anılar,geziler,fotolar,vidyolar olacak ama ipe sapa gelmez konular görünce hevesim kaçıyor Üzgünüm

Yani bunları söylemek gereği duydum md sever olarak.
Ama sayın yöneticiler derse ki "md böyle biryer artık beğenmiyorsan git başka biryer bul"
O zaman bu konuyu silsinler hemen üyeliğimi de iptal etsinler.

herkese saygılar.

En son Necromanger tarafından 01.07.2008 - 00:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Necromanger Çevrimdışı Necromanger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 01.07.2008 - 00:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Necromanger, Bravo
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 01.07.2008 - 00:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haklısın
seviyesizliğin lüzumu yok
kızmak, her hakkı kazandırmaz insana...
Anger
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 01.07.2008 - 00:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Özellikle az önce benzin topicinde crazy_81'in konusmaları cok ağırdı..Haklı da olsa haksız da olsa bir bayana karşı asla öyle konuşulmaz..Gerçekten md forumunda mıyım diye hayret ettim
Başa dön
Anger Çevrimdışı Anger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
x1bx00x0a
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 01.07.2008 - 00:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sonunda altına imzamı basıp yorumumu ekleyebilceğim bir konu =)
Başa dön
x1bx00x0a Çevrimdışı x1bx00x0a Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
novaJRdeli
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: anKara

MesajTarih: 01.07.2008 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
"ısteyenın azına verıceksın pardon azının payını verıceksın"

böyle şeyler okumak güzel olmuyor. bunun söylendiği topicide baştan sona okumusutm gerek yoktu yani...
Başa dön
novaJRdeli Çevrimdışı novaJRdeli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
speed_racer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2008 - 00:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Necromanger, Bravo Alkışlıyorum
Necromanger
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2008 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet bende çok şaşırdım görünce Burası artık kurumsallaşmış bir forum sayılır 50 bini aşkın üyesi var binlerce ziyaretçisi olan bir forum. Böyle şeyleri görmek hoş olmuyor mahalle ağzıyla Üzgünüm
bu kadar insan içinde konuşuyorsun bir nevi dikkat etmek lazım ama.. Üzgünüm
Başa dön
Necromanger Çevrimdışı Necromanger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 01.07.2008 - 00:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O kelimeleri kullananların Necromanger, 'ın yazdıklarını okuyup utanmalarını umut ediyorum...

Başa dön
Volkan Çevrimdışı Volkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
copil
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 01.07.2008 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TEBRİK EDİYORUM,umarım bu uyarın MD de saçma sapan topik açanlar ve terbiyesizler tarafından okunur,utanır da kendilerine gelirler. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
copil Çevrimdışı copil Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
banker
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 01.07.2008 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O kelimeleri kullananların Necromanger, 'ın yazdıklarını okuyup utanmalarını umut ediyorum...

E Volkan kardeş umut edeceğine moderatör olarak harekete geçsen, arkadaş gayet güzel yol göstermiş. Ağzını bozanı gönderin gitsin

Svg.

Oyun bitince Sah da Piyon da ayni kutuya konur
Başa dön
banker Çevrimdışı banker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 01.07.2008 - 01:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Volkan demiş ki:

Sadece o arkadaşlarımız mı ? bu ve buna benzer son günlerde küfürlü yazılar fazlasıyla var özelliklede çok genç arkadaşlarımız malesef bu tarz konuşacak kadar kendilerinde sonsuz cesaret buluyorlar bir örnek de benden buyrun :

Mazallah stoppie de gotn.. şey pardn dilim sürştü gözüne girmesin bunu yazan arkadaş benim açtığım topiğe yazmış karşındakinin bir bayan olduğunu ve bu bayanın annesi yaşında olduğunu bir bilse yazmazdı diye düşünerek cevap vermedim İstemiyorum İstemiyorum
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 01.07.2008 - 01:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 01.07.2008 - 01:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok anlamlı olmuş gerçekten bu konu Bravo

geçen gün bi arkadaşta bi abimizin açtığı konuyu berbat etmişti saolsun gece gece bütün sinirlerimizi germişti ona buna sataş mesaj sayın artsın demişler galiba herkese sataştı topic de abimizin yardım almak için açtığı konu mahvolmuştu İstemiyorum evet biz mahvetmiiştik ama resmen adam demediğini bırakmamıştı bize üsütümüze üstümüze geldi bizde cevabını verdik saygısızlık edene cevabını vermek lazımdır dedik burası bizim ikinci ailemiz ve ben ailemi sahiplenirim OK
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.07.2008 - 01:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başka forumlarda karşılaştığın 'rep' yani reputation =saygınlık olayınında md'ye gelmesini öle çok isterdimki...

herkesin attığı yorum altına + ve - şeklinde oylama olsa ve mesela 40 tane - yorum alan kanaldan banlansa yada bi süre yorum yazamasa muhteşem olur.
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal