gecen hafta pazar gunu malesef kotu bir kaza yaptim. motoru yatirdiktan sonra kaymaya basladim ve sarampole motorla beraber uctum. motor biraz daha sol tarafa yaklasik 50 metre kadar dustukten sonra agaca carpip parcalara dagildi. ben biraz sagdan uctum. sansima yaklasik 5 metre filan uctuktan sonra sol bacagimla agaca carptim. agaca carpmam 40 metre daha dusmemi engelledi. hamdolsun kirik cikik yok ama sol bacagim ve ayagim hala sis durumda. Allah'tan butun korumalarim ustumdeydi. yoksa ayagim 4-5 yerden kirilirdi. duacimiz varmis ucuz atlattim.
nasil oldu? sag keskin bir viraja geldim. solda olan ikaz levhasini gormedim ve viraja cok hizli girdim. viraji almaya calistim ama onteker dayanamadi ve motoru yatirdim.
R1in son hali...
winch cagirmak zorunda kaldik...
yavas yavas cekiyoruz.
soldaki ben...
dagilan parcalardan bulabildiklerimiz...
herseye ragmen motor hala calisiyor:))))
bu da video. arkamdan gelen arkadasin kamerasindan...
Tarih: 03.07.2008 - 01:54 Mesaj konusu:
Kardeş hem geçmiş olsun hemde hayırlı olsun ne diyim son kazan olur inşallah bu arada pert R1in çalışır haldeki fotosu çok ilginç bir de binip gitsen tam olucakmış...
Geçmiş olsun...Ama birşeyin yok buna çok sevindim yeni motor hayırlı olsun bundan sonra levhalara dikkat aşırı hıza hayır diyelim kazasız belasız inşallah
Tarih: 03.07.2008 - 02:00 Mesaj konusu:
Öncelikle geçmiş olsun cidden büyük bir kaza ve şans eseri sıkıntısız atlatmışsın umarım yeni motorunla daha dikkatli olursun hayırlı ugurlu olsun güvenli ve keyifli sürüşler dilerim _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
çok geçmiş olsun kardeş, inşallah son kazan olur.
yeni motorunda gerçekten çok güzel hayırlı olsun...
şuanda çok şaşkınım açıkçası bukadar büyük bir kaza atlattıktan hemmen sonra
yendien motor almak herkesin harcı olmasa gerek,başkası olsa motordan soğurdu yaff
valla helal osun tam deliymişin
Kayıt: Nov 05, 2006 Mesajlar: 262 Nereden: Seattle US, Konya
Tarih: 03.07.2008 - 02:06 Mesaj konusu:
bir hafta motorsuz kaldim. elim ayagim itremeye basladi
bu motoru almamin sebebi pistte cok iyi bir alet ve v-twin olmasi. ayrica cok iyi fiyata aldim. degisiklik yapmak istiyordum zaten iyi dek gelmis oldu... _________________ www.turkphotos.com
Tarih: 03.07.2008 - 02:17 Mesaj konusu:
Gecmis olsun & yeni motorunuzda hayirli olsun Video 'u ust uste izledim ama neden dustugunuzu anlayamadim.. Asfalt tozlumuydu? Yoksa viraja gereginden hizli girildigi icin mi dustunuz? Yada lastik mi tutmadi.. _________________ 2007/Hayabusa (Satildi)
2008/R1 (Satilik)
2008/GSXR1000 (White) - Bekleniyor..
Kayıt: Nov 05, 2006 Mesajlar: 262 Nereden: Seattle US, Konya
Tarih: 03.07.2008 - 02:26 Mesaj konusu:
Asfalt cok iyiydi, hava cok iyiydi. lastiklerde yeterince sicakti ama viraja cok hizli girdim. oteki seride girmemek icin motoru iyice yakirmak istedim ama on teker dayanamadi... _________________ www.turkphotos.com
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız