Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Acaba Bu Çalışma Gerçekmi yoksa Sahtemi?(ZX10R)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Acaba Bu Çalışma Gerçekmi yoksa Sahtemi?(ZX10R)

Acaba Bu Çalışma Gerçekmi yoksa Sahtemi?(ZX10R)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 03.07.2008 - 04:13    Mesaj konusu: Acaba Bu Çalışma Gerçekmi yoksa Sahtemi?(ZX10R) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX10 Rda Bir sonraki sene yada modelde böyle bir makyaj uygulaması yaparlar mı yoksa amatör bir çalışma mı ? Gerçek olabilir mi İyi fikir

kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 03.07.2008 - 04:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kdrygz, ne yapsalar fotograf bozuk kanka yalan olmus zx-10 (tasarım acısından)
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 03.07.2008 - 04:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, yok yok böle olmıcak 2007 ye devam Göz kırpıyorum z-motoda hala 0 km 07" zx10 var Çok gülüyorum Onlarıda almak lazım Gülümsüyorum Kaan bey yakında bizi dükkana almıcak zaten Çok gülüyorum İllallah etti vallahi Şok oldum Çok gülüyorum
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
speed_racer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.07.2008 - 04:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Photoshop Bravo
atak07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 03.07.2008 - 09:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böyle olursa 9-R bunlardan pahalı olur.ne biçim bi kafa grenajı Üzgünüm

Beni ninjalara değil,suzilere sorun!
Başa dön
atak07 Çevrimdışı atak07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 03.07.2008 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Photoshop
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.07.2008 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bu çirkinliği hiç bir makyaj düzeltemez tamamen yenilemek lazım. Şok oldum Şok oldum
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
KIZGINJAPON
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/İzmir

MesajTarih: 03.07.2008 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Farketmez ikisi de çirkin. Adamlar bile bile inadına çirkin motor yapıyor. Nedir bildikleri millete bi söyleseler. Bi tane modeli yok şu kawanın artık yarı düzgün görünsün. Basit, detaysız, düz, ve çirkin dizaynlar...
KIZGINJAPON Çevrimdışı KIZGINJAPON Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
jason2901
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 03.07.2008 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynalar yok.photoshop olduğu belli de yine de kotu
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 03.07.2008 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayar geçmişler böyle bişi yok OK

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 03.07.2008 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzay mekiği Çok gülüyorum Çok gülüyorum
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.07.2008 - 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

photoshop oldugu apacık ortada... Beğenmedim
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 03.07.2008 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
karayolcu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 03.07.2008 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Estetik olmuş OK

KONYA,nın İLK RESMİ DRAGCISI
Başa dön
karayolcu Çevrimdışı karayolcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 03.07.2008 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi de bir photoshop çalışması bu kadar da belli olmaz ki Gülümsüyorum
AR6 Çevrimdışı AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal