Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ev taşıdım..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ev taşıdım..

Ev taşıdım..

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 02.07.2008 - 01:18    Mesaj konusu: Ev taşıdım.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evimi taşıdığım için 15-20 gündür forumdan uzaktım.. Taşındım bitti.. işte yine aranızdayım.. Özlediğinizden eminim.. Dil çıkarıyorum
SeyyahKedi şimdi Çevrimiçi SeyyahKedi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
CbR_BuRRaK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: plakamızda 22 yazar

MesajTarih: 02.07.2008 - 01:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hoşgeldin
Başa dön
CbR_BuRRaK Çevrimdışı CbR_BuRRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 02.07.2008 - 01:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sayın SeyyahKedi, hoş geldiniz sizin yokluğunuzda neler oldu neler mesela artık herkes küfürlü konuşmaya başladı, canı isteyen canının istediği yere topic açmaya başladı, herkes topicleri msn ortamına çevirdi, marmok organizasyonu ile ilgili olarak insanların memnuniyetsiz olduklarına ilişkin bilgiler ve protesto mesajları yazıldı çizildi. Topiclerde bir taraftan sürekli dostluk, sevgi ve saygı mesajları verilirken, bir taraftanda tartışmalar hır gür devam ediyor. İstanbul Org. Akın, size imrenerek sigarayı bıraktı ve sonra size imrenerek sigaraya geri başladı. Gülümsüyorum Yaz aylarının vermiş olduğu rehavete hepimiz kapılarak herşeyi saldık aslında değişen çok bir şey olmadı durum bu. İstemiyorum

İyi geceler Gülümsüyorum
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
JaySean
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 02.07.2008 - 02:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nediyelim Çok gülüyorum
Çok özledik beee.. Göz kırpıyorum
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 02.07.2008 - 03:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider.. anlıyorum.. Olsun, olur böyle şeyler.. Bazen bozulur, yine düzelir. Önemli olan düzelsin istemek.. Dolanayım bakalım forumda.. dediğin şeyler nasıl olmuş, nereye gelmiş.. Gülümsüyorum
SeyyahKedi şimdi Çevrimiçi SeyyahKedi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Raymone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı

MesajTarih: 05.07.2008 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SeyyahKedi, Sende Bendensin Göz kırpıyorum Valla 13. Gün Bugun MD'siz Duramadım Artık Telekom'cuya Gircektim Çok gülüyorum Sonunda Nakil Oldu Ve İştee Buradayımmmm Çok gülüyorum

21 Gram Mix Tape

Başa dön
Raymone Çevrimdışı Raymone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 05.07.2008 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Doğan abi tekrar hoşgeldin topiği kitliyorum Gülümsüyorum

Başa dön
Volkan Çevrimdışı Volkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal