Tarih: 01.07.2008 - 09:28 Mesaj konusu: tü tü tü 41 bin kere maşallah..
Dün bizim delioğlan işyerime ziyaretime geldi.. anam oda ne tam takım giyinmiş, birde yakışmışki sormayın
hayırdır deliğuanlı nereye böyle diye sorduğumda viraja antremana gidiyorum dedi..
Hemen ayaküstü bi poz ver dedim ve fotoladım..
Bu akşam Lastik, Sliders ve Peg'lerin fotoğraflarını çeker eklerim topiğe bakalım neler yapmış
Biz işin espirisindeyiz Dostum.. Allah kaza bela vermesin, güle güle kullanman dileğiyle..
tü tü tüüüüüü _________________ ''İnsanların en acizi Dost edinmeyen, Bundan daha acizi ise Dostunu yitiren'dir..''
maşallah emin abi nazar değmesin _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
alpiser, delioğlan şu an uyuyordur (güzellik uykusunda) bu topic sürpriz olacak ona saat 15 :00 dan önce de uyanacaını sanmıyorum, akşam bi gelsin hem boydan hem yandan fotosunu çekicem
titi, Akraba _________________ ''İnsanların en acizi Dost edinmeyen, Bundan daha acizi ise Dostunu yitiren'dir..''
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 1226 Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI
Tarih: 01.07.2008 - 12:16 Mesaj konusu:
MAASALLAH pehlivan gibi çıkmış geçen cumartesi görüştük, nerde ise bana el ense çekecekti bir göbek yapmış )))
Bu arada fena gidiyor Eminciğim bir yanlıyor ki görmelisin Eko virajlarda 10 numara
Yakışmış aletde süper Allah kazasız belasız sürüşler versin Emine ve gıyabında hepimize _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız