Tüm MD ye selamlar öncelikle!
Yaklaşık 2 yıldır MD deyim ben arkadaşlar.Şunu söyleyebilirim ki motosiklet hakkında bildiğim hemen herşeyi burda öğrendim. Bir DD olsun berhan olsun gerçekten yararlı şeyler sunmuşlardı foruma. Ama bu son zamanlarda bitmiş forumda benim gözlemdiğim.
Motosikletin M sinden anlamayan arkadaşlar sırf post sayısı artsın birkaç kaskı olsun orda diye saçma sapan konular açılıp gereksiz yere çöplük yaratıyorlar.En üzüldüğüm sinirlendiğim ise küfürler seviyesiz kavgalar.Örnek olarak az önce gördüğümü söylüyorum. Konu açılmış benzine zam geldi diye;bir okuyorum zehir zembelek şeyler
Bakıyorum son zamanlarda açılan konulara; ya motosiklet resimleri ya da hala ybr mi tvs mi, efem hangi 600 lük...
Ve ben
gerçek bir md sevdalısı olarak bu durumdan hiç memnun değilim.
Topluluk yönetmek gerçekten zor bir iştir bunun farkındayım. Yöneticimiz Hakan Beyde fazla iyi bir insan olduğu için kimseyi kırmak istemiyor...
sizin ben ananızı avradınızı...................................................................
gibisinden mesaj atanları,yada böyle konuları modlarımızın kilitlemesi değilde süreli olarak üyelik dondurulmasıdır.1 gün,1 hafta,1 ay artık bu üyenin hal, tavırlarına bağlı olmalı tabi.
Amacım söylediğim gibi MD mizin çok daha seviyeli, kültürlü;ortak noktamız olan motosiklet hakkında bilgilerini paylaşmasıdır.
Ben MD ye girdiğim zaman bilgili tecrübeli kullanıcıların deneyimlerini paylaştıkları yazılar görmek istiyorum. Yani elbette anılar,geziler,fotolar,vidyolar olacak ama ipe sapa gelmez konular görünce hevesim kaçıyor
Yani bunları söylemek gereği duydum md sever olarak.
Ama sayın yöneticiler derse ki "md böyle biryer artık beğenmiyorsan git başka biryer bul"
O zaman bu konuyu silsinler hemen üyeliğimi de iptal etsinler.
herkese saygılar.
En son Necromanger tarafından 01.07.2008 - 00:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Özellikle az önce benzin topicinde crazy_81'in konusmaları cok ağırdı..Haklı da olsa haksız da olsa bir bayana karşı asla öyle konuşulmaz..Gerçekten md forumunda mıyım diye hayret ettim
Necromanger, _________________ 1340 cc hacim,195 hp güç eğer bunlar sizin ölçüleriniz değilse biz boyunuzun ölçüsünü vermeye hazırız. www.hayabusariders.com
Evet bende çok şaşırdım görünce Burası artık kurumsallaşmış bir forum sayılır 50 bini aşkın üyesi var binlerce ziyaretçisi olan bir forum. Böyle şeyleri görmek hoş olmuyor mahalle ağzıyla
bu kadar insan içinde konuşuyorsun bir nevi dikkat etmek lazım ama..
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4363 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 01.07.2008 - 01:11 Mesaj konusu:
Volkan demiş ki:
O kelimeleri kullananların Necromanger, 'ın yazdıklarını okuyup utanmalarını umut ediyorum...
Sadece o arkadaşlarımız mı bu ve buna benzer son günlerde küfürlü yazılar fazlasıyla var özelliklede çok genç arkadaşlarımız malesef bu tarz konuşacak kadar kendilerinde sonsuz cesaret buluyorlar bir örnek de benden buyrun :
Mazallah stoppie de gotn.. şey pardn dilim sürştü gözüne girmesin bunu yazan arkadaş benim açtığım topiğe yazmış karşındakinin bir bayan olduğunu ve bu bayanın annesi yaşında olduğunu bir bilse yazmazdı diye düşünerek cevap vermedim _________________ A Rh(+)
geçen gün bi arkadaşta bi abimizin açtığı konuyu berbat etmişti saolsun gece gece bütün sinirlerimizi germişti ona buna sataş mesaj sayın artsın demişler galiba herkese sataştı topic de abimizin yardım almak için açtığı konu mahvolmuştu evet biz mahvetmiiştik ama resmen adam demediğini bırakmamıştı bize üsütümüze üstümüze geldi bizde cevabını verdik saygısızlık edene cevabını vermek lazımdır dedik burası bizim ikinci ailemiz ve ben ailemi sahiplenirim _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız