Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sağ sol viraj????

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sağ sol viraj????
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 01.07.2008 - 13:19    Mesaj konusu: Sağ sol viraj???? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar sağ viraj özürlümüsünüz yada sol virajmı? Birde sağ yada solak olmakla alakalımı bu iş? hiç dikkat ettinizmi...
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oulcan06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 01.07.2008 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nedense sol virajlara korkusuz gırebiliyorum ama sag olunca biraz daha temkınlıyım Gülümsüyorum
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı oulcan06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 01.07.2008 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sol şeriti de sol virajıda açar giderim Motordelisi Motordelisi

www.dogalgazciniz.com
Başa dön
stonerr Çevrimdışı stonerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 01.07.2008 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valllaha dıkkat etmedım ama bı cok motorcu sağa cok rahat vıraja gıremez ben saga vırajına gore dalarım hıc sıkıntı yok ama gel gelelım sola vırajlarım cok berbat napacam bılmıyorum İstemiyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 01.07.2008 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende sol virajda nedendir bilmem, Daha temkinli davranıyorum.
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
aarpinar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 01.07.2008 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim de dikkatimi çekti
girişlerimde fark yok ama sağa viraja girerken daha tedirgin oluyorum sanki
donald amcanın teorilerinden birinde de sağa dönme ile sola dönme arasında fark olduğu yazılmıştı
çünkü sağı iterken (yani kontra olarak sağa dönerken) sağ el hem gazı sıkmakta hem de gidonu itmeye çalışmaktadır
bu yüzden sağa dönmek daha zordu diye hatırlıyorum
bilmem yanlış mı hatırlıyorum...
ClubBoDRuM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BoDRuM>>> İsim:тaηєr **Viva_La_Vida**

MesajTarih: 01.07.2008 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende sol viraja çok rahat hiç tereddütsüz girerim ama sağ virajda biraz tırsıyorum..FAzla sağa yatamıyorum nedendir onuda bilmiyorm Çok gülüyorum
Başa dön
ClubBoDRuM Çevrimdışı ClubBoDRuM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 01.07.2008 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya sağ ya da sol virajda sıkıntı yaşanması dogal bende sag virajda sorunluyum Gülümsüyorum
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 01.07.2008 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla sola çok rahat girerim

ama sağa Üzgünüm

sağ bacahım kırıldığından olacak

korkuyorum İstemiyorum
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 01.07.2008 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağ sol farketmiyor fakat sağa yatarken tek korkum karşıdan gelen aracın altına kayarak girmek....... Şok oldum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 01.07.2008 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
sağ sol farketmiyor fakat sağa yatarken tek korkum karşıdan gelen aracın altına kayarak girmek....... Şok oldum

ERBİL ABİ WALAHA MI Çok gülüyorum Bende de oluyor aynısı ya ne iş anlamadım bi gün karsıdan gelene denk gelirsem o zmn anlıcam galiba Çok gülüyorum

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 01.07.2008 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, benim gibi bikaçtane karşıdan gelen kamyonla silme geç ozmn anlarsın.. Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 01.07.2008 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, serkanım dene istersen bi bakam ne olck Dil çıkarıyorum
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 01.07.2008 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende sola girerken temkinliyim.çünkü benim ybr'nin orta sehpası biraz alçakta olduğu için sola yatırırken yere çarpabiliyor ama en yakın zamanda çıkarıcam Çok gülüyorum
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.07.2008 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sol virajda daha çok diz açıyorum motoru az yatırıp kendim sarkıyorum. Sağda ise diz açmadan motoru daha çok yatırıyorum. Sağ sol yanak arası 1 mm bir fark var..
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı useri2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal