Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - tü tü tü 41 bin kere maşallah..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

tü tü tü 41 bin kere maşallah..

tü tü tü 41 bin kere maşallah..
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2008 - 09:28    Mesaj konusu: tü tü tü 41 bin kere maşallah.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün bizim delioğlan işyerime ziyaretime geldi.. anam oda ne tam takım giyinmiş, birde yakışmışki sormayın Gülümsüyorum
hayırdır deliğuanlı nereye böyle diye sorduğumda viraja antremana gidiyorum dedi.. Çok gülüyorum

Hemen ayaküstü bi poz ver dedim ve fotoladım..

Bu akşam Lastik, Sliders ve Peg'lerin fotoğraflarını çeker eklerim topiğe bakalım neler yapmış Çok gülüyorum

Biz işin espirisindeyiz Dostum.. Allah kaza bela vermesin, güle güle kullanman dileğiyle..

tü tü tüüüüüü Çok gülüyorum

Dostluğumuz baki..
Başa dön
EkremSen Çevrimdışı EkremSen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 01.07.2008 - 09:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heyyyy Maşallah nede yakışmış Eminime.Emin sliderlerin ve lastiklerin resmini koyda Hekes sussunnnnn Bravo
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 01.07.2008 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EkremSen, bekliyoruz fotolarını.... Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 01.07.2008 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Emin maşallahın var. 2CT de varsa, viraj yapmaman için bir sebep göremiyorum Bravo Bu arada antrenman için nereye gidiyorsun ?
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 01.07.2008 - 09:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay ne de yakışmış emin kardeşime kazasız belasız inşallah Gülümsüyorum Bravo
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 01.07.2008 - 09:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vallaha emin abı şekilsin hee Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2008 - 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EkremSen, Ben boydan foto isterim.. Çok gülüyorum böle motorun arkasına saklanmış fotoyu ne edeyim Dil çıkarıyorum

Eminim sen kilomu verdin Gülümsüyorum Maşallah, Allahım nazarlardan korusun..! Motor yamaha amma viraja Honda'ya gidiyormuşun Göz kırpıyorum Çok gülüyorum

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ibrahim42
Üye
Üye

MesajTarih: 01.07.2008 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

amma yakısmıs haa masaallah tü tü tü Bravo Bravo Bravo
Başa dön
ibrahim42 Çevrimdışı ibrahim42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
muratbabalik
Üye
Üye

Nereden: ist/kadıköy

MesajTarih: 01.07.2008 - 10:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10 numara olmuş maşallah Gülümsüyorum

Only God Can Judge Me
Başa dön
muratbabalik Çevrimdışı muratbabalik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 01.07.2008 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Emin sürt de gel Çok gülüyorum
Answer_3
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas

MesajTarih: 01.07.2008 - 11:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu adam Akarrrrrrrrrrrrrrrrrr.............. Bravo Çok gülüyorum
Başa dön
Answer_3 Çevrimdışı Answer_3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 01.07.2008 - 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emin abicim ne güzel çıkmışsın sen öyle allah nazarlardan saklasın

EkremSen Başka foto çekseydin keşke... Üzgünüm

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 01.07.2008 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maşallah emin abi nazar değmesin
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2008 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpiser, delioğlan şu an uyuyordur (güzellik uykusunda) Çok gülüyorum bu topic sürpriz olacak ona saat 15 :00 dan önce de uyanacaını sanmıyorum, akşam bi gelsin hem boydan hem yandan fotosunu çekicem Çok gülüyorum

titi, Akraba Çok gülüyorum

Dostluğumuz baki..
Başa dön
EkremSen Çevrimdışı EkremSen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 01.07.2008 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MAASALLAH pehlivan gibi çıkmış geçen cumartesi görüştük, nerde ise bana el ense çekecekti bir göbek yapmış Gülümsüyorum)))

Bu arada fena gidiyor Eminciğim bir yanlıyor ki görmelisin Eko virajlarda 10 numara Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Yakışmış aletde süper Allah kazasız belasız sürüşler versin Emine ve gıyabında hepimize Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal