Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 02.07.2008 - 01:56 Mesaj konusu:
Sayın SeyyahKedi, hoş geldiniz sizin yokluğunuzda neler oldu neler mesela artık herkes küfürlü konuşmaya başladı, canı isteyen canının istediği yere topic açmaya başladı, herkes topicleri msn ortamına çevirdi, marmok organizasyonu ile ilgili olarak insanların memnuniyetsiz olduklarına ilişkin bilgiler ve protesto mesajları yazıldı çizildi. Topiclerde bir taraftan sürekli dostluk, sevgi ve saygı mesajları verilirken, bir taraftanda tartışmalar hır gür devam ediyor. İstanbul Org. Akın, size imrenerek sigarayı bıraktı ve sonra size imrenerek sigaraya geri başladı. Yaz aylarının vermiş olduğu rehavete hepimiz kapılarak herşeyi saldık aslında değişen çok bir şey olmadı durum bu.
İyi geceler _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1834 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 02.07.2008 - 03:06 Mesaj konusu:
ToyRider.. anlıyorum.. Olsun, olur böyle şeyler.. Bazen bozulur, yine düzelir. Önemli olan düzelsin istemek.. Dolanayım bakalım forumda.. dediğin şeyler nasıl olmuş, nereye gelmiş.. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR.... (yeni)
AMA, HONDA DN-01.................... AŞK...
Kayıt: May 28, 2008 Mesajlar: 472 Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı
Tarih: 05.07.2008 - 00:15 Mesaj konusu:
SeyyahKedi, Sende Bendensin Valla 13. Gün Bugun MD'siz Duramadım Artık Telekom'cuya Gircektim Sonunda Nakil Oldu Ve İştee Buradayımmmm _________________ Dünya'da Roma Türkiye'de SOMA!.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız