Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Doğumgünüm şerefine,rodajı tam bugün biten canım FaDik!!'im!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Doğumgünüm şerefine,rodajı tam bugün biten canım FaDik!!'im!

Doğumgünüm şerefine,rodajı tam bugün biten canım FaDik!!'im!
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Küçükyalı

MesajTarih: 02.07.2008 - 00:25    Mesaj konusu: Doğumgünüm şerefine,rodajı tam bugün biten canım FaDik!!'im! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaşlar,motorsuz katıldığım M.D. ailesine nihayet benim de motorumu tanıtma fırsatım oldu.Çok uzun zamandır beklediğim,uykusuz geceler geçirdiğim,kazara bayılarak uykuya daldığımda ise rüyamda gördüğüm CBR 600 RR'ıma nihayet kavuştum Çoook seviyorum Gerçekten çok sancılı bir süreçti,hele ki babamı ikna etme faslı inanılmaz zordu Çok gülüyorum Ama babiş baktı ki doğumgünüm yaklaşıyor ve gittikçe motorsuzluktan mutsuz bir hal almaya başladım,kıyamadı ve beni FaDik'ime kavuşturdu Çok gülüyorum FaDik bana geleli 2 haftaya yaklaşıyor ama ancak fırsat bulabildim.Bu arada,adının niye FaDik olduğuna gelince,Mutluhan'a girer girmez,plakamın FD geldiğini gördüm ve istemdışı ağzımdan "naber kız,FaDik" çıktı Çok gülüyorum Gırgırına kaldı öyle Çok gülüyorum FaDik'li günler inanılmaz güzel geçiyor,kendim için en doğru kararı verdiğimi,onun üstündeyken daha iyi anladım Göz kırpıyorum Debriyaj gerçekten çok sert hala ama normalmiş,hem bileğim kuvvetlenir biraz Gülümsüyorum Gerçekten çok dengeli ve seri bir motormuş, i luv u FaDikk!! Beni bıraksanız daha yazarım ama en iyisi lafı uzatmayıp fotoğraflara geçmek Delirdim

Başa dön
Nymphia Çevrimdışı Nymphia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
monsteRR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: GiTmEk İsTeDiGiN YeRdEN...

MesajTarih: 02.07.2008 - 00:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dogum gunun kutlu olsun kazasız belasız inş.. nice cbr 'lı yıllara Bravo Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.07.2008 - 00:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun suhandan Gülümsüyorum ... Kazasız belasız Güzel günlerde kullanman dileğiyle

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 02.07.2008 - 00:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun...
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.07.2008 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

monsteRR, teşekkürler!Bence de umarım her yılım,her anım motorumla geçer Gülümsüyorum
deliemin, teşekkürler.İsmimi doğru yazmışsın bu arada,dikkat etmedim zannetme Çok gülüyorum
motorcucihan, teşekküüüür
Başa dön
ramses34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ABD

MesajTarih: 02.07.2008 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayirli ugurlu olsun, kazasiz belasiz surusler dilerim...
Başa dön
ramses34 Çevrimdışı ramses34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aarpinar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 02.07.2008 - 00:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

doum günün kutlu olsun
bu arada geride bıraktığımız gün müydü yoksa içinde bulunduğumuz gün müdür
aman ne farkederse...
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.07.2008 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ramses34 demiş ki:
Hayirli ugurlu olsun, kazasiz belasiz surusler dilerim...

+1

kedili foto çok tatlı Çok gülüyorum
X-rinG
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NaziLLi

MesajTarih: 02.07.2008 - 00:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

doğru bir seçime ne denilebilir ki OK Göz kırpıyorum

hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler Gülümsüyorum

Başa dön
X-rinG Çevrimdışı X-rinG Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 02.07.2008 - 00:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nymphia, hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanman dileğiyle..... Bravo
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 02.07.2008 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nymphia, Hayırlı olsun..Pazartesi akşam 11 gibi incirli caddesinde görmüştüm sizi 2 kız geziodunuz Şok oldum Motor buydu ve plaka yoktu İyi fikir Erkekler neysede bayanlara plakasız gezmeyi hiç yakıştıramıyorum Gülümsüyorum
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bedenci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.07.2008 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kızım dikkatli ol gülegüle kazasız kullanasın inş. Delirdim Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
bedenci Çevrimdışı bedenci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.07.2008 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkese tekrar teşekkürrr Gülümsüyorum
aarpinar, 1 Temmuz'idi,kutladık ve eve gelir gelmez kızımın fotolarını koydum Göz kırpıyorum
yunusxy, o pisiyi oraya koyana kadar canımız çıktı Çok gülüyorum Delirdim
Başa dön
KIZGINJAPON
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/İzmir

MesajTarih: 02.07.2008 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FD Feridun Düzağaç olabilir hani "ben kısaca FD, ama sen bana uzun uzun seni seviyorum de" fln gibi, sen de motoruna uzun uzun seni seviyorum de duygusal varlıklar bunlar, hislidirler.

Hayırlı olsun, kazasız belasız aşkınızın bir ömür sürmesi dileğiyle, tek selede kocayın Bravo Gülümsüyorum
KIZGINJAPON şimdi Çevrimiçi KIZGINJAPON Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.07.2008 - 00:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kdrygz, ama arkadaşım çok önyargılısın,benim plakam düştü titreşimden Çok gülüyorum O yok dediğin plakayı yanımda gezdirmek için,tosbaa gibi sırt çantasıyla geziyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

KIZGINJAPON, çok güzel yazmışsın Çok gülüyorum teşekkürler Bravo merak etme,otoparka girip de kızıma doğru her yürüyüşümde "seni seviyorum FaDik" diyorum zaten,heyecanlanıyorum,duygulanıyorum...Anlatılmaz,yaşanır diyorum sadece Dans
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal